- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
Can'ım ayni senin dediğin gibi dedim ona Allah affettiyse sen kimsin bana hesap soruyorsun diye. Ama anlamıyor iste. O kadar ağır günahları yüklendi ki bana yaptıklarından dolayı ona bazen beddua ediyorum elimi kolumu bagladi beni suçlaya suçlayaOna gecmisim benimle Allah (azzevecele) arasinda desnize o kim ki es bile olsa herkes mesafesini haddini bilsin kardesim hesap Allaha verilir kula degil tevbe gunahlari siler hele birde tekrarlanmazsa hatalar bizim en buyuk umudumuz bu...bu insanlari anlamiyorum hatani takinti yaparlar gercekten artik yapmiyorsundur ama anlattamazsin neden ? Karsisi melekte ondan...dinimizce gunah anlatililmaz Allah kapatiyor sen aciyorsun sahit cogaliyor o ahirette Allah Settar dir orter...sevgili konu sahibesi uzulmeyi haketmediginizi dusunuyorum hamilesiniz fedakarsiniz kalbiniz kirik size dua edecegim uzulmeyin dik durun bosanin ya da bosanmayin onun kafasina svura vura anlatin gecmis bitti ben kapattim yapmiyorum hesabini sana verecek degilim inanmiyorsan suclaniyorsam ispatla diye...tabi guzel anlatma fayda var sinir kat sayilarim tavan yaptigindan kibar olamiyorum