Bana birşeyler yazın n'olur

Bir kere 2 senelik evliyken yaşadım bir patlama.
Bakalım bir daha ne zaman olur.Patlamama gerek yok da yeri gelince lafımla oturtsam yeter bana.

bunun için de eşinin senin arkanda olduğunu bilmen gerekir ama. ona güvensen sonradan sana kızıp seni suçlamayacağını bilsen lafını söylersin. hatta eşin de bi laf söyler susturur. ama bazı erkekler geri çekiilir. bırak anneyi benim sevgilim bankadaki görevli beni beklettiğinde kızıp bişi demem de bile beni suçlar :37: halbuki o da iki kelam etse işimiz görülür. eşin kilit nokta burda.

bide içinde biriktirip öyle 2 yılda 3 yılda patlaman senin psikolojini mahveder. benim yengem de aynı bu durumdaydı. senelerce sinir ilacı kullandı. onun derdi kayınpederleydi. ne zaman dedem yaşlandı eşi de destek oldu o zaman yengem gülmeye başladı. ama psikolojisi çok güçsüz kırılgan. umarım senin çok geç olmadan eşin desteğini verir.

Son düzenleme:
bu sorunların aynısını ben de yaşıyorum ve çözüm bulamadım.Evlendiğin anda bir kişiyle değil sanki sülalesiyle evleniosun.Kimseyi değiştiremezsin ancak sinirini fazla bozmamak için fazla görüşmemek iyidir.hee bi de benim kaynana bana karşı tatlı dillidir ama ben olmadığım zaman oğlunu doldurur.o yüzden bişeyde denmiyo

ah cnm takmamaya calıs ben ewlı degılm ama burda ewlılerden okudugum kadarıyla takmayınca ısın ıcınden cıkılabılıor bosuna kendını yıpratırsın yıprattıgınla kalırsın kaynananın belkı umrunda bıle olmaz tabı onu tanımıorum gunahını almamak ıcın belkı dıorum:34: kaynanana cwp wereck olursan esınle aran acılabılır aılesını onemsıyo cunku bellıkı. onemsemesıde lazım tabı ama bılemıyorum kkı cnm Rabbım kolaylık wersın:123:

Back
X