• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana birseylerin yoluna girecegini soyleyin

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi aksamlar.polyanacilik oynamaktan yoruldum artik.kac yasina geldim hala cabaliyorum.neden hep ben.30yasindayim bekarim.hala okul derdindeyim cunki sonradan basladim okumaya son senem ve kpss ye hazirlaniyorum.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek :( adet duzensizligim var bu yasima kadar duzelmedi hala.doktora git diyeceksiniz gittim.hersey normalmis :(
ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine :(
ne yesem yuzum kizariyo :(
utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik :( ne zaman bende normal insanlar gibi olucam.bir daha ki adet tarihimi soyleyebilicem.

canım bi dermotologa gitsen o bir tedavi verse jinekologa gitsen farklı bir doktora belki başka bir tedavi verir sana

Canım kendini biraz motive etsen, biraz daha sosyalleş hatta psikolojik olarak çok iyi geliceğini düşünüyorum çünkü bu düşüncelerle sen kendini dahada dibe çekiyosun. Sana yardım edicek kişi şu anda sensin:)

Çok geçmiş olsun insanın kendine olan güvenini sarsar kimin başına gelse aynı şeyi düşünür...Ölüm dışında herşeyin caresi var artık maddi durumun iyiyse gidebileceğin her doktora git cözüm için savas.

Stresten dolayı bu sorunların büyük bölümünü yaşıyor olabilirsiniz.
Ayrıca iyi bir doktora gidin hormon bozukluğu olabilir büyük ihtimalle.
Bu da sizde stres ve sivilce yapıyordur eminim, önce bu sorunu çözmelisiniz.
Saçlarınız için çam terebentin ekleyin şampuanınıza.
Badem yağı, zeytinyağı ve sarımsakla kür yapın dökülen yerlere uygulayın saçlarınız için.
Maşallah hem okul hem kpss azimlisiniz tebrik ederim, çok stres yapmamaya çalışın önce sağlık.

Her şey beyinde biter, sen boyle düşündükçe kendini daha cok dibe cekiyorsun. Neyi hissedersen onu yansıtırsın. Yasin daha cok genç, saclarını dert etme herkez sırma saclı olmak zorunda degil, gıda intolerans a baktırmalı tavsiye ederim, biraz pahalı bir test ama yediklerinden kaynaklı bor cok sorun yasıyor olabilirsin. Araştır dediğim testi pek fazla bilen yok. Üzülme sakın, sadece kendini sev ki başkaları da seni sevsin. Düşünce gücüne, beyin gücüne inan ve en önemlisi yürekten dua et.

Her şeyin bir zamanı, her gecenin bir sabahı var. Üzülme her şey geçecek. Cilt problemi, psikoloji zaman zaman herşeyimizi etkiliyor.

Düşün düzeltemeyeceğin şeyler yok. Elin ayağın tutuyor. Okuyorsun.Umut her şeydir, iyiki var:KK50:

Ay çok üzüldüm ama hala çabaladığına göre umut bitmiyor değil mi.. sivilcelerin stresten diye tahmin ediyorum arkadaşımda da vardı bu hastalık.. inşallah kısa zamanda atanırsın da her şey düzelir

Stress yapmayı bırakıp spora ağırlık vermelisiniz. Düzenli yürümeli sağlıklı beslenmeli ve kendiyle barışık olmalı insan, adetiniz için söktürücü haplar var. Sivilceler için de hap tedavileri çok ise yarar. Doktorun herşey yolunda demesiyle olmaz sadece 1 doktorlara olmaz

İçin güzel olsun ..
Mutsuz bir evlilik değil ..
Bekar olmak daha iyi bazen. .
Hayırlısı olsun. .
Önce kendini sev ..

Her sey duzelecek tabiki , sabah olacak :))
Sadece bir doktora gitme arastirdin mi ?

Yediğin yiyeceklerden kaynaklı cildinin böyle olduğunu düşünüyorsan York testi yaptir
İntoleransin olduğu ürünleri tüketme

Saç dökülmemesi var diyorsun şampuaninin içine çam terebentin yağı dokmeni tavsiye ederim saçların tekrardan gurlesip dökülme bir nebze durur canım stress herşeyin başı kendine yazık etme bu genç yaşta hayattan keyif almaya bak...

Allah razi olsun hepinizden.cok doktorlara gittim adet duzensizligi icin ayri cildim icin ayri.hep ayni seyi soyluyorlar.hormonlarim iyiymis hatta yumurtaliklarima baktilar onlarda iyi cikti.cilt icin hepsi rozasea dediler tedavisi yok kendin kendinin doktoru olacaksin dediler kizlar basit gelebilir ama cok sey yemiyorum artik en ufak bisi de daha fazla kizariyorum birde burnumun ustu olunca daha cok dikkat cekiyo agliycam gozlerim doluyo yazarken.

iyi aksamlar.polyanacilik oynamaktan yoruldum artik.kac yasina geldim hala cabaliyorum.neden hep ben.30yasindayim bekarim.hala okul derdindeyim cunki sonradan basladim okumaya son senem ve kpss ye hazirlaniyorum.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek :KK43: adet duzensizligim var bu yasima kadar duzelmedi hala.doktora git diyeceksiniz gittim.hersey normalmis :KK43:
ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine :KK43:
ne yesem yuzum kizariyo :KK43:
utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik :KK43: ne zaman bende normal insanlar gibi olucam.bir daha ki adet tarihimi soyleyebilicem.

Drunuzu değiştirin ve böyle dert etmeyin eminim ki güzel yanlarına mutlaka vardır size kötü geliyordur

Allah razi olsun hepinizden.cok doktorlara gittim adet duzensizligi icin ayri cildim icin ayri.hep ayni seyi soyluyorlar.hormonlarim iyiymis hatta yumurtaliklarima baktilar onlarda iyi cikti.cilt icin hepsi rozasea dediler tedavisi yok kendin kendinin doktoru olacaksin dediler kizlar basit gelebilir ama cok sey yemiyorum artik en ufak bisi de daha fazla kizariyorum birde burnumun ustu olunca daha cok dikkat cekiyo agliycam gozlerim doluyo yazarken.

Uzulme tedavisi yok ise bununla nasil yasandigini ogrenebilirsin . Regl stresten olabilir.

Üzülmekte haklısın ama isyan da etme..
Her dert ve deva Allah'tan. Hormon tahlili yaptır yüzün için doğal kil kullan.
Aleo veralı kremlerin yüze çok iyi geldiğini söylüyorlar.

la roshe posayın cilt kızarıklığı için kremi var ben kullanıyorum memnunum.. deneyebilirsin..
benimde aynı sıcakta soğukta durduk yere kızarır durur.. nefret ettiğim bi özellik ama alıştım artık.. çok önemsemiyorum
cc kremde kullanabilirsin iyi kapatıyor..
saça gelince vitaminlerine baktırdın mı?
eksiklik vardır belki

Ayhhhh dert ettigin seye bak.

Cilt icin asla uzulmem.

Al bir kutu YSL fondoten, bir tane de pudra.....yuzun bebege doner. Iyilesene kadar moralini duzeltir.

Hastaligin icin deniz tuzu derim. Deniz tuzunu kuvete doldurup bir muddet icinde kal.

Back
X