- Konu Sahibi montesorri
iyi aksamlar.polyanacilik oynamaktan yoruldum artik.kac yasina geldim hala cabaliyorum.neden hep ben.30yasindayim bekarim.hala okul derdindeyim cunki sonradan basladim okumaya son senem ve kpss ye hazirlaniyorum.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek
adet duzensizligim var bu yasima kadar duzelmedi hala.doktora git diyeceksiniz gittim.hersey normalmis
ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine
ne yesem yuzum kizariyo
utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik
ne zaman bende normal insanlar gibi olucam.bir daha ki adet tarihimi soyleyebilicem.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek

ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine

ne yesem yuzum kizariyo

utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik