• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana birseylerin yoluna girecegini soyleyin

degistirmek bende istiyorum burnumun ustunde kocaman iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor.nette arastirip gorsellerde durumlari gorunce hic duzelmeyecek daha da kotu olacak diye korkuyorum.goz tutulmasi yapiyormus.o kadar cok sey okudum ki bu hastalik hakkinda simdilik umut verici hic bisey yok.bende kendimce dogal seyler yapiyorum ama yetmiyor.inanin cok yoruldum artik :(

Ayhhhh dert ettigin seye bak.

Cilt icin asla uzulmem.

Al bir kutu YSL fondoten, bir tane de pudra.....yuzun bebege doner. Iyilesene kadar moralini duzeltir.

Hastaligin icin deniz tuzu derim. Deniz tuzunu kuvete doldurup bir muddet icinde kal.
ama bu hastalik farkli bisey internette gorsellere bakin ufacik bir kizariklik degilki artik evre degistirdi iltihapli sivilce ve kuzariklik oluyor.keske o kadar basit olsa

bazen bende çıkmaza girdiğim zamanlar oluyor çok uzun surmuyor bu durumum cunku hemen toparlanmaya bakıyorum.kendıme telkın verıyorum eğer kafama takarsam bedenim ve ruhum çürümeye başlıcak.ilk önce senın yapman gereken bu çıkmazların depresyona dönsmeden bunun önünü kesmek gerekıyor.fiziksel olarak beğenmedıgın yerler olablır herkesın var bunu sadece sen yaşamıyorsun.eğer kılo problemın varsa bunu spor ve saglıklı beslenmeyle berabr sıkı bır vucuda kavusablrsin.stres yaptıgın içn saçların döklmesının önune geçmekte zorlanırsın.istanbulda oturuyorsun daha buyuk devlet hastanlerıne gıt çapa yada bakırköy derı hastanesıne gıdeblrsn.yedıgın şeyler yuzume dokunuyor demıssın bıde belkı yedıklerınde vucudun reaksıyon gösterıyon alerjı testı yaptırblrsn aslında.mesela yumurtya bunyenın alerjsı olblr bazıları cıltlerınde kızarıklık yapablır.kafana eger takmaya devam edersen hastalıklar daha da çoğalır var olan durumunda duzelmez daha kötuye gıder.güçlü ol depresıf olma sonra çıkman daha zor olur kendıne delkın ver iyi olucagına ınandır.guzel gıyın gözune guzel gorun motıven yerıne gelsın.şems arslan videoları youtben ızleyın bı sıvılce ıcın bırseyler soyluyrdu yanlıs hatrlmıyorsam.sağlıcakla kalın ...

la roshe posayın cilt kızarıklığı için kremi var ben kullanıyorum memnunum.. deneyebilirsin..
benimde aynı sıcakta soğukta durduk yere kızarır durur.. nefret ettiğim bi özellik ama alıştım artık.. çok önemsemiyorum
cc kremde kullanabilirsin iyi kapatıyor..
saça gelince vitaminlerine baktırdın mı?
eksiklik vardır belki
genetik b12eksikligi var.baska bisey cikmadi.doktor sac icin sadece cinko verdi oda ben israr edince.ben ilk basta cok kizardim ve umursamadi. simdi baska boyuta gecti evre degistirdi.benim korkum kor olmak ve burun buyuyor sekil degistiroyormys.surekli antibiyotik aldim ve artik ise yaramiyor :(

ama bu hastalik farkli bisey internette gorsellere bakin ufacik bir kizariklik degilki artik evre degistirdi iltihapli sivilce ve kuzariklik oluyor.keske o kadar basit olsa

Montesoriican bildigim kadariyla bu hastaligin adamakilli bir tedavisi yok yaniliyor muyum? Gunes, deniz suyu ve camur pekcok cilt hastaligina care aslinda.

Yurtdisina giden olursa freeshoptan Ahava markasi bulursa sana getirsin. Camur, kil, deniz tuzu , %100 organik yapan Israilli cok iyi bir marka, laboratuarlari Olu Deniz kiyisinda zaten. Olmazsa aktardan alacagin deniz tuzu ve kil de isini gorur. Ama en onemlisi strese girme. Kuaforum bana stres saca + cilde cok kolay vurur, ama etkisi cok zor gecer demisti. Stresten uzak dur, baska doktora git ama en onemlisi takma kafana bence. Fondotenle kapatinca kaymak kaymak cilde bakinca daha az takarsin diye dusunmustum.

bazen bende çıkmaza girdiğim zamanlar oluyor çok uzun surmuyor bu durumum cunku hemen toparlanmaya bakıyorum.kendıme telkın verıyorum eğer kafama takarsam bedenim ve ruhum çürümeye başlıcak.ilk önce senın yapman gereken bu çıkmazların depresyona dönsmeden bunun önünü kesmek gerekıyor.fiziksel olarak beğenmedıgın yerler olablır herkesın var bunu sadece sen yaşamıyorsun.eğer kılo problemın varsa bunu spor ve saglıklı beslenmeyle berabr sıkı bır vucuda kavusablrsin.stres yaptıgın içn saçların döklmesının önune geçmekte zorlanırsın.istanbulda oturuyorsun daha buyuk devlet hastanlerıne gıt çapa yada bakırköy derı hastanesıne gıdeblrsn.yedıgın şeyler yuzume dokunuyor demıssın bıde belkı yedıklerınde vucudun reaksıyon gösterıyon alerjı testı yaptırblrsn aslında.mesela yumurtya bunyenın alerjsı olblr bazıları cıltlerınde kızarıklık yapablır.kafana eger takmaya devam edersen hastalıklar daha da çoğalır var olan durumunda duzelmez daha kötuye gıder.güçlü ol depresıf olma sonra çıkman daha zor olur kendıne delkın ver iyi olucagına ınandır.guzel gıyın gözune guzel gorun motıven yerıne gelsın.şems arslan videoları youtben ızleyın bı sıvılce ıcın bırseyler soyluyrdu yanlıs hatrlmıyorsam.sağlıcakla kalın ...
cok saolun.guclu durmaya inanin cabaliyorum kendimi motive ediyorum ama bir yerde patliyor.yuzum bu ara daha fazla kizarmaya basladi.bir suru seyi yemekten vazgectim ve hala cikiyor.hani kotu aliskanligim yok.sadece ekmek turu seyler kaldi hayatimda.baharat turu yasak aci olan hersey.sicak yasak soguk yasak.dikkat ettigim halde hala devam etmesi bazen sinir bozucu.gecmiycegini biliyorum zaten de yatissa azicik :(

Allah razi olsun hepinizden.cok doktorlara gittim adet duzensizligi icin ayri cildim icin ayri.hep ayni seyi soyluyorlar.hormonlarim iyiymis hatta yumurtaliklarima baktilar onlarda iyi cikti.cilt icin hepsi rozasea dediler tedavisi yok kendin kendinin doktoru olacaksin dediler kizlar basit gelebilir ama cok sey yemiyorum artik en ufak bisi de daha fazla kizariyorum birde burnumun ustu olunca daha cok dikkat cekiyo agliycam gozlerim doluyo yazarken.
Ozon aktif kullanın. Benimde bacağımda gül hastalığına benzer bisey çıktı stresten büyüdü kocaman oldu vs sadece 2 gün günde 2 kere sürdüm 3.gun geçti. Ben senelerdir kullaniyorum cildime kullandığımda sivilce iz hic bisey birakmamisti şuan sivilce filan olmadığı için kullanmıyorum ama kesinlikle doğal için rahat olur. Saçın içinde benimde dökülme ve diplerde açılma olmaya başladı daha yeni aldım %100 doğal sarımsak sampuani içine vitamin koy haftada 2 kerede sadece saç diplerine çam terebentin,sarımsak,badem,yılan yağı hepsini karıştırıp sür. Hepsinin bi şişesi sadece çam terebentininin yarısı. Bende şimdiden farketmeye başladı. 10 gün içinde farki anlarsın demişlerdi zaten.

haklısınız durumunuz zor ama iyi bir uzmana görunmek şart çoğu rahatsızlklar ılacla dızgınleneblıyor tam gecmese bıle

Montesoriican bildigim kadariyla bu hastaligin adamakilli bir tedavisi yok yaniliyor muyum? Gunes, deniz suyu ve camur pekcok cilt hastaligina care aslinda.

Yurtdisina giden olursa freeshoptan Ahava markasi bulursa sana getirsin. Camur, kil, deniz tuzu , %100 organik yapan Israilli cok iyi bir marka, laboratuarlari Olu Deniz kiyisinda zaten. Olmazsa aktardan alacagin deniz tuzu ve kil de isini gorur. Ama en onemlisi strese girme. Kuaforum bana stres saca + cilde cok kolay vurur, ama etkisi cok zor gecer demisti. Stresten uzak dur, baska doktora git ama en onemlisi takma kafana bence. Fondotenle kapatinca kaymak kaymak cilde bakinca daha az takarsin diye dusunmustum.
biliyorum iyiniyetini ama cildime surmem gereken gunes kremi var doktor kizarlik icin istersen renkli al dedi onu kullaniyorum.tahris olur diye bisey surmekten de korkuyorum.

Ozon aktif kullanın. Benimde bacağımda gül hastalığına benzer bisey çıktı stresten büyüdü kocaman oldu vs sadece 2 gün günde 2 kere sürdüm 3.gun geçti. Ben senelerdir kullaniyorum cildime kullandığımda sivilce iz hic bisey birakmamisti şuan sivilce filan olmadığı için kullanmıyorum ama kesinlikle doğal için rahat olur. Saçın içinde benimde dökülme ve diplerde açılma olmaya başladı daha yeni aldım %100 doğal sarımsak sampuani içine vitamin koy haftada 2 kerede sadece saç diplerine çam terebentin,sarımsak,badem,yılan yağı hepsini karıştırıp sür. Hepsinin bi şişesi sadece çam terebentininin yarısı. Bende şimdiden farketmeye başladı. 10 gün içinde farki anlarsın demişlerdi zaten.
cok saolun arastirip alirim.insallah bana da iyi gelir.

cok saolun arastirip alirim.insallah bana da iyi gelir.
Hiç sevmem bi ürünü ovmeyi hani sanki zorla al dermis gibi ama yatalak hastaların yaralarinda bile kullanilan bi ürün bende cok sivilcem varken bi abimin önerisiyle almıştım iyiki de almışım kesfetmisim diyorum ben kesin işe yarayacagini düşünüyorum. Bide nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama bi eczane var adam 70kusur yaşında filan kendi kremler yapıyo orayida önerebilirim. Ben makyaj temizlemek için solüsyon yaptiriyorum baska bisey kullanmıyorum onun haricinde. Insallah faydali gelir sizede :)

Dediklerinin hepsinin çaresi var. Ne var otuzundaysan millet kırkında evlenip çocuk yapıyor, kpss yi ne tap ne et hallet bu büyük bir rahatlama sağlar, dermatolojiye git harfiyen dediklerine uy. Düzenli yaşa,hergün ne yap ne et yarım saat yürü....bahane yaratma, istikrarlı ol..... Uykuna dikkat et ve meyve sebze ağırlıklı beslenip bol su iç bak cildin nasıl düzeliyor. Kilo varsa kilo ver özgüvenin nasıl tavan yapacak.........kendine bahane sıralamayı bırak ve telkin et kendini. Biryerden başla bazı şeyleri düzeltmeye o zaman tüm bu saydıklarının qslında incir çekirdeğini bile doldurmadığını göreceksin. Hayatının tadını çıkar yapmadığın şeyleri listele ve yap. Sana bunları diyorum hepsi benzer şekilde başıma geldi. Öss yi zamanında kazanamadım ama sonunda kafama dans etti ve öyle bir çalıştım ki tıp fakültesini kazandım. Aşırı kiloluysum. Bir rahatsızlık nedeni ile iki kilo bile gidince ne güzel oldum dedim abandım diyet ve spora peri gibi oldum. Bitmedi hayatımı ve amacımı belirledim uzman olmalıydım ne yaptım ne ettim tusu kazandım iki seneye uzman olacağım. Ara da evlendim ve bir kızım oldu. Evliliğim aynı şekilde gitmesede ne kadar kötü olursa olsun en azından kızımı getirdi bana. Benim en büyük yaptığım hata saçma sapan şeylere takılarak,o ne der bu neder diye diye harcadığım yıllarımdır. Hala yapıyprum ama eskiye göre çok az. Yapma sen kendine ileride doğacak evlatlarına lazımsın silkelen, düzenli yaşa ve çalış kazan şu kpss yi bak nasıl herşey yoluna girecek......

Dediklerinin hepsinin çaresi var. Ne var otuzundaysan millet kırkında evlenip çocuk yapıyor, kpss yi ne tap ne et hallet bu büyük bir rahatlama sağlar, dermatolojiye git harfiyen dediklerine uy. Düzenli yaşa,hergün ne yap ne et yarım saat yürü....bahane yaratma, istikrarlı ol..... Uykuna dikkat et ve meyve sebze ağırlıklı beslenip bol su iç bak cildin nasıl düzeliyor. Kilo varsa kilo ver özgüvenin nasıl tavan yapacak.........kendine bahane sıralamayı bırak ve telkin et kendini. Biryerden başla bazı şeyleri düzeltmeye o zaman tüm bu saydıklarının qslında incir çekirdeğini bile doldurmadığını göreceksin. Hayatının tadını çıkar yapmadığın şeyleri listele ve yap. Sana bunları diyorum hepsi benzer şekilde başıma geldi. Öss yi zamanında kazanamadım ama sonunda kafama dans etti ve öyle bir çalıştım ki tıp fakültesini kazandım. Aşırı kiloluysum. Bir rahatsızlık nedeni ile iki kilo bile gidince ne güzel oldum dedim abandım diyet ve spora peri gibi oldum. Bitmedi hayatımı ve amacımı belirledim uzman olmalıydım ne yaptım ne ettim tusu kazandım iki seneye uzman olacağım. Ara da evlendim ve bir kızım oldu. Evliliğim aynı şekilde gitmesede ne kadar kötü olursa olsun en azından kızımı getirdi bana. Benim en büyük yaptığım hata saçma sapan şeylere takılarak,o ne der bu neder diye diye harcadığım yıllarımdır. Hala yapıyprum ama eskiye göre çok az. Yapma sen kendine ileride doğacak evlatlarına lazımsın silkelen, düzenli yaşa ve çalış kazan şu kpss yi bak nasıl herşey yoluna girecek......
cok saol.aglattin beni.calisiyorum derslerime kazanicam insallah.bu ara aciyor yuzum dokunamiyorum kizariklikta artti ondan biraz doldum galiba.cok tesekkur ederim umut oldunuz

Anlattığınız tum sorunların çözümü var. Ne kadar oz guvenli olursaniz ah o kadar guzel yaşamak
Saclariniz icin ve cildiniz icin doktorlar eminimki care bulacaktır.ben ne hatunlar gördüm yuzj mayin tarlasi gibi olup da ilacla bebek gibi olan. Sıkmayın caninizi...
Yaşınız da abartilacak kadar buyuk degil.

Canım hastalığın için geçmiş olsun öncelikle. Otuzumdayim hala okul derdindeyim falan demissin bazen ben de bazı konularda yaşıtlarımdan geri kaldigimi düşünüyorum ama hayat bir yarış değil Allahın bazı duraklarına imtihanlar koyduğu bir yolculuk. Herkesin nasibi farkli bir yerde farkli bir yasta.Hastalığın için başka doktorlara git bence benim kulağımda sikinti vardı 5 tane doktora gittim bir ise yaramadi doktora gitmem artık yapacak bise yok diyodum annemin zorla goturdugu 6. Doktorda sifasini buldum ve aslında hiç korktugum gibi bi durum yokmus. Sen de başka doktora git belki çok işine yarayacak bir tavsiye verir. Gec

Kendini bunaltmak yerine cildine bakim yap, birseyler arastir cildin icin boylece kendin icin birseyler yapmis olursun. Tabiki hersey yoluna girecek hayat boyle en diptede olsan duzluge cikarsin ama bu kisiylede ilgili seninde cabalaman lazim. Lutfen kendini salma, silkelen, guzelligini farket. Ergenler bile kendine ergen demiyo bu yasta beyonce egosuyla dolasiyo sen niye oyle seyler dusunuyosun be tatlim

o gül hastalığı çok farklıdır. Ben de yaşadım heryerimde çıkmıştı, çok şükür geçti
Herşey sende bitiyor. Bak şimdiden saçların için nasıl öneriler geliyor
oku not al onları. İlaçlardan memnun kalmadıysan başka bir cildiyeciye danış.
Önce sen kendine saygı duy kendini sev.
Gerisi özgüvenin oluşması bunlara bağlı

Çok sıkıntı yapıyorsunuz hepsi ondan,
Kendinize güvenin artık ! herşeyin çaresi var.
DR gittim demişsiniz ozaman birkaç doktora daha gidin,birtane ile kalmayın.
Şimdi siz okulunuzu bitirin memur olun bakın nasıl herşey düzene giriyor.

Back
X