• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana birseylerin yoluna girecegini soyleyin

iyi aksamlar.polyanacilik oynamaktan yoruldum artik.kac yasina geldim hala cabaliyorum.neden hep ben.30yasindayim bekarim.hala okul derdindeyim cunki sonradan basladim okumaya son senem ve kpss ye hazirlaniyorum.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek :KK43: adet duzensizligim var bu yasima kadar duzelmedi hala.doktora git diyeceksiniz gittim.hersey normalmis :KK43:
ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine :KK43:
ne yesem yuzum kizariyo :KK43:
utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik :KK43: ne zaman bende normal insanlar gibi olucam.bir daha ki adet tarihimi soyleyebilicem.
Gul hastaligina yakalanmis biri olarak soyluyorumki kremlere dikkat edin bu hastaliga verdikleri bir kremde kortozin var ne yapar?cilt derinizi inceltir doktora tekrar tekrar sorun,okul olayina takilmayin herkesin herseyi tam zamninda yapacak diye bir kurali yok yasiniz daha genc evlilik olur kismet meselesi duanizi edin bekleyin Allah azzevecelle herseyin en dogrusunu zamanini bizden daha iyi bilir gun gelir hastaligini gecer ki stres tetikleyebilir sicak sudanda uzak durun bunu belirteyim ...isleriniz rayina oturur sivilce izleri icin tedavi gorebilirsiniz bunlar imkansiz degil rahat olun aninizin tadini cikarkin

Degersiz insan yoktur size oyle geliyor hepimi tamamlanmamis sanat eseriyiz yasadigimiz zorluklar ve olumsuzluklar bizi tamamlar guzel yonlerimiz ortaya cikar dunya ahirette mukafat aliriZ biraz sabirli olun

Stresten dolayı bu sorunların büyük bölümünü yaşıyor olabilirsiniz.
Ayrıca iyi bir doktora gidin hormon bozukluğu olabilir büyük ihtimalle.
Bu da sizde stres ve sivilce yapıyordur eminim, önce bu sorunu çözmelisiniz.
.
bence de stres olabilr bu sorunların sebebi.sen zeki bir kızsın.insanların seni sevmeleri için tanımaları gerek.onlara bu fırsatı ver.sosyalleş, kendinle barış gör bak herşey düzelecekHoppa

guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.sabrediyorum inanin ama bir yerde degismedigini gorunce bazen uzuldugum oluyor.kabullendim hastaligimi bir suru sey deniyorum okuyorum arastiriyorum ama belirli bir sey olmadigi icin kesin bir duzelme olmuyor.bu ara sivilceler gozumde yanma yapiyor o kadar alakasiz yerde sivilce cikiyorki iltihapli oldugu icin aciyor yuzumu yikarken bile dayanamiyorum bazen.ben ne kadar kendim cabalasamda yetmiyor.ailemde benden kucukler evlendi hatta yeni cocuklari da oldu.insanlarin bana uzulmesine uzuluyorum.acizmisim gibi.surekli bana su duayi oku gibi mesajlar gonderiyorlar.bende istiyorum ama olmayinca olmuyor.

Geldi mi her şey üst üste gelir. Sabırlı olmak lazım. Geçmiş olsun

iyi aksamlar.polyanacilik oynamaktan yoruldum artik.kac yasina geldim hala cabaliyorum.neden hep ben.30yasindayim bekarim.hala okul derdindeyim cunki sonradan basladim okumaya son senem ve kpss ye hazirlaniyorum.
kendimi cok cirkin cok kadersiz hissediyorum.yuzumde gul hastaligi cikti ve evre degistirdi.ve artik iltihapli sivilce cikiyor ve kizariyor burnumun etrafinda ve yanagimda.
saclarim dokuluyor.onleri neredeyse derisi gozukecek :KK43: adet duzensizligim var bu yasima kadar duzelmedi hala.doktora git diyeceksiniz gittim.hersey normalmis :KK43:
ozguvenim sifira yakin artik kizlarin surekli saclarina bakiyorum.ciltlerine :KK43:
utaniyorum kimsenin yuzune bakamiyorum.yuzumdeki sivilcelerden.agliycam simdi.ergen gibi oldum ama cok canim sikiliyor artik.sizden ne istedigimide bilmiyorum ama tukeniyorum artik.ruyalarima sac giriyor artik :KK43: ne zaman bende normal insanlar gibi olucam.bir daha ki adet tarihimi soyleyebilicem.

Bence kisir bir donguye girmissiniz, stres yaptikca hastaliklarini cogaliyor, rahatsizliginiz dis gorunusunuzu etkiledikce de daha cok stres yapmissiniz.

30 yasinda olup yeni ise girecek yada yeni mezun olacak olmanin bu derece felaketmis gibi gorunn bir tarafi oldugunu sanmiyorum ben. Kendinizi bu kadar yipratmayin, bence sebep ne olursa olsun asil gecte olsa okula devam etmis olmanizi takdir ediyorum ben.

Kendinizden yasca kucuk olan kizlarla ayni yurtta falan kaliyorsunuz sanirim sayili gun cabuk gecer belliki son siniftasiniz , biraz daha dayanin. Sizden yasca kucuk olduklari icin ayni olgunlugu beklemeyin onlardan.
Bence geleceginize konsantre olun, cildiniz ve saclariniz icin doktor tedavilerinizi aksatmayin, kpss ile ataninca cok guzel bir gelecek sizi bekliyor bence durumunuzda ne polyanna olacak nede depresyona girecek birsey yok.
Stres yapmayin herkesin hayat sartlari bir olmayabiliyor kendinize haksizlik etmeyin.

Deri hastalıkları stresle doğru orantılı ne yazık ki. Bende zamanında çok stres yapa yapa egzama oldum. Ama eskisi kadar kalmadı. Panik halinde olur beyninize bu sinyalleri yollamaya devam ederseniz düzelmez.
Okuma kısmına gelirsek kendinizi küçümsemeyin, acımayın
Hayat herşeyi altın tepsi de sunmaz bazen
Bende oldum 25 ve okuyorum kısmetse seneye mesleğe başlıcam.
Ve sınıfımızda 32 ve üstü çok insan var hatta 40 yaşında abimiz var

ben de çok stresli dönemden geçerken saçlarım dökülmüş ve 3-4 sene uzamamamıştı. hala herşey pek yolunda sayılmaz azar azar yoluna giremeye başladı saçlarım kendine geldi saç için zeytinyağlı sabun kullan bir de kafein içerikli bir spreyler var dökülmesine çok iyi gelmişti benim. sivilcelerin için bir cilt doktoruna git bilmiyorum onun için gittin mi de en kötü ihtimal karbondioksit fraksiyounel lazer yapar 3 hafta yanık yüzle gezersin sonrası bitti gitti ... 30 evlenmemiş olmak için geç değil tam zamanları bu sene işlerini hallet gerisi de olur inş.... bi,r de Allah aşkına ünlülerin makyazsız halleri diye bir arat inernetten.....

Bir de kan değerleriniz düşük olabilir bu da sizi depresyona sokabilir dikkat edein bol biber kuruyemiş, meyva ve maden suyu tüketin ve gidip bir karaciğer enzimlerinize ve hormon baktırın onlar da kombine cilt ve saç problemlerine yol açabilir guatr gibi ayrıca depresyona da.

Back
X