- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Evet samsung..resim gelen veya yollanan bolumde degil profiline baktigimiz kisilerin oldugu bolumdeydiviber da forum falan yok ki. ben aktif olarak kullanıyorum viberı, özellikle yurt dışı aramalarda avantajlı olduğu için. eşinizin telefonu samsung muhtemelen. çünkü samsunglar resim dosyasında viber, whatsapp gibi ayrı klasörler oluşturuyor. ordan gelen resimleri de otomatik olarak o klasörlere kaydediyor. bu da demek oluyor ki eşinize biri viber uygulaması üzerinden o resimleri göndermiş.
Sana sonuna kadar katiliyorum arkadasim. .benim niye telimden bi erkek resmi firlamiyo..ben niye yanlislikla bi erkek resmi gorunce (ciplak) midem bulaniyo hemen kapatiyorum?? niye merak etmiyorum burda ne var diye?? Iste kendimizi kandiriyoruz yanlislikla olmus diye..magazine yszan kadin resmine bak arkadasim insan anlamazmi ordan ne cikicaniAnneoldumbkatiliyorumst: 42582509 .!.:Valla hiç teknolojiye laf atamaya gerek yok. Sorun erkeklerin gözünün dısarda olmasıyla evli erkekleri ayartmaya niyetli kadınlar olduğu sürece istersen taş devrinde ol yapacak olan yapar . Bizim de elimizde teknoloji var biz niye yapmıyoruz hiç yani
Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum..esimin telinde oglumun bebeklik resimlerino ariyodum.eski resimlerini bakmak icin dosyalar kismona girdim ve viber diiye dosya gordum. .actim ve bi kadin resmi..sakince sordum ve orda birsuru forum cikiyo birindende kadilar cikti dedi..ozellikle sadece birinin resmine tiklamis.gelinlikli masum yuzlu bi kiz.esim bisey yok aldatmadim konusmadim mesajlasmadim bana haksizlik ediyosun DDiyo.sizce benmi cok kiskancim abartiyorum..tahammul edemiyorum onun baska bi kiza bakmasina
Aynen oylee..keske bekleseydim diyorum resim tarihi p.zartesi ben persembe gordum bu sure icin o resimden baska bi resme bakmamis..iyi dusunim diyorum baktigi resim cok acik secik degil..amaaa sonra seytan durtuyo ne diye gitdi neden girdi o sohbet forumuna.yazismaz bundan eminim hic gelemez oyle seylere ve yabanci dili yok..yinede insan hazmedemiyo Tamam ikna oldum diyorum ama aksam gelince bi yolunu bulup yine laf sokuyorumm. .kimseye anlatamiyorum incinirim buraya yaziyorumsizevsiye: bi daha böyle bişey başınıza gelirse (ki inşallah gelmez) eşinize sormadan önce biraz takip edin gizlice.böylece,bişey yoksa eğer boşa gerginlik çıkmamış olur, varsa da daha fazla delille karşısına çıkarsınız ve yalan söyleyemez.
bu konuyla ilgili de şuan ne bi deliliniz var ne de iyi niyetinden emin olabiliyosunuz.çok sinir bozucu bi durum.anlıyorum.ıspatlıyamıyosanız deşmeyin siz suçlu olursunuz.
Oyle degilmis Iste arkadasim bizzat denedim.o sohbet programinda birinin resmine bakinca o da gorunuyooViber facebook a benzemez ki telefon numarasi kayıtlı olanlar çıkıyo
Resimi nasıl gordn z o zmn whatsabiniz da mı yok direk klasöre kaydolmusOyle degilmis Iste arkadasim bizzat denedim.o sohbet programinda birinin resmine bakinca o da gorunuyoo
Aynen oylee..keske bekleseydim diyorum resim tarihi p.zartesi ben persembe gordum bu sure icin o resimden baska bi resme bakmamis..iyi dusunim diyorum baktigi resim cok acik secik degil..amaaa sonra seytan durtuyo ne diye gitdi neden girdi o sohbet forumuna.yazismaz bundan eminim hic gelemez oyle seylere ve yabanci dili yok..yinede insan hazmedemiyo Tamam ikna oldum diyorum ama aksam gelince bi yolunu bulup yine laf sokuyorumm. .kimseye anlatamiyorum incinirim buraya yaziyorum
Boyle sohbey programlari var ve magazine yazan yere girmis ordaki uyelerden birinin profilini tiklayinca resim dusuyo..resmin nasil geldigini anladikta hazmetmesi kaldi geriyye.cok acik kadonlar var onlara bakmamis gelinlikli bi kiza bakmis ama yanlislikla acik kapali hic farketmex BAKMISEki Görüntüle 1629839 Kizzlar cektim resmini yolluyorumi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?