• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bu ayakkabıyı nereden bulacağımı söyleyinnnnnnnnn :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
ben buna aşıkk oldummm nereden bulabilirim... $306532_395322663874886_1902450689_n.webp

ayyyyy bayıldım çok şekerrrr bulursan banada söle :)) galiba bnde aşık oldum :)) hemen kafamda kombinasyon yaptım :)))))))))

ben söyle dusundum kendimce dar paça pantolon ayakkabının ıcınde olacak snra ayakkabının renginde çanta. saçlar açık dümdüz olacakk üzerimizede şık ince bi kabann. kaban olmasada olurr :) offf bugun sorcm ayakkabıcılara pembesını ıstıyrmmmm. bulursm söylerm cnmm :)

hımmm bence kısa düz topuklu bir çizme alın ayakkabıcılarda aynı bu şekilde tüylü aksesuarlar var öyle temin edebilirsiniz... hatta fiyonklarıda siz yapabilirsiniz

ama topuklusu daha şık :D

ayy yanlış anlama olmuş :)) üst kısımda ki mesajda düz demişim aklım kim bilir neredeydii :))

kısa düz derken canım oraya virgül atmayı unutmuşum neyse kısaca olayı anlatıyım :) model olarak düz demek istedim(sade aksesuarsız toka falan olmasın) tabikii topuklu pabuçlar her zaman candır canandır hatta :))

Son düzenleme:
buyur tatlım cep telefonumdan çektiğim için pek net olmadı+ flaşında etkisi var

Eklentiler

• $Fotoğraf0916.webp
    $Fotoğraf0916.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fotoğraf0917.webp
    $Fotoğraf0917.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 112
Back
X