Kusura bakmayın görmemişim mesajınızı. Sadece haziran ayında 18 haziranda olmuş bu konuşma bayağı uzun bir konuşma ama öncesi sonrası yok sadece o gün içinde olmuş.
Şimdi ben ona ne diyeyim. Direkt kızın adını verip bu kız kim diye mi sorayım? Yoksa direkt mesajları mı göstereyim. Veya başka bir şey ne olabilir
dikat ettiyseniz ben size söylemedim onu, forumda çok okuyorum bunu
artı olarak benim başımdan gemiş ve affetmeyen biri olarak bunları yazıyorum,
konu sahibinin de dediği gibi yaşamayan bilmez,
sizin yazdıklarınız da doğru doğru değil, hatta yapılan çok yanlış
ama ben yanlışın sebebinin göz önünde bulundurulması taraftarıyım
yani onu bırakıp başkasıyla birlikte olsada aynı şeyle karşılaşma olasılığı yüksek,
oturup konuşucak adamsa tekrar zaten yapmaz
yapıyorsa da konu sahibinin bileceği iş,
bunu sadece her erkeğin yaptığını anlatmaya çalışıyorum,
bunun bilinmesini istedim,
yoksa sizin yazdığınıza birşey demedim.
özür dilerim o zaman.. ama bence hadedream kim nasıl düşünmek istiyorsa düşünsün bütün yorumlar bizimle aynı fikirde olmak zorunda değil, herkes fikrini belirtir konu sahibi de inceler, hangisi daha ağır basarsa tercihini ona göre yapar :) ha birde siz "yanlışın sebebinin göz önünde bulundurulması" taraftarı olduğunu belirtmişsiniz ama insan bir kez adım attıysa yine atar bu da benim mantığım, belki yanlış ama tatlı olan herşey insana cazip gelir..
Olabilir dediğiniz yapılmayacak şey değil. Zaten o konuşmaları görünce elim ayağım boşaldı başmdan kaynar sular döküldü, daha kötü ne olabilir ki? Bu dediğinizi yapabilirim, dayanabilirim buna. Ama sanırım o adresi açmıyor bir kaç arkadaşlık isteği var duruyor öyle..
aynen bende öyle düşünüyorum tamamen kişiye özel bir durum, genellemeler yapamam, ama ben yaşadığımı ve gördüklerimi anlatıyorum
kimin nasıl düşündüğü beni ilgilendirmez, ama ortada bir yanlışvarsa açıklamak isterim, eğer almak istiyorsa o onun sorunu tabi :)
birde cazip oma konusu büyük sıkıntı ya devam edicek, haberi olmicak yada utanıp mahcup kalıcak hep, dediğin gibi 1. sine servetimin yarısını koyuyorum :))
amannn şu erkekler bizi ne hallere soktu yaw yılbaşı günü :) onlar mışıl mışıl uyurken bizler burada onları tartışıyoruz:)
Tabiki aldatıldığımı düşünüyorum. Dediğiniz gibi aldatma sadece somut olarak olmaz ki. Konşmalar cinsel içerikli olmasaydı dahi be yine de aldatıldığmı düşünürdüm, benden habersiz başka biriyle konuşması bile yanlış bence.
Arkadaşı falan girmiş olamaz çünkü konşmaz tarzı yazma şeklinden ben anladım zaten kendisi olduğunu.
Benim üzüldüğüm şey ben kendimi ona saklarken bir şeyler yaşamayalım evlenirken tertemiz olmak istiyorum derken o böyle bir şeyi nasıl yapar
Aramızda belli şeyler vardı tabi ama öpüşmekten çokta ileri gitmedi. Bu yüzden yaptığını düşünüyorum zaten.
Ben dün fazla üstelemedim. Arkadaşım girmiş deyince tamam dedim hiçbir şey yokmuş gibi davrandım.
Çünü öyle bir şekilde söylemem lazım ki bunu inkar edemesin.
O kadar güzel hayallerimiz vardı ki. Ama bunu da kaldıramam ne olacak şimdi...
hayallerinde büyüttüğün kendinden bile yükseklere koyduğun adam seni bir anda en yüksekten en alçaklara atıverdi.ölmedin ama ölmekten bter oldun.uzatmanın anlamı yok ,sana ayrıl demeyeceğim çünkü herkes ne derse desin sen bildiğini yapacaksın çünkü seviyorsun.erkek aldatır demeyeceğim her erkeğin aldatacağına inanmıyorum aldatılmadığmı düşündüğüm için değil nefis ne deemek bilen erkeklerin var olduğnu bildiğim için.sana söyleyebileceğim tek şey "hayal kurma ,kimseye kendinden çok değer verme.. hakkında hayrlısı olsunBenim hiç aklımdan çıkmaz ki zatenki ben ona çok güvenirdim asla böyle şeyler yapmaz derdim. Herkes öyle der çünkü gerçekten çok farklı biri o. Ben onu çokta sıkmadım oraya gidemezsin onu yapamazsın falan demedim hiçbir zaman.
Çünkü zaten her dakika o beni arar, ben aramasam bile o hep arar şurdayım burdayım derdi. Yani güvenim sonsuzdu.
Acaba benim mi bir hatam oldu diye düşünmeden de edemiyorum
konu sahibi arkadaşım,
erkek arkadaşının seninle birlikteyken olan davranışlarından hiç sezinlemedin mi sanaldan da olsa aldatacığını?
bir bakışından,duruşundan, bir sözünden ,davranışından hiç hissetmedin mi cinselliğe ya da kadınlara olan ilgisini?
hissettin belki de ama o anda hislerine kulak vermek istemedin.
benm merak ettiğim şey aslında konuşmaları cinsel içerikli dedin ya çok mu ağır derecede cinsel içerikli?
bir cümlesinden bize örnek verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?