Bana bu yapılır mı? Çok mutsuzum...

Kusura bakmayın görmemişim mesajınızı. Sadece haziran ayında 18 haziranda olmuş bu konuşma bayağı uzun bir konuşma ama öncesi sonrası yok sadece o gün içinde olmuş.

1 kez olduguna eminsen asla ayrilma.
bazen öyle yorumlar okuyorum ki neredeyse sevgilisi "off" dese hemen "ayril bu adamdan bugün offluyorsa yarin pofflar" diye:27:

Şimdi ben ona ne diyeyim. Direkt kızın adını verip bu kız kim diye mi sorayım? Yoksa direkt mesajları mı göstereyim. Veya başka bir şey ne olabilir:(

ben sana ne yaptığımı söyleyeyim,
o adresi eklemek için sırf başka adres açtım,
o işsizse ben daha işsizim diyerek :)
ve gayette kabul etti beni ve o aynı başkalarıyla yaptığı konuşmaları benlede yaptı
bana cam açtı msn verdi
gün bile ayarladım buluşmak için
ve o buluşma ayarladığım gün beni sattı işim var diye sırf ayarladığım buluşmaya gidebilmek için ama
benim midem daha fazla kaldırmadı
o eklediğim kızın ben olduğnu anlattım tabi bunlar 1 hafta gbi bir sürede oluyor
adam bildiğin meyilli anlatabiliyor muyum ?
ama kör aşık herkes imrenir annesi babası beni tanırdı falan ama yazık yani anlatabiliyrmuyum
bunları tahmin etmezdim ama böyle birşeyle karşılaşma ihtimalinde soğukkanlılığımı korurum diyorsan yap ama atlatamayabilirsin
tecrübeyle sabit :))

dikat ettiyseniz ben size söylemedim onu, forumda çok okuyorum bunu
artı olarak benim başımdan gemiş ve affetmeyen biri olarak bunları yazıyorum,
konu sahibinin de dediği gibi yaşamayan bilmez,
sizin yazdıklarınız da doğru doğru değil, hatta yapılan çok yanlış
ama ben yanlışın sebebinin göz önünde bulundurulması taraftarıyım
yani onu bırakıp başkasıyla birlikte olsada aynı şeyle karşılaşma olasılığı yüksek,
oturup konuşucak adamsa tekrar zaten yapmaz
yapıyorsa da konu sahibinin bileceği iş,
bunu sadece her erkeğin yaptığını anlatmaya çalışıyorum,
bunun bilinmesini istedim,
yoksa sizin yazdığınıza birşey demedim.

özür dilerim o zaman.. ama bence hadedream kim nasıl düşünmek istiyorsa düşünsün bütün yorumlar bizimle aynı fikirde olmak zorunda değil, herkes fikrini belirtir konu sahibi de inceler, hangisi daha ağır basarsa tercihini ona göre yapar :) ha birde siz "yanlışın sebebinin göz önünde bulundurulması" taraftarı olduğunu belirtmişsiniz ama insan bir kez adım attıysa yine atar bu da benim mantığım, belki yanlış ama tatlı olan herşey insana cazip gelir..

Son düzenleme:
Olabilir dediğiniz yapılmayacak şey değil. Zaten o konuşmaları görünce elim ayağım boşaldı başmdan kaynar sular döküldü, daha kötü ne olabilir ki? Bu dediğinizi yapabilirim, dayanabilirim buna. Ama sanırım o adresi açmıyor bir kaç arkadaşlık isteği var duruyor öyle..

özür dilerim o zaman.. ama bence hadedream kim nasıl düşünmek istiyorsa düşünsün bütün yorumlar bizimle aynı fikirde olmak zorunda değil, herkes fikrini belirtir konu sahibi de inceler, hangisi daha ağır basarsa tercihini ona göre yapar :) ha birde siz "yanlışın sebebinin göz önünde bulundurulması" taraftarı olduğunu belirtmişsiniz ama insan bir kez adım attıysa yine atar bu da benim mantığım, belki yanlış ama tatlı olan herşey insana cazip gelir..

aynen bende öyle düşünüyorum tamamen kişiye özel bir durum, genellemeler yapamam, ama ben yaşadığımı ve gördüklerimi anlatıyorum
kimin nasıl düşündüğü beni ilgilendirmez, ama ortada bir yanlışvarsa açıklamak isterim, eğer almak istiyorsa o onun sorunu tabi :)
birde cazip oma konusu büyük sıkıntı ya devam edicek, haberi olmicak yada utanıp mahcup kalıcak hep, dediğin gibi 1. sine servetimin yarısını koyuyorum :))

Olabilir dediğiniz yapılmayacak şey değil. Zaten o konuşmaları görünce elim ayağım boşaldı başmdan kaynar sular döküldü, daha kötü ne olabilir ki? Bu dediğinizi yapabilirim, dayanabilirim buna. Ama sanırım o adresi açmıyor bir kaç arkadaşlık isteği var duruyor öyle..

sarışın bi kadın resmi koyarsanız kabul etmeme olasılığı yok :)
bide şu facebookta kimleri arattığıyla ilgili çıkan kavgaları gelip buraya yazanlar yokmu deli oluyorum :))
benim sevgilim varr deli gibi aşığım, oda bana ama eski sevgilime bakmışlığım var bu illa sevmiyor değil ki
hatta sevgilim asker, arada arkadaşlarımla konuşmalarımı duysanız bazıları burdan afaroz eder, bu niyet meselesi,
ama aşığım ulen :)

benden sana tavsiye yol yakınken dön..birkez yapan birdaha yapar,bu asla değişmez kuraldır..
ayrılamam çok seviyorum dersen de ; bunu onun yüzüne vur ve ayrılmak istediğini söyle günlerce telefouna cıkma görüşme burnu sürtsün birdaha böyle bir durumda seni kaybedeceğini anlasın sonra affedersin..

aynen bende öyle düşünüyorum tamamen kişiye özel bir durum, genellemeler yapamam, ama ben yaşadığımı ve gördüklerimi anlatıyorum
kimin nasıl düşündüğü beni ilgilendirmez, ama ortada bir yanlışvarsa açıklamak isterim, eğer almak istiyorsa o onun sorunu tabi :)
birde cazip oma konusu büyük sıkıntı ya devam edicek, haberi olmicak yada utanıp mahcup kalıcak hep, dediğin gibi 1. sine servetimin yarısını koyuyorum :))

amannn şu erkekler bizi ne hallere soktu yaw yılbaşı günü :) onlar mışıl mışıl uyurken bizler burada onları tartışıyoruz:19: :)

amannn şu erkekler bizi ne hallere soktu yaw yılbaşı günü :) onlar mışıl mışıl uyurken bizler burada onları tartışıyoruz:19: :)

ahaha köküne kibrit suyu :)
aman ya harbiden ben yatmaya gdiyorum :)
konu sahibi güzel arkadaşım sende canını sıkma, burnunu sürttür,
eğer gerçekten kötü bir niyeti varsa gerçek yüzünü görür, soğur
ve onu sırtüstü bırakma zevkine sen erişmiş olursun,
olur arada böyle şeyler
erkeğe çok yüz vermeyin :)
ilk kural bu unutmayınnnnn
hepinize hepi kırismısss!!! :) :1:

Son düzenleme:
Sevgilinin 2.Facebook adresine tekrar gir. ve o adres üzerinden onun 1.Adresine kisa ve öz ne kadar kirildigini yaz. Sonra tavrini bekle. Mutlaka bir acik verecektir.

Tabiki aldatıldığımı düşünüyorum. Dediğiniz gibi aldatma sadece somut olarak olmaz ki. Konşmalar cinsel içerikli olmasaydı dahi be yine de aldatıldığmı düşünürdüm, benden habersiz başka biriyle konuşması bile yanlış bence.
Arkadaşı falan girmiş olamaz çünkü konşmaz tarzı yazma şeklinden ben anladım zaten kendisi olduğunu.
Benim üzüldüğüm şey ben kendimi ona saklarken bir şeyler yaşamayalım evlenirken tertemiz olmak istiyorum derken o böyle bir şeyi nasıl yapar :(
Aramızda belli şeyler vardı tabi ama öpüşmekten çokta ileri gitmedi. Bu yüzden yaptığını düşünüyorum zaten.
Ben dün fazla üstelemedim. Arkadaşım girmiş deyince tamam dedim hiçbir şey yokmuş gibi davrandım.
Çünü öyle bir şekilde söylemem lazım ki bunu inkar edemesin.
O kadar güzel hayallerimiz vardı ki. Ama bunu da kaldıramam ne olacak şimdi...

Bu yorumum için tepki alabilirim ama bana çok normal geldi sonuçta erkeğin buna ihtiyacı var ve sanal alem de kendini tatmin etmeye çalısmis başka şekilde yapmadığı için şükür etmelisin ben olsam affederdim ama burnunu da sürterdim.bazı arkadaşlar bitir demis dıştan söylemesi kolay onca sene birliktesiniz bir kereden silemezsin seviyorsun emin ki o da seni çok seviyo

Ben de affetme diyenlerdenim.. Çünkü nişanlıymışsınız yani iş ciddiye binmişken ihanet eden erkek her şeyi göze almış bir erkektir. Evlenince de ihanet görürsen hiç şaşırma.

Ama sen affetmeyi düşünüyorsun öyle anladım cevaplarından, o zaman ileride bu gün ondan vazgeçmediğin için çok pişman olabilirsin.

Sevgilin bir anlık hevesle bile aldatmamış, gayet güzel hazırlanmış yok facebook açmalar, kızla muhabbet etmeler. Ayrıca önceki mesajları sildiği için sadece tek bir günki mesajlar açık kalmış olabilir, ve senle buluşmadan önce de o sayfa açıkmış demek ki arada giriyor.

Yıllardır berabersiniz bitirmek zor gelebilir ama aldatan bir daha aldatır, onda da bahane bulursun gene aldatır.. Böyle sürüp gider.

Buarada erkek bu ihtiyaçları var beraber olmuyorsanız aldatması normal bakış açısına da asla ve asla katılmıyorum. Neden bu adaletsizlik ?? Ayrıca evlenince cinsel açıdan doyunca aldatan birsürü adam var.

aldatma kişinin karaktersizliğiyle ilgili sadece, yok yere buna kılıf uydurmayın..

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım,
erkek arkadaşının seninle birlikteyken olan davranışlarından hiç sezinlemedin mi sanaldan da olsa aldatacığını?
bir bakışından,duruşundan, bir sözünden ,davranışından hiç hissetmedin mi cinselliğe ya da kadınlara olan ilgisini?
hissettin belki de ama o anda hislerine kulak vermek istemedin.
benm merak ettiğim şey aslında konuşmaları cinsel içerikli dedin ya çok mu ağır derecede cinsel içerikli?
bir cümlesinden bize örnek verebilir misin?

o zaman konu sahibi kimseyle evlenmesin çünkü bunu aldatmaktan sayıyorsanizsa aldatmayan erkek yoktur

Benim hiç aklımdan çıkmaz ki zaten :( ki ben ona çok güvenirdim asla böyle şeyler yapmaz derdim. Herkes öyle der çünkü gerçekten çok farklı biri o. Ben onu çokta sıkmadım oraya gidemezsin onu yapamazsın falan demedim hiçbir zaman.
Çünkü zaten her dakika o beni arar, ben aramasam bile o hep arar şurdayım burdayım derdi. Yani güvenim sonsuzdu.
Acaba benim mi bir hatam oldu diye düşünmeden de edemiyorum :(
hayallerinde büyüttüğün kendinden bile yükseklere koyduğun adam seni bir anda en yüksekten en alçaklara atıverdi.ölmedin ama ölmekten bter oldun.uzatmanın anlamı yok ,sana ayrıl demeyeceğim çünkü herkes ne derse desin sen bildiğini yapacaksın çünkü seviyorsun.erkek aldatır demeyeceğim her erkeğin aldatacağına inanmıyorum aldatılmadığmı düşündüğüm için değil nefis ne deemek bilen erkeklerin var olduğnu bildiğim için.sana söyleyebileceğim tek şey "hayal kurma ,kimseye kendinden çok değer verme.. hakkında hayrlısı olsun

konu sahibi arkadaşım,
erkek arkadaşının seninle birlikteyken olan davranışlarından hiç sezinlemedin mi sanaldan da olsa aldatacığını?
bir bakışından,duruşundan, bir sözünden ,davranışından hiç hissetmedin mi cinselliğe ya da kadınlara olan ilgisini?
hissettin belki de ama o anda hislerine kulak vermek istemedin.
benm merak ettiğim şey aslında konuşmaları cinsel içerikli dedin ya çok mu ağır derecede cinsel içerikli?
bir cümlesinden bize örnek verebilir misin?

size katılıyorum şöyle ki ; aldatacak erkeğin mutlaka ama mutlaka açk vereceğini bir yerden ışık yakacağını ,bak seni aldatabilirimi göstereceeğini düşünüyorum.çoğumuz sırf o hayallerimiz yüzünden bazı geçreklere gözümüzü kapadığımız iiçin göremiyoruz okadar.

bıkac gun onu ızle bakalım napıyor.. olmadı bıgun bence karsılıklı uzun uzun konusun.. guvenemıyorsan ayrılırsın.. pesınde surunsun azcık... off yaaaa bu ınternetten once ne guzel aşklar yaşanırdı :(((( ınternetı sevgılısı varken karı kız pesınde kosan erkeklerı allah tez zamanda ortaya cıkarsın ve cezasını versn.. emın ol ah almak hıc ıyı bısı dııl..

Umut verip güven aşılayıp yarı yolda bıraktğın insanın gönül sadakasını her iki dünyada veremezsin !

Benim eski sevgilimde aynısını yaptı. Farklı bi hesap açıp kızlara yazıyordu. İşin en kötü tarafı neydi biliyor musun?
BANA DA YAZDI o hesaptan, bel altı hemde!!! Bir kez daha gözümden düştü o an "iyiki zamanında ayrılmışım" dedim :ssz:

Canım sen belliki seviyorsun ama sevgilin için eminim o da seni seviyor
diyemeyeceğim üzgünüm.
Şunu da belirteyim ben erkek milletine güven olmaz hepsi de yapabilir
diye düşünüyorum.
Ama yapıyorsa da olabilir,sanaldır,ihtiyaçtır diye bakamam..
Ne yani elin o... ile bu tarz konuşmalar yapınca ihtiyaç gidermiş mi oluyorlar
Bu konuşma ardından sevdiği kıza aşkııııım napıyorsun yazarken hiç mi
utanç duymuyor bu insanlar ya ben anlamıyorum.
Gerçekten seven bir insan sevdiğine bunu yapamaz..
Yaptı mı şaşırmam erkek değil mi gebersinler der geçerim
demek sevmiyormuş derim..
Gerçek aşk,sevgi böyle pislikler kaldırmaz kızlar sevgi bu kadar basit bir şeyse
istemiyorum sevmek,sevilmek yani:ssz:

Konu sahibi yerinde olsam o 2. adrese açık saçık bir profil açarak mesaj atarım
Hatta konuşmayı ilerletir randevulaşırım...
Bir de sevgilin varsa da sorun değil günü birlik birbirimizi mutlu ederim derim.
Konuştururum senin için ne diyecek bakalım..
sonra da buluşur suratına tükürürüm!
Belki ancak rahatlardım..
Allah böyleleriyle karşılaştırmasın :50:

Back
X