kimsenin kimseden farkı yok...
hep o çok farklı, o çok başka mantıklarımız zaten hayal kırıklığına uğratıyor...
hayır kimse farklı değil.. neticede erkek..
ne kadar mülayim de görünse, efendi de olsa erkek...
nedir, benim kocam yapmaz mantığı hala?
elbette güveneceğiz ama böyle yok çok farklı, yok bu başka falan diyerek boştan yere kendimizi kandırmamak gerekiyor bence..
hele ki sevse yapmazdı,
bu gün bunu yapan yarın şunu yapar .. mantıklarını HİÇ anlamıyorum...
beşer şaşıyor... gerektiğinde kadın bile yoldan çıkabiliyorken erkek çok daha kolay nefsine yeniliyor...
lütfen aldatıldım diye karaları bağlamayın.
bu olayı gidip bir erkeğe anlatın size ne var senle yaşayamıyorsa, birileriyle konuşup rahatlıyordur çok normal der...
ama kadın ayy aldatılıyorsun hemen ayrılmalısın diye gurur kırar...
bu forumda ki büyük bir kesim de ki tek mantık zaten "yol ver gitsin"
lütfen senelerinizi verdiğiniz erkeği dinlemeyi tercih edin.
kırıldığınızı, anlatın...
sizi tanıyan, ilişkinizi tanıyan insanların fikrini alın.. size yol ver gitsin diye onlar derse o zaman verin yolu gitsin...
her olay sıcağı sıcağına çözülebilir. gidin ve söyleyin, yarın yine yaparsa diye diye bir ömrü hafiye gibi geçirmeye kalkmayın...
hep o çok farklı, o çok başka mantıklarımız zaten hayal kırıklığına uğratıyor...
hayır kimse farklı değil.. neticede erkek..
ne kadar mülayim de görünse, efendi de olsa erkek...
nedir, benim kocam yapmaz mantığı hala?
elbette güveneceğiz ama böyle yok çok farklı, yok bu başka falan diyerek boştan yere kendimizi kandırmamak gerekiyor bence..
hele ki sevse yapmazdı,
bu gün bunu yapan yarın şunu yapar .. mantıklarını HİÇ anlamıyorum...
beşer şaşıyor... gerektiğinde kadın bile yoldan çıkabiliyorken erkek çok daha kolay nefsine yeniliyor...
lütfen aldatıldım diye karaları bağlamayın.
bu olayı gidip bir erkeğe anlatın size ne var senle yaşayamıyorsa, birileriyle konuşup rahatlıyordur çok normal der...
ama kadın ayy aldatılıyorsun hemen ayrılmalısın diye gurur kırar...
bu forumda ki büyük bir kesim de ki tek mantık zaten "yol ver gitsin"
lütfen senelerinizi verdiğiniz erkeği dinlemeyi tercih edin.
kırıldığınızı, anlatın...
sizi tanıyan, ilişkinizi tanıyan insanların fikrini alın.. size yol ver gitsin diye onlar derse o zaman verin yolu gitsin...
her olay sıcağı sıcağına çözülebilir. gidin ve söyleyin, yarın yine yaparsa diye diye bir ömrü hafiye gibi geçirmeye kalkmayın...