Bana bu yapılır mı? Çok mutsuzum...

Ayrıldım ondan.....

Hiç üzülme olur mu ? Sen çok saf ve temizsin,onun isteklerine ancak o tarz kızlar cevap verebilirdi,bırak ne hali varsa görsün ileride çok pişman olacak eminim :34:

Ne dedin de ayrıldın ? Kendini savunmaya kalktı mı ? Özel değilse paylaşabilir misin bizimle ?

Tabiki etti de ben ısrar edince daha fazla dayanamayıp itiraf etti. Daha sonra detayları anlatacağım belki merak edenler vardır diye yazdım hiç iyi değilim.

ilk ve son mesajı okudum ayrıntıları bilmiyorum.
ama yine de şunu yazmak istedim

"sanal ortamda bile iradesine nefsine hakim olamayan bir insandan reelde neler yapacağını tahmin etmek çok zor olmasa gerek"

öncelikle kesinlikle doğru bir adım attığını ve senin kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum. umarım hayatında herşey gönlünce olur

Tabiki etti de ben ısrar edince daha fazla dayanamayıp itiraf etti. Daha sonra detayları anlatacağım belki merak edenler vardır diye yazdım hiç iyi değilim.

canım tahmin edebiliyorum yaşadığın hayal kırıklığı, takılcağın nokta hangi adam gerçek dimi ?
sen kendinde hiçbir suç arama lütfen canını da sıkma sorun sende değilllll

güvenilir olanı yok mu bunların ya, biri var desin de biraz ümidimiz olsn ya pöf. Benim güvenim sarsılırdı yerinde olsam devam edemezdim sanırım.

hiç uzulme bırak senı kaybettıgı ıcın o uzulsun

hersey mukemmel gıderken nasıl yapılır boyle bırsey anlamam allah yasatmasın kımseye

ilk ve son mesajı okudum ayrıntıları bilmiyorum.
ama yine de şunu yazmak istedim

"sanal ortamda bile iradesine nefsine hakim olamayan bir insandan reelde neler yapacağını tahmin etmek çok zor olmasa gerek"

öncelikle kesinlikle doğru bir adım attığını ve senin kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum. umarım hayatında herşey gönlünce olur

Genelde gerçek hayatta yapamadıkları içlerinde ukte kalan şeyleri sanalda yapmayı tercih ediyor insanlar ama aynı mantık sonuçta aldatma aldatmadır:19:

Hakkınızda hayırlısı olsun işler ciddiye binmeden yolları ayırdığınız iyi olmuş
Gönül ister ki hep mutlu olalım ama karşımızdakinin seçimleri zorluyor bazen bizi bu yollara:ssz:

bak şu an çok acı çekiyorsun ama emin ol ilerde "iyi ki de bırakmışım" diyeceksin, üzülmeye bile değmez böylelerine, bırak o üzülsün seni kaybettiğine..biliyorum dile kolay kaç senelik sevgilin ama yol yakınken dönmen senin için çok daha iyi oldu. evli olsaydın çok daha çıkmazda olurdun..Rabbimin sevdiği kuluymuşsun ki sana tez vakitte gerçekleri gösterdi. Ağlayacağına şükret..daha gençsin seni "gerçekten" seven biri karşına çıkar. Ayrıca bunu hiç bir zaman unutma her işte bir hayır vardır..yalanlarından, pisliklerinden kurtuldun, böyleleri bizlerin hayatında olmamalı:20: hiç bir erkek bunu kadınlara yapmaya hakkı yok, sizde ne olursa olsun ona kanmayın sözlerine çünkü eminim sizi tekrar arayacak, özür dileyecek,yalvaracak! şu hayatta şerefsiz erkek olduğu gibi kadına değer veren erkekler de mevcut, yeter ki aramasını bilelim :)

Yani konu öyle ki nerden baksan farklı görüyorsun. Aldatma olarakta kabul edilebilir, edilmeyebilirde. Neticede size olan ilgi ve sevgisi sabit yetmemenizle ilgili bi sıkıntı yok heycan mı arıyormuş anlayamadım. Ama açık konuşmanızda fayda war.

gerçekten arkadaşı girmiştir diyecektim ki.. şifreler aynıymış..

ben bu durumu tasvip etmem tabi. ama erkek bu çokda anormal gelmedi.. :19:

aldatma olarak düşünmeyin bence yaa diye başlayacağım ama her an tepki göreblirim en iyisi susmak :)

bende sizin gibi düşünüyorum sonuçta bi kızla gezip tozup yatmamis sanal alemde cinsel isteklerini gidermeye çalısmis bu da bir erkek için gerekli birşey

Sizin bildiğinizi bilir ve siz bir tepkide bulunmazsanız devamı gelir. Sonra açılan başlıklar eşim netten biriyle aldatıyor, hayatında başka birisi varmış şeklinde olur. Bazı arkadaşlar demiş bir erkek olarak ihtiyaçları karşılaması normal vs vs. Hayır normal değil bu şekilde tatmine alışan tipleri biliyorum bırakmıyor bırakamıyorlar. Evlense de hayır gelmiyor aldattıklarıyla kalıyorlar. Arkadaşım bunu görmüşsün farketmişsin forumda bir sürü topic var bu tarz konularda oku bak sonu hayır olan düzgün biten varsa aklına da yatıyorsa affet ama ben görmedim şahsen devamı geliyor.

konu sahibi merak ettim sevgiliniz ne dedi hemen vaz geçti mi sizden bence şu an hâlâ yalvarıyordur

Back
X