Bana bu yapılır mı? Çok mutsuzum...

Merhaba kızlar iki gün geçti bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun detayları uzun uzun anlatamayacağım ama bitti işte.

konu sahibi merak ettim sevgiliniz ne dedi hemen vaz geçti mi sizden bence şu an hâlâ yalvarıyordur

Evet, hala arıyor durmadan affet falan filan diye ama geçti...

Sorunun cevabı çok açık: Cinsel hayatınız olmadığı için. Erkek arkadaşın ve sen robot değilsiniz.

Son düzenleme:
senin adina çok uzuldum, çok buyuk hayal kirikligi olmus zaten en çok yuksekten dusunce acir... Bence kendisiyle konus verecegi tepkiye gore karar ver. çok pismanim seytana uydum ne desen haklisin bir daha kesinlikle olmicak falan derse ona 2. bir sans verebilirsin ama bir daha yapacaga benziyorsa affetme... Evlenmeden sanal alemde 1-2 ihaneti olan ama evlendikten sonrada esine son derece sadik olan 2 kisi taniyorum... Bu olaydan sonra ona eskisi gibi guvenmen yillar alir o zaman kadar da aklina geldikçe canin acir...

ayrılman en iyisi olmuş bende aynen senin yaşadıklarını yaşadımm emin ol.... bir yapan yine arayışta oluyor. hele o içindeki acı sonra şüphe her şey böyle böyle seni tüketecekti. ama ayrılarak bıçak gibi kesip attın o an çok acır ama emin ol iyileşecek. bende zor günler geçirdim. bunaldığında buraya gir yaz farklı şeyler yap spor kurslara git yeni yerler yeni insanlar seni geçmişinden uzaklaştırır. kafanı dağıtırsın. ben de bu aşamadan geçtim ama emin ol kendi derdinin dermanı sende önce ben değerliyim de sonra bak göreceksin onun değersizliğinii.... Allahım içine huzur versin

bir kere yapan ikinci kere üçüncü kere yine yine yine yapar. gözü dışarıda, başkalarında olan birinden kurtulmak en iyisi.

güçlü birisin, tebrik ederim.

Böyle konuları okudukça içim daralıyor resmen..

Sevgilimle ayrılalı 1 yıl olacak neredeyse ve onu tamamen unuttum hayatıma biri girsin istiyorum artık ama çok korkuyorum.. Kime güvenicem nasıl olacak şu facebook u kökünden kapatsalar keşke erkeklerin neredeyse hepsi uçkuruna o kadar düşkün o kadar pisler ki.

Allahım sana da sabır versin arkadaşım Allahın sevdiği kuluymuşsun sana nişanlının gerçek yüzünü göstermiş. Hiç üzülme böyle bir insan için kendini telkin et sürekli. Bu günler de geçecek, biraz zor olsa da.

Bu dünyada insanın anası,babası hariç kimseye güvenmemesi gerek.Beni öldürmeyen şey güçlendirir derim hep.Bu olaydan sonra daha kendinden emin ve güçlü bir insan olacaksın.Bence kimse vazgeçilmez değildir,geri kalan hayatına onsuz devam etmek senin için en doğrusu gibi sanki.O sensizliği çoktan göze almış çünkü.

ben bu netten okey oynama durumundan korkuyorum bacım ya
sanalda biriyle tanışıp işi ilerleten sevgilisini eşini neyse artık aldatan erkeklerin yarısından fazlası bu okey sitelerinde buluyor başka kadını hoş içinde aldatma duygusu olan heryerde bulur da..okey olayı beni hep ürkütür

bundan 2-3 yıl önce bi komşum vardı kadın bebek gibiydi ama biraz kilosu vardı 80-85 filan yeni doğum yapmıştı
4 yıllık evliydi kocasıyla
kocasının saatlerce pc başında okey oynamısından şikayetçiydi gece 2ler 3lere kadar
ama bebekle uğraşmaktan pek fırsat bulamıyodu kocası ne halt yiyormuş bakmaya
derken bigün ondayız oturuyoruz pcyi açayım da bakayım dedi bizimki ben odaya girince başka sayfa açıyo şüpheleniyorum dedi
açtı pcyi kurcaladı biraz da ben yardım ettim yalan yok geçmişe baktık geri dönüşüme baktık alınan dosyalara derken bi kadının fotograflarını bulduk alınan dosyalarda kadın msnden atmış belli
daha bi sürü ayrıntı başka telefon hattı bulmalar filan neyse kısa keseyim
kocası itiraf etmiş okey oynarken tanıştım görüştüm diye
kadın helak olmuştu
o günden bu yana bu okey sitelerinden pek korkarım

Ben de yasamistim buna benzer bir şey ve açık açık konustuk. Bu nefsine hakim olamama durumu. Seni sevmediğini ve o kızlara karşı da duygusal bir şeyler hissettigini düşünme. Erkekler iste cinsel dürtülerine hakim olamıyorlar bir türlü. Cinsel hayatınız olmadığı için başkalarına yönelmesi normal. Ama doğru yoldasin ne olursa olsun sabretmeli evlenene kadar..

Son düzenleme:
birincisi cinsel konusmus normal konusmus diye bir ayrım yapılamaz aldatma aldatmadır benim gözümde ya da reel gerçek de bir önemi yok ! eger hayatında biri varsa dikkat edilmesi gerek kadın erkek aynı benim gözümde o zaaman bizde yapalım ruhumuzu tatmin edelim iltifatlar alalım ya da vb ama ilişkimiz olsun bir bayan nasıl koruyorsa kendını erkekteaynnı olmalı içim acıdı suannn ben üzüldüm .acık acık konus derim bunun bir izahı yoktur ama yinede konus neden böle birsey yapma gereği duymus öğren ona göre ilişikinni gidişatına yön ver canım

Bencede Aldatma Aldatmadır Reelde Yada Gerçek.Erkeklerin çoğu konu cinselliğe geldiği zaman "Geyik Görmüş Aslan oluyorlar".Bir Çok Erkek Nefsine Hakim Olamıyor.Ama unutmamak lazım Bugün Reelde Böyle Konuşmalar Yapıyorsa bunu gerçek hayatada dökmesine Ramak kalmıştır.

Ayrılmanıza üzüldüm 6 koca Sene.İyisi ile kötüsü ile Bitmiş.Bunu Atın Artık Çöp Kutunuza.Önünüze yepyeni bir sayfa açın.Mutlaka birileri çıkacaktır.Aşağı Yukarı Abimle Aynı Durumları Yaşamışsınız.Abim Pes Etti.Çekildi Kovuğuna.4-5 Yıldır Yanlız.Çok üzülüyorum Abimin Pes Ettiğine.
Ama Siz Pes Etmeyin Umudunuzu yitirmeyin.Allahım seni Hep iyi İnsanlarla Karşılaştırsın.

Sabır Büyük Bir Erdemdir.Unutma...

Son düzenleme:
Back
X