Bana büyü mü yaptılar ?

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Kızlar az önce eve geldim üstümü değiştiriyordum. Akşam misafirim var hem rahat hemde güzel bişey giymek istedim. Pek de sık giymediğim ne ev ne dışarısı için olan sıradan siyah bi penyem vardı. Elimi ona attım şok oldum. Çünkü anlamsız bir şekilde dikilmiş. Küçük bir kare şeklinde dikilmiş arkası. Şok oldum çünkü ben böyle bişey yapmadım. Yırtık falan değil. Zaten yırtık olsada bu şekilde dikilmez. Hemde siyah üstüne beyaz iple? Anlamadım nolduğunu. Bu aralar çok duyduğumdan mıdır bilmiyorum ama aklıma direkt büyü geldi. Bunu bilse bilse kızlar bilir dedim. Hiç böyle bişeye rastladınız mı? Resimi eklemeye çalışcam umarım olur şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    429,6 KB · Görüntüleme: 380
Yeni bir t şort değil sanırım dimi.YeYeni ise olabiliyor bu tür dikiş.
Ama evde giyiyorsan terslik var.Evli misin. Eski bir kiyafetse ve şüphem varsa sirkede beklet,içine taş bağla denize at.

bılerek mı dıkılmıs yanı makıne dıkısı degıl dımı el dıkısı

bu büyümü bilmemde bunu okuyunca aklıma bişey geldi
benimde nişan bohçasında kayınvalidemin akrabalarından birinin koyduğu bi body vardı kimin koyduğunu hatırlamıyorum. düğünden sonra giydim onu sonra dikkatimi çekti sökük bi yeri var ve çiçek deseni gibi bişey dikilmiş, eşimede gösterdim ve attım onu çok sinir olmuştum sanki zorla bohça istiyorum. o zamanlar hiç aklıma böyle bişey gelmemişti ama bunu okuyunca gözlerim büyüdü acaba odamı büyüydü :KK57:

Kahve falı, hamilelik testi derken sıra buna geldi. Ya sabırrrr.

Bu bildigin el dikisi yani alirken farketmemek mumkun degil yani bilmiyorum evini sirkeli suyla temizle heryeri

İyi niyetli bir büyü bu, endişelenmeyin. Fark ettiyseniz siyah üzerine beyaz iple dikilmiş. Yani kapkaranlık olan hayatınıza aydınlık günler gelsin, neşe hayatınızdan eksik olmasın vs. vs. diye...

-cognitive , büyü yorumcunuz-

Dikişli büyü ben de hiç duymadım. Sanmıyorum yine de ama böyle anlamsız dikiş de niye olsun ki? Sizden habersiz eşiniz mi dikti ne yaptı :KK69:

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır
bu nedenle konuyu kapatıyorum

Back
X