Bana büyü yapılmış nasıl çözebilirim?

Evde kaldigini düşünüyorsun vay benim kismetim kapalı diye saçma sapan şeylerden medet umuyorsun.
Anladik okudugunu anlama ve devamını getirme kabiliyetin yok da insan bir insanı yargılarken nasıl bu kadar şuursuz olur bilemiyorum. Ne oldu hayatın cok yolunda oldugundan mi milletin derdini okuyarak tatmin oluyorsun? Yoksa ucuz hayatını birilerine hakaret ederek zenginlestirmeye calisiyorsun?

Allah Allah ben evli olup olmadığımla ilgili bir şey mi söyledim? Konu sahibinin Kendi mantığı o. Kismetim kapalı evde kaldım mantığı yürüten o.
Evdevkalmis cok kaba ve cirkin bir uslup ve hemcinsimiz yani. Bence ozur dilemelisiniz. Sizin icin boyle deseler hosunuza gitmez bence

İtibar etmeyiniz, dualarınızı, namazlarınızı, inandığınız doğrultuda yaşamayı ihmal etmeyiniz.. Gerisi gelir elbet biraz sabır biraz imtihan işi.. Ayrıca bu tür şeylere itibar edip uğraşmak iyi değildir.
Bazen bir işin olmaması olmasından hayırlıdır.
Zira burda evli ama kocalarından ne zulum gören arkadaşlarımız var.
Her şer de vardır bir hayır..

Rica ederim,guzel duanız icin Rabbim razı olsun insallah
En kısa zamanda icinde bulundugunuz bu hal duzelir insallah duzelcek te ALLAH ın izni ile. Sormak istediginiz birsey varsa yardimci olurum. Bu arada birsey daha ekleyeyim,esmaul husna lar Allah 'ın isimleri belirli sayılarda okunmalı gun icerisinde bir araştırın isterseniz pek cok seyin değiştiğini goreceksiniz dua inanarak ve icten yapılmadır. Cevrenizde size kötü gelen herseyden uzaklasın,kırılmış eşyaları atın,solmuş çiçeklerin yapraklarını kesin. Hatta cicek besleyin bir tane cicek alın her gun ona bakın insana pozitif enerji verir cicekler.
Duş alma sıklığını arttırın su negatij enerjiyi kırar. Eviniz hic tozlu olmasın surekli toz alın toz bizim vucudumuzdan dökülen seylerdir. Mesela ve sokaklarda binlerce insanin vucudundan dökülen parcalar evimizde televizyonumuza yapışıyor:)

Bir de adaçayı alın kurutulmus onu tavada yakıp evde gezdirin .... Nazar icin iyidir.
Pozitif enerji ile ilgileniyorsunuz anladigim kadariyla? Takip ettiginiz bir blog yada site var mi ? Bende kendimi degistirmek ve dualardan destek alarak olumlama yapmak istiyorum. Ancak is yogunlugundan devami gelmiyor malesef.

Anladik okudugunu anlama ve devamını getirme kabiliyetin yok da insan bir insanı yargılarken nasıl bu kadar şuursuz olur bilemiyorum. Ne oldu hayatın cok yolunda oldugundan mi milletin derdini okuyarak tatmin oluyorsun? Yoksa ucuz hayatını birilerine hakaret ederek zenginlestirmeye calisiyorsun?

Hmm sen süslü püslü laflarla hakaretlerini gizledigini mi düşünüyorsun akıllı kız? Niye bu kadar gocundun, evde kaldığın için mi?

Elinizi neye atsanuz kuruyormus ya. Sebebi konusunda ikna oldum. İnsallah duzelirsiniz :)

Back
X