Konu dışı/ Polemik / Kadınlar kulubü üyelerine yakışmayan üslup ceza puanı yanılmıyorsam 30 puandı....
Bunları aynı kategoride tutmak bana doğru gelmedi.... Hatta hakaret eden de aynı puanı alıyordu,konu dışına çıkan da....
Site içinde açıkça benim nickimi değil de alenen adımı kullanarak hakaret eden ki biri (kendisiyle hiç bir tanışıklığım yok,sadece yaşının küçüklüğünden mi bilmem,dolduruluşa gelen biriydi demek ki ) kötü içerik butonuna basmama rağmen ardan geçen 1-2 güne rağmen hiç bir cezai işleme maruz kalmayınca sinirlenip kendisine cevap vermiştim...Ama asla hakaret etmemiştim....Ne zaman ben cevap verdim , o da ben de ceza aldık..Ceza süremiz aynıydı....Ve bu adil gelmedi bana...Hakaret edenle aynı puanı alarak...Keşke hakettiği,anladığı dilden cevap yazsaydım da o insanla aynı cezayı aldığımda hakettim diye düşünebilseydim dedim...Hakaret eden 3 günlük ceza ile kurtulmamalı...Aynı kefeye konulup aynı puanı almamalı....Haksızlık burada başlıyor bence.............
Ben bu ceza puanlarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum..............