NarMik,
benimle konuştuğunuzda konu dışı ve kadınlar kulübü üyelerine yakışmayan üslup,polemik aynı cezada gözükmemeli, konu dışıyı ayırmaları için konuşurum demiştim, iyi dinlememişsiniz söylediğimi.
Ayrıca üslup,polemik, tartışma 10 puan, o sizin 30 dediğiniz sizin birikmiş ceza puanlarınızdır, insanların kafası karışacak.
Herkes aynı cezayı alsa, aynı ceza puanını alır, kişiye özel ceza puanı yok.
------------------
Kışkırtma konusuna da değineyim.
Kim kimi önce kışkırttı, ateşi ilk yakanı biz nerden bileceğiz, x üyeye soruyoruz başlatan y diyor, y üyeye soruyoruz x başlattı diyor.
Sizce hangisine inanmalı, güvenmeliyiz? Tutun ki birine güvendik, diğeri demeyecek mi, sizin onunla arkadaşlığınız var galiba, o yüzden söylediklerine inandınız diye, sonra yine adaletsiz yönetim nidaları atılmaya başlanacak. Ki böyle asılsız iftiralara uğradık, uğruyoruz, her defasında yazdığım gibi kurallara uymayan babamın kızı olsa affetmem.
Kime göre neye göre adaletsiz?
Bir üye sinir olduğu başka bir üyeyi banlattığında en büyük yönetim bizim yönetim derken diğer tarafta konu dışıdan, üsluptan veya polemikten banlandığında adaletsizlikten bahsediyor.
Yönetimi eleştiriyorsunuz ya hani, ki sağolun Kazen'i yerden yere vururken, kızdığınız halde bir anda beni melek ilan etmişsiniz, kanatlarım ve tepemde harem eksik yalnız.
Şimdi herkes gerçekten dobra olsun, lafları eğip bükmeden 180 derece dönmeden cevap verilsin, bu sitede gıcık olduğunuz, attırmak için arkadaş çevrenizle birlik olup kışkırttığınız üyeler atılınca mutlu oluyor musunuz olmuyor musunuz? Hani şu topik topik gezip laf soktuğunuz, bir kelimenizden sinirlensinde sayıp sövsün diye uğraştığınız üyelerden bahsediyorum, o attırmak için binbir çaba sarf ettikleriniz atılınca ohhh rahat bir nefes alınıyor, sonra size ceza dokununca bir anda işler değişiyor.
Bir ceza sistemi, site kuralları varsa bu herkese var, x banlansın ama bana dokunulmasın derseniz o zaman bende sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyarım.
Bu sitede yıllardır üye olup tek bir ceza almayan üyeler varsa bir düşünün siz niye ceza alıyorsunuz? Sizlere kafayı mı taktık, öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz, biz site kurallarına uymayan biri varsa gereken cezayı verir sonrasında yolumuza devam ederiz, topik topik ne yapıyor, birşey yapsa da banlasak diye kafa yormayız, zira böyle şeyleri aşmış insanlarız. Amma bu sitede işi gücü acaba şu anda ne yazıyor, benimle ilgili mi yoksa arkadaşımla ilgili mi yazdı diye düşünüp konu konu takip edenler var.
Kazen'e gelecek olursak, o kötülediğiniz yerden yere vurduğunuz adam artık cezalara karışmıyor, zaten çoğunuza ceza verende o değil ama neyse, yetkide bende, sitede bende.