- 14 Kasım 2001
- 21.602
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.802
- 1.623
- 101
valla ben şunu bilirim kazen bey istediğinize ceza veriyorsunuz isteyince görmüyorsunuz!ben geçen gün tartışmanın içerisindeyim bana yapılan terbiyesizliğe sizde şahit oldunuz.hani bana yöneltilen sizi bir doktor mu terk etti nedir bu acınız gibisinden yapılan terbiyesizlik ve bende bu durum karşısında demiştim ki bunu admine şikayet edeceğim demiştim ve sizinde yöneticilerden biri olduğunuzu bilmeden hatta sizde de o esnada konunun içindeydiniz.ama karşı tarafa ne bir uyarı yaptınız ne başka birşey .hatta karşı taraf birde yetmezmiş gibi dalga geçti benimle .bu gerçekten hiç hoş bir durum değildi.yönetici olarak bir uyarı yapmalıydınız.mune gerçekten gerektiği yerde anıında uyarırken sizden aynı ilgi ve adaleti göremedim.bunada ister ceza verirsiniz ister görmezsiniz yine.benim hayatım bu forum değil.hiiiiiç umurumda olmaz güler geçerim.gerçek hayatıma bakarım sanal birşey için hiç kafamı yoramam ne olacak... burdan ceza yesem neeee yemesem ne iyi akşamlar!
Siz kötü içerikten bildirdiniz de konuya mı müdahale edilmedi ? Bir de beni konuda görmeniz mümkün değil çünkü benim profilim gizlidir.