- 26 Kasım 2021
- 49
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi canimanacanan
-
utanmıyorsun kendini rezil etmeye sitede yanii.senin adına biz utandık daSizlere teşekkür ediyorum.başka bir zamanda başka bir üyelikte görüşmek ümidiyle hoşçakalın.
Eski eşinizin telefon numarasını rica edebilir miyim?Sizlere teşekkür ediyorum.başka bir zamanda başka bir üyelikte görüşmek ümidiyle hoşçakalın.
Ay dur milyon tane de seninle ilgili konu açar. Nasıl verdim numarayı nasılEski eşinizin telefon numarasını rica edebilir miyim?
Arkadaşlarım var, kocasız. Sen bi gaçıl gadınEski eşinizin telefon numarasını rica edebilir miyim?
dur daha 4. konusunu açacak bugün kiselametle
dur daha 4. konusunu açacak bugün ki
kadının 3 konusu var hangisine yazdığımı karıştırmaya başladımmyok yardım için yazanlara teşekkür etmiş ya üstüme alındım adamın telefonunu isteyenlerden biri de bendim çünkü
daha nasıl yardım edilir bilemedim
Eski eşinizin telefon numarasını rica edebilir miyim?
Galiba eski yaşadığı şeyleri yeni gibi yazıyorAçtığın forum başlıkları ne kadar alakasız. Trollük yapacan bari düzgün yap yav
Yooo kendini mükemmel ifade etse de yaşadıkları normal bir insanın başına gelmeyecek şeyler olduğu için ve siteden kovulduğu halde yeni üyelikle haftada bir aynı konuları açtığı için yine dalga geçeriz. Kendi düşen ağlamazKadın çaresizlikten ve yalnızlıktan kafayı yemiş. Ne çok alay etmişsiniz ya. Aslında herkes haklı bulacak ama kendini iyi ifade edemeyince böyle oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?