Bana çok değer veriyormuş ama arkadaşı olarak :(

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Mrb kızlar içim acıyor lütfen bana destek olun. Ben 29 yaşında işini gücünü bulmuş biriyim aynı iş yerinden aynı yaşta olduğum bir arkadaşıma farklı duygular hissediyordum. Birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk beraber yemeğe gidiyorduk ve bu teklifi o yapıyordu, akşamları ara sıra telefon aracılığıyla görüşüyorduk sürekli bana destek oluyordu. En zor anlarımda en çekilmez anlarımda hep yanımdaydı. Önceleri ona karşı birşey hissetmiyordum ama zamanla bu duygularım değişti. Uzun uzun birbirimizin gözlerine bakıp kalmalar, sohbet edecek konu bulamayıp susarak konuşmalar vs aldı yerini. Bilgisayarım bozulsa, karnım acıksa hep ona koşuyordum ve elinden geleni yapıp beni mutlu ediyordu. Hatta ona SEN BENİM KURTARICIMSIN SEN OLMAZSAN NAPARIM bile dediğim zamanlar olmuştur. Birebir çok samimi olmuştuk ve güçlü bir bağ kurmuştuk. Son zamanlarda anlaması için ona hep (Arkadaşlarını katmayarak) tekil konuşup SEN li hitap etmeye başladım. Hatta daha da anlaması için benim için değerlisin iyiki varsın tarzında cümleler kurdum. Ben ona sen dedikçe o (arkadaşlarımı da katarak) siz diye hitap etti bana. Ama bunlar sadece tel. konuşmalarında oldu yan yana geldiğimizde gayet normal samimi bir şekilde davranıyordu. Onu iş sebebiyle her gün görüyordum her gün yanyanaydık çay içmek için sürekli yanıma geliyordu beraber çay içiyorduk. Bütün dertlerime sorunlarıma koşturuyordu. Gözlerimin içine baka baka konuşuyordu hatta kaç kere birbirimize dalıp gitmişiz de haberimiz yokmuş (Arkadaşım söylemişti) Neyse ben artık içimde tutamayıp ona açılmaya karar verdim çünkü kendisi biraz çekingen bir yapıya sahip diye düşündüm. Hergün bu yükü taşıyamadığım için ağladığımdan arkadaşım artık yeter sen konuşmazsan ben konuşacağım dedi ve onunla konuştu. Sanki onca zaman yanımda gözlerimin içine bakan her derdime koşturan adam o değildi çünkü arkadaşıma "Ben ona o gözle hiç bakmadım" demiş. Benim için çok değerli biri çok önemli biri uzun zamandır onu tanıyorum çok şey paylaştık ama ona o gözle hiç bakmadım demiş. Kızlar anlamıyorum madem bana o gözle bakmamış peki benim gözlerimin içine dalıp giden adam kimdi ? Aynı iş yerinden biriyle bir beraberlik düşünmediğini söylemiş ve benim ona karşı olan duygularımın uzun zamandır farkında olduğunu söylemiş. Bunun üzerine arkadaşım da bu duruma sebep olan sensin çok yakın davrandın yanlış anlaşılmayacak gibi değildi senin yakınlığın yüzünden bu duruma gelindi madem önceden de hissetmiştim neden araya mesafe koymadın yada arkadaşça gördüğünü belli etmedin demiş. Oda farkında değildim bu duruma geleceğimizin. Çok şaşırdım demiş. Arkadaşım o zaman bunları gidip ona söyleyeceğim demiş. Oda sen söyleme ben konuşacağım onunla demiş. Benim merak ettiğim "Ben seni arkadaş olarak görüyorum hiç o gözle bakmadım" cevabını verip pişman olan "Geri dönmek isteyen" erkeklere rastladınız mı hiç ? Yada başınıza böyle bir olay geldi mi sonunda ne oldu ?
Ayrıca bide şunu söylemek istiyorum biz aynı iş yerinde çalışıyoruz hergün birbirimizi görüyoruz. Ben onu gördüğüm zaman nasıl davranayım nasıl davranırsam pişman olur beni farklı görmeye başlar ? Ah kafam der :(

bence bozuntuya verme ona karşı aynı davran. hatta hiç bişey olmamış gibi davran ki şaşırsın :52::52:

tatlım bence çocuğun aklında öyle duygusal birşey yoksa ki öyle söylemiş pişmanlık falan duymaz sen kendini yer bitirirsin acaba dönermi severmi diye bence aklından at gitsin diyeceğim ama bu okadar kolay değil başka şeylerle ilgilen görmezden gel seni üzgün mutsuz görmesin... neden biz kadınlar bu kadar çabuk duygu moduna giriyoruz ki onlarda hep galip geliyor :17::17:

oda hoslanmasa sana öyle bakmaz.. belki arkadasina söylemek istememistir cekinmistir falan yada
yani hoslaniyodur ama sirf is yerinden sevgili istemediginden kabul etmiyodur gerci cok
sacma ama bilmiyorum.. ama derin bakismalar olmus bosa degildir bence canim ..

canım gayet normal davran ve kendini az geri çek. düşünmüyorsa kendini yıpratmanın alemi yok biraz zaman verip kendine başkalarını düşünmelisin

Valla aynısını bende yaşadım. Ama bizde durum ileride değişti.
Bizde aynı iş yerinde çalışıyorduk. Aynen sizin anlattığınız gibiydi herşey.
Benimde arkadaşım ben onu arkadaş olarak görüyorum iyi biri falan demişti.
Ben onla konuşurum demişti.
Ve o konuşma sonrası ben böyle konuşmaları beceremem ile başladı.
ve sevgili olarak son buldu.
Peki sonu ne oldu. Hiçte hayırlı olmadı.
Ben yapamıyorum bu şekilde, olmuyor dedi.
Bir süre arkadaş olarak kaldık, aynı iş yerindeyiz sürekli karşılaşıyoruz
ama öyle bir duruma geldik ki ilerleyen zamanlarda
ne sevgiliyiz, ne de arkadaşız.
Ayrıldığımız dönemde toplu buluşurduk arkadaşlarla
Bi arkadaşımın eşi bizi tanımadığı halde yorum yapmış sonradan
O ikisi sevgili mi diye arkadaşım hayır demiş ne oldu ki diye sormuş
Bence sizi kandırıyorlar o ikisi birbirine aşık hemde çok fena, sürekli göz göze bakıyorlar demiş
Daha sonra arkadaşlığımızı kestik tabi.
Şimdi o evli, hala aynı iş yerindeyiz, Allah mutlu mesut etsin diyorum şimdi.
Hatta iyi ki de olmamış.
Hakkınızda hayırlısı olsun

tatlım bence çocuğun aklında öyle duygusal birşey yoksa ki öyle söylemiş pişmanlık falan duymaz sen kendini yer bitirirsin acaba dönermi severmi diye bence aklından at gitsin diyeceğim ama bu okadar kolay değil başka şeylerle ilgilen görmezden gel seni üzgün mutsuz görmesin... neden biz kadınlar bu kadar çabuk duygu moduna giriyoruz ki onlarda hep galip geliyor :17::17:

Canım doğru söylüyorsun ama neden o zaman uzun uzun bakışlar atıyordu bana neden gözleriyle hep beni takip ediyordu ? Ne zaman kafamı çevirsem bana bakıyordu anlamlı anlamlı. Hiçkimseyle ilgilenmiyordu sadece benimle ilgileniyordu bana başka gözle bakamaması mümkün değil çünkü o elektriği ben ona çoktan vermiştim.
Evet beni üzgün görmemesi için elimden geleni yapacağım son haftalarda hep ağlar durumdaydım hatta suratını asıp durma sevmiyorum asık suratlı insanları diyordu. Halbuki kimin için ağladığımın farkında değildi. Aynı iş yerinde çalıştığım için nasıl tekrar yüzüne bakacağım bilmiyorum beni arayıp benimle konuşacağını söylemiş bu durumu nasıl anlatacak nasıl bana hayır diyecek çok merak ediyorum. Aynı iş yerinde çalıştığımdan dolayı bunun bana pozitif bir getirisi olabilir mi ? Onu etki altına almak için ?

Valla aynısını bende yaşadım. Ama bizde durum ileride değişti.
Bizde aynı iş yerinde çalışıyorduk. Aynen sizin anlattığınız gibiydi herşey.
Benimde arkadaşım ben onu arkadaş olarak görüyorum iyi biri falan demişti.
Ben onla konuşurum demişti.
Ve o konuşma sonrası ben böyle konuşmaları beceremem ile başladı.
ve sevgili olarak son buldu.
Peki sonu ne oldu. Hiçte hayırlı olmadı.
Ben yapamıyorum bu şekilde, olmuyor dedi.
Bir süre arkadaş olarak kaldık, aynı iş yerindeyiz sürekli karşılaşıyoruz
ama öyle bir duruma geldik ki ilerleyen zamanlarda
ne sevgiliyiz, ne de arkadaşız.
Ayrıldığımız dönemde toplu buluşurduk arkadaşlarla
Bi arkadaşımın eşi bizi tanımadığı halde yorum yapmış sonradan
O ikisi sevgili mi diye arkadaşım hayır demiş ne oldu ki diye sormuş
Bence sizi kandırıyorlar o ikisi birbirine aşık hemde çok fena, sürekli göz göze bakıyorlar demiş
Daha sonra arkadaşlığımızı kestik tabi.
Şimdi o evli, hala aynı iş yerindeyiz, Allah mutlu mesut etsin diyorum şimdi.
Hatta iyi ki de olmamış.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım nasıl oldu ilk sen mi duygularını açtın da o arkadaşım olarak görüyorum dedi ?
Sonra nasıl sevgili oldunuz ?
Bide arkadaşımın ona " bu duruma gelmesindeki tek sebep sensin sen ümit verdin sürekli onunla ilgilendin madem arkadaş olarak görüyordun bunları yapmayacaktın" demesi onda nasıl bir izlenim uyandırmıştır ? Arkadaş olarak kalırsak kendini geri çekermi benden yada negatif izlenim mi oluşmuştur onda ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım doğru söylüyorsun ama neden o zaman uzun uzun bakışlar atıyordu bana neden gözleriyle hep beni takip ediyordu ? Ne zaman kafamı çevirsem bana bakıyordu anlamlı anlamlı. Hiçkimseyle ilgilenmiyordu sadece benimle ilgileniyordu bana başka gözle bakamaması mümkün değil çünkü o elektriği ben ona çoktan vermiştim.
Evet beni üzgün görmemesi için elimden geleni yapacağım son haftalarda hep ağlar durumdaydım hatta suratını asıp durma sevmiyorum asık suratlı insanları diyordu. Halbuki kimin için ağladığımın farkında değildi. Aynı iş yerinde çalıştığım için nasıl tekrar yüzüne bakacağım bilmiyorum beni arayıp benimle konuşacağını söylemiş bu durumu nasıl anlatacak nasıl bana hayır diyecek çok merak ediyorum. Aynı iş yerinde çalıştığımdan dolayı bunun bana pozitif bir getirisi olabilir mi ? Onu etki altına almak için ?

neden ağladığını tabiki biliyordur sebep kendisi ama bilmezden geliyor demekki.. bekle bakalım bi konuşsun ne diyecek olumsuz konuşursa kendini bozma bir şey yokmuş gibi davran bence off çok zor ALLAH yardımcın olsun yapıp ediyorlar iş ciddiyete gelince bin bir türlü bahane yokmu bunların bir kullanma kılavuzu olsada kullansak..

Canım nasıl oldu ilk sen mi duygularını açtın da o arkadaşım olarak görüyorum dedi ?
Sonra nasıl sevgili oldunuz ?

Ben böyle hafiften belli ettim. Bizde sizin gibiydik. Gün içinde sürekli beraberiz.
Akşam yemek yer sinemaya gideriz. Eve geldiğimizde telefona konuşmaya devam ederdik.
Ama adı yoktu. Bende arkadaşıma anlattım, o da ben sorarım boşuna ümit vermesin o zaman dedi.
Arkadaşım gidip konuştu, eğer ondan hoşlanıyorsa konuş bence yoksa ona bu şekilde davranma bizde görüyoruz olanları gibisinden.
O da işte senin durumun gibi arkadaşım olarak görüyorum ben onu ama tamam konuşcam dedi.
İşte bi gün akşam gene konuşuyoruz, yaa senle bişi konuşmam lazım falan dedi.
Belki benden bekliyorsundur konuşmamı dedi. Bende bilmiyormuş gibi davrandım. Hayırdır falan bişi mi oldu dedim.
O da anlatmaya başladı, hoş kızsın, güzelsin, seninle vakit geçirmek çok güzel falan filan diye
Bende hee tamam şimdi herşey bitti diye düşünürken, seni daha da yakından tanımak istiyorum, dedi.
Bende nasıl yani dedim, yaa bana olan ilginin farkındayım bende boş değilim hoş bir bayansın dedi.
Böyle gelip teklif edemem dedi. Yani dedim. Yani sen anla işte dedi. Güldü. Gülüştük falan
Bende tamam anladım dedim. Ertesi gün iş çıkışı elimi tuttu. Baktı güldü falan.
Böyle herşey çok güzeldi. Ama olmadı.
Aynı iş yerinde olunca ayrılınca daha da kötü oluyor.
Sürekli karşılaşıyorsun falan. Ama dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun.

Ben böyle hafiften belli ettim. Bizde sizin gibiydik. Gün içinde sürekli beraberiz.
Akşam yemek yer sinemaya gideriz. Eve geldiğimizde telefona konuşmaya devam ederdik.
Ama adı yoktu. Bende arkadaşıma anlattım, o da ben sorarım boşuna ümit vermesin o zaman dedi.
Arkadaşım gidip konuştu, eğer ondan hoşlanıyorsa konuş bence yoksa ona bu şekilde davranma bizde görüyoruz olanları gibisinden.
O da işte senin durumun gibi arkadaşım olarak görüyorum ben onu ama tamam konuşcam dedi.
İşte bi gün akşam gene konuşuyoruz, yaa senle bişi konuşmam lazım falan dedi.
Belki benden bekliyorsundur konuşmamı dedi. Bende bilmiyormuş gibi davrandım. Hayırdır falan bişi mi oldu dedim.
O da anlatmaya başladı, hoş kızsın, güzelsin, seninle vakit geçirmek çok güzel falan filan diye
Bende hee tamam şimdi herşey bitti diye düşünürken, seni daha da yakından tanımak istiyorum, dedi.
Bende nasıl yani dedim, yaa bana olan ilginin farkındayım bende boş değilim hoş bir bayansın dedi.
Böyle gelip teklif edemem dedi. Yani dedim. Yani sen anla işte dedi. Güldü. Gülüştük falan
Bende tamam anladım dedim. Ertesi gün iş çıkışı elimi tuttu. Baktı güldü falan.
Böyle herşey çok güzeldi. Ama olmadı.
Aynı iş yerinde olunca ayrılınca daha da kötü oluyor.
Sürekli karşılaşıyorsun falan. Ama dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun.

Anladım canım bizim aramızdaki tek fark o benimle yapacağı konuşmayı da olumsuz yönde yapacak çünkü arkadaşım ben biraz bahsedeyim mi demiş oda hepsini anlatma ama biraz bahset demiş. Eğer benimle olumlu bir konuşma yapacak olsaydı bahset demezdi. zaten bana güzelsin hoşsun vs diyecek kadar cesaretli bir insan değil. Onu çok seviyorum onun varlığına öyle alıştım ki her gün görmeye üstüme titremesine bi derdim olduğunda ona koşmaya vs. Eğer tamamen elini eteğini çekerse benden mafolurum yıkılırım. Evet anlattığın gibi sonu çok önemli yani Allah korusun hüsranla son bulması. Aynı iş yerinde olunca bitince çok kötü oluyor ki ben kara kara pztesi nasıl işe gidip yüzüne bakacağım onu düşünüyorum..

Saat 11 olacak ve hala aramadı. Eminim şu an kıvranıyordur nasıl kırmadan konuşacağım diye. Çünkü benim ne kadar kırılgan hassas biri olduğumu biliyor ve konuşmanın sonunda ağlayacağımı da biliyor. Bu yüzden bu konuşmayı yapmak onun için çok zor olacak.. Ama aradığında içimden ne geliyorsa anlatmak istiyorum. Ona olan hislerimi, onsuz ne hissettiğimi, kalbimdeki yerini anlatmak istiyorum belki aklına yer eder :(

neden ağladığını tabiki biliyordur sebep kendisi ama bilmezden geliyor demekki.. bekle bakalım bi konuşsun ne diyecek olumsuz konuşursa kendini bozma bir şey yokmuş gibi davran bence off çok zor ALLAH yardımcın olsun yapıp ediyorlar iş ciddiyete gelince bin bir türlü bahane yokmu bunların bir kullanma kılavuzu olsada kullansak..

Canım zaten olumsuz konuşacak arkadaşıma da söylemiş onu o gözle görmedim çok değer veriyorum ama o gözle bakmadım demiş. Sonucun böyle olacağını biliyordum çünkü bir ilişkiye hazır değil hissediyorum ama aklına da yer etmek istedim. İnşallah olan arkadaşlığımız da bozulmaz yoksa çok üzülürüm :(

Anladım canım bizim aramızdaki tek fark o benimle yapacağı konuşmayı da olumsuz yönde yapacak çünkü arkadaşım ben biraz bahsedeyim mi demiş oda hepsini anlatma ama biraz bahset demiş. Eğer benimle olumlu bir konuşma yapacak olsaydı bahset demezdi. zaten bana güzelsin hoşsun vs diyecek kadar cesaretli bir insan değil. Onu çok seviyorum onun varlığına öyle alıştım ki her gün görmeye üstüme titremesine bi derdim olduğunda ona koşmaya vs. Eğer tamamen elini eteğini çekerse benden mafolurum yıkılırım. Evet anlattığın gibi sonu çok önemli yani Allah korusun hüsranla son bulması. Aynı iş yerinde olunca bitince çok kötü oluyor ki ben kara kara pztesi nasıl işe gidip yüzüne bakacağım onu düşünüyorum..

Saat 11 olacak ve hala aramadı. Eminim şu an kıvranıyordur nasıl kırmadan konuşacağım diye. Çünkü benim ne kadar kırılgan hassas biri olduğumu biliyor ve konuşmanın sonunda ağlayacağımı da biliyor. Bu yüzden bu konuşmayı yapmak onun için çok zor olacak.. Ama aradığında içimden ne geliyorsa anlatmak istiyorum. Ona olan hislerimi, onsuz ne hissettiğimi, kalbimdeki yerini anlatmak istiyorum belki aklına yer eder :(

Bende olumsuz olacak diye düşünmüştüm ama öyle olmamıştı. İnan seni çok iyi anlıyorum. çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.
Öyle onsuz mafolurum falan deme bence.
Can Yücel'in bir şiiri var kesin sende biliyorsundur. "O Olmazsa Yaşayamam" diye.
"... elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın..."

Bence her türlü seçeneği düşünerek, kötü bir konuşma yaparsa.
Asla kendinden ödün verme, çok üzülsen bile bunu ona belli etme.
Hele ki bir erkek karşısında sakın ağlama. Olduğundan daha güçlü görünmeye çalış.
İş yerinde de onu görmezden gel bence. Bu ona daha çok dokunacaktır, belki bu sefer o senin peşinden koşmaya başlar bu şekilde.
Kaçan kovalanır hesabı.
Bırak ya ne yapıyorsa yapsın, hatta hiç takma, o yokmuş gibi davran.

Bende olumsuz olacak diye düşünmüştüm ama öyle olmamıştı. İnan seni çok iyi anlıyorum. çünkü aynı şeyleri bende yaşadım.
Öyle onsuz mafolurum falan deme bence.
Can Yücel'in bir şiiri var kesin sende biliyorsundur. "O Olmazsa Yaşayamam" diye.
"... elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın..."

Bence her türlü seçeneği düşünerek, kötü bir konuşma yaparsa.
Asla kendinden ödün verme, çok üzülsen bile bunu ona belli etme.
Hele ki bir erkek karşısında sakın ağlama. Olduğundan daha güçlü görünmeye çalış.
İş yerinde de onu görmezden gel bence. Bu ona daha çok dokunacaktır, belki bu sefer o senin peşinden koşmaya başlar bu şekilde.
Kaçan kovalanır hesabı.
Bırak ya ne yapıyorsa yapsın, hatta hiç takma, o yokmuş gibi davran.

Çok güzel yazmışsın canım eline sağlık benimde aklımdan şimdi " Olmuyorsa zorlamayacaksın " şiiri geçti :(
O yokmuş gibi davranabilir miyim bilmiyorum çünkü çok iyi bir insan kalp kırmayı hiç sevmez beceremez de. Kimseye bi zararı dokunmamıştır kendi halinde gelir gider ve bana çok yardımı dokundu. Bu yüzden ona nasıl tavır alıp yokmuş gibi davranabilirim bilmiyorum. Kalbime çok kızıyorum koskoca İstanbulda onca insanın arasında nasıl onu bulup sevebildi diye. Ona bağlılığım çok fazlaydı ilgimde öyle. Acaba arayıp sormazsam iş yerinde de karşı karşıya gelmemeye çalışsam mesela beni görmeden 1 gün geçirmemiştir.. Bu ona etki eder mi ki özler mi acaba :( Pişman olsun istiyorum nasıl hayır dedim ben desin istiyorum...

Çok güzel yazmışsın canım eline sağlık benimde aklımdan şimdi " Olmuyorsa zorlamayacaksın " şiiri geçti :(
O yokmuş gibi davranabilir miyim bilmiyorum çünkü çok iyi bir insan kalp kırmayı hiç sevmez beceremez de. Kimseye bi zararı dokunmamıştır kendi halinde gelir gider ve bana çok yardımı dokundu. Bu yüzden ona nasıl tavır alıp yokmuş gibi davranabilirim bilmiyorum. Kalbime çok kızıyorum koskoca İstanbulda onca insanın arasında nasıl onu bulup sevebildi diye. Ona bağlılığım çok fazlaydı ilgimde öyle. Acaba arayıp sormazsam iş yerinde de karşı karşıya gelmemeye çalışsam mesela beni görmeden 1 gün geçirmemiştir.. Bu ona etki eder mi ki özler mi acaba :( Pişman olsun istiyorum nasıl hayır dedim ben desin istiyorum...

İşte tamda burdan vuracaksın onu. :27:
Seni görmeden 1 gün bile geçirmemişse. Artık geçirecek :1:
Tavır al ona karşı. Günaydın derse günaydın de geç.
Hatta mecburiyetten demişsin gibi bir izlenim yarat onda.
Arkadaşın ile ne konuştuğunu bilmiyormuş gibide davranadabilirsin, rahat olabilirsin.
Aynen ya "olmuyorsa zorlamayacaksın" :ssz:

$ask_yarim_elma.webp

şimdi nasıl konusucam nasıl kırmam diye düşünüyordur demişsin ya üzgünüm ağır bi giriş olacak ama emin ol hiç de bunları düşünmüyordur ve belki de aramaz amaan der geçer. erkekler kendilerine bağlayana kadar böyle davranırlar çünkü yakın,sıcak,samimi her derdini dinleyen sırdaş vs vs sonra bi gün basıp giderler ne olduğunu bile anlayamayız tıpkı senin gibi işte ben onu dost gibi görmüştüm zırvaları bilmem ne sonra. aynı olayı defalarca yaşadım ve finaller hep böyleydi maalesef. sen iş yerinde sakın güçsüz durma ona seni seviyorum falan da deme sakın. onsuz olamazsın diye bişey de yok ayrıca zor da olsa alışacaksın hayatına yeni insanlar girecek ve belki tüm bunlara gülüp geçeceksen ilerde. ama şimdi dik durmayı bil karşısında gülümse etrafa bi erkeğe yenilme!

Kızlar ben onu kaybetmek istemiyorum biz çok yakın iyi arkadaştık hergün yanyanaydık onun varlığı olmadan nasıl yaşayacağım bilmiyorum.
Sizce arkadaşımın ona "Hepsi senin hareketlerin yüzünden oldu, çok yakın davrandın böyle davranmasaydın bu duruma gelinmezdi" demesi onda nasıl bir etki bırakmıştır ? Aradığında arkadaş olarak kalalım desem kabul etse yine eskisi gibi gelir mi yanıma samimi olur muyuz acaba ? Yoksa benden tamamen soğumuş mudur ? Lütfen cevap yazın :(

yanlış anlamayın ama yorumları okuyunca "erkekler ne söyler kadınlar ne anlar" filmi geldi aklıma, onlar ne derse desin istediğimiz yöne çekmek gibi bir yeteneğimiz var ancak bu sadece sonunda üzülmemizi sağlıyor. Söylediklerine inan bence, zaten o da seninle bu konuda konuşacakmış. Belki hisleri vardır ancak henüz farketmemiştir ama 29 yaşındaymışsınız muhtemelen o da buna yakındır ya da daha büyüktür. Bu yaşta insanın hala lise kafasında gideceğini sanmıyorum, gayet açık bir şekilde hislerini ve düşüncelerini söylemesi iyi birşey. Söylemeyip muallakta bırakan ve yıllarca süründürenlerini de okuyoruz burada. İleride ne olur ne biter Allah bilir, belki de o sizin peşinizden koşar ama bugün onun sizi o anlamda sevdiğini düşünmüyorum.

çalıştığım yerde bi arkadaşım da yine bizle aynı yerde çalışan malesef böyle kendini beğenmiş, duygusuz, bayanları kendine aşık edip hayal kırıklığına uğratmaktan zevk alan bi adama aşık oldu..adam o kadar ilgili ki güven verdi, dertleşti, samimiydi..arkadaşım dünyalar güzeli ahlaklı bir kız. peşinde evlenmek için dolaşan bi sürü adam varken o tipsiz ukelaya vuruldu. aylarca yakın muhabbetler akşam aramalar var ama kıza hoşlandığını bir türlü söylemiyor..arkadaşım yok ya biz fesatız o çok terbiyeli bi adam herkese aynı diyor bize ama birbirlerine bakışlarını görüyoruz konuşmalarındaki o cilveleşmeler adamın arkadaşımızın sevdiği şarkıyı dilinden düşürmemesi çay ikramları falan..bize aynı şekilde davranmıyor ki adam sadece bu kıza böyle..neyse bi bayan arkadaş bi gün dayanamadı gitti konuştu adamla..cevap sizinkiyle aynı: ben onu arkadaş olarak görüyorum sadece!!! kıza bunu anlatana kadar nasıl üzmeden anlatabiliriz diye canımız çıktı..kız ben biliyordum zaten vs dedi ama haftalarca yüzü gülmedi ağladı çok zoruna gitti..ama onun yanında yine eskisi gibi davrandı..adam bizden korktuğu için ona eskisi gibi yaklaşamadı tabi :) ama gayet normal davrandı zorla da olsa.. böyle böyle 1 ay falan geçti biz bi de öğreniriz ki meğer bu adam nişanlıymış !! parmağında yüzük yok ş....in ama nişanlı!! yazıklar olsun diyebildik sadece..olan arkadaşımıza oldu erkeklere güveni kalmadı..hayatımda gördüğüm en nazik kibar düşünceli biri bile böyleyse ben hiç kimseye güvenmiyorum artık diyor :(

Back
X