- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
Mrb kızlar içim acıyor lütfen bana destek olun. Ben 29 yaşında işini gücünü bulmuş biriyim aynı iş yerinden aynı yaşta olduğum bir arkadaşıma farklı duygular hissediyordum. Birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk beraber yemeğe gidiyorduk ve bu teklifi o yapıyordu, akşamları ara sıra telefon aracılığıyla görüşüyorduk sürekli bana destek oluyordu. En zor anlarımda en çekilmez anlarımda hep yanımdaydı. Önceleri ona karşı birşey hissetmiyordum ama zamanla bu duygularım değişti. Uzun uzun birbirimizin gözlerine bakıp kalmalar, sohbet edecek konu bulamayıp susarak konuşmalar vs aldı yerini. Bilgisayarım bozulsa, karnım acıksa hep ona koşuyordum ve elinden geleni yapıp beni mutlu ediyordu. Hatta ona SEN BENİM KURTARICIMSIN SEN OLMAZSAN NAPARIM bile dediğim zamanlar olmuştur. Birebir çok samimi olmuştuk ve güçlü bir bağ kurmuştuk. Son zamanlarda anlaması için ona hep (Arkadaşlarını katmayarak) tekil konuşup SEN li hitap etmeye başladım. Hatta daha da anlaması için benim için değerlisin iyiki varsın tarzında cümleler kurdum. Ben ona sen dedikçe o (arkadaşlarımı da katarak) siz diye hitap etti bana. Ama bunlar sadece tel. konuşmalarında oldu yan yana geldiğimizde gayet normal samimi bir şekilde davranıyordu. Onu iş sebebiyle her gün görüyordum her gün yanyanaydık çay içmek için sürekli yanıma geliyordu beraber çay içiyorduk. Bütün dertlerime sorunlarıma koşturuyordu. Gözlerimin içine baka baka konuşuyordu hatta kaç kere birbirimize dalıp gitmişiz de haberimiz yokmuş (Arkadaşım söylemişti) Neyse ben artık içimde tutamayıp ona açılmaya karar verdim çünkü kendisi biraz çekingen bir yapıya sahip diye düşündüm. Hergün bu yükü taşıyamadığım için ağladığımdan arkadaşım artık yeter sen konuşmazsan ben konuşacağım dedi ve onunla konuştu. Sanki onca zaman yanımda gözlerimin içine bakan her derdime koşturan adam o değildi çünkü arkadaşıma "Ben ona o gözle hiç bakmadım" demiş. Benim için çok değerli biri çok önemli biri uzun zamandır onu tanıyorum çok şey paylaştık ama ona o gözle hiç bakmadım demiş. Kızlar anlamıyorum madem bana o gözle bakmamış peki benim gözlerimin içine dalıp giden adam kimdi ? Aynı iş yerinden biriyle bir beraberlik düşünmediğini söylemiş ve benim ona karşı olan duygularımın uzun zamandır farkında olduğunu söylemiş. Bunun üzerine arkadaşım da bu duruma sebep olan sensin çok yakın davrandın yanlış anlaşılmayacak gibi değildi senin yakınlığın yüzünden bu duruma gelindi madem önceden de hissetmiştim neden araya mesafe koymadın yada arkadaşça gördüğünü belli etmedin demiş. Oda farkında değildim bu duruma geleceğimizin. Çok şaşırdım demiş. Arkadaşım o zaman bunları gidip ona söyleyeceğim demiş. Oda sen söyleme ben konuşacağım onunla demiş. Benim merak ettiğim "Ben seni arkadaş olarak görüyorum hiç o gözle bakmadım" cevabını verip pişman olan "Geri dönmek isteyen" erkeklere rastladınız mı hiç ? Yada başınıza böyle bir olay geldi mi sonunda ne oldu ?
Ayrıca bide şunu söylemek istiyorum biz aynı iş yerinde çalışıyoruz hergün birbirimizi görüyoruz. Ben onu gördüğüm zaman nasıl davranayım nasıl davranırsam pişman olur beni farklı görmeye başlar ? Ah kafam der
Ayrıca bide şunu söylemek istiyorum biz aynı iş yerinde çalışıyoruz hergün birbirimizi görüyoruz. Ben onu gördüğüm zaman nasıl davranayım nasıl davranırsam pişman olur beni farklı görmeye başlar ? Ah kafam der