• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana çok değer veriyormuş ama arkadaşı olarak :(

Sekerim, sen bu adama basbayagi sirilsiklamsin :) Yalniz adam gercek bir kazma , senin adina gercekten uzuldum soyle bir kazmaya gonul verdigin icin. Bir ustteki arkadasa kesinlikle katiliyorum, yuz verip , umut verip sonra da "Ama ben bir sey hissetmiyoruuuuum" diye ego tatmini yapan b.k erkeklere gercekten sinir oluyorum.
Bence arkadas olmaniz gibi bir alternatif yok, adami gordukce daha cok uzuleceksin. Bence sakin yuz verme, ama trip de yapma. Mesafeli dur, hatta yapacagi konusmayi da dinleme, ne soyleyecegini biliyorsun zaten tekrar duyup uzulmenin hicbir anlami yok. Ayni ortamda bulunursaniz da zaten bir garip hissedeceksin, o yuzden arkadas kalma alternatifini sil. Adami kaybetmek istemiyorum demissin ama adam bence zaten kayip bir vaka :) sevgili olmazsaniz her gun daha da cok uzuleceksin.
Bundan sonra iki secenek var, ya yoklugunu arayip pisman olur ya da yoklugunu hissetmez. 1.siyse sana gelir, 2.siyse zaten sana hayir gelmez.
Kendini uzme, bu tipte hoduk erkek bolca var ve bunlarin basina ilk geldigi kadin da sen degilsin. Allah yardimcin olsun.

Back