Bana çok tuhaf geldi

Nasil dedigine bagli niyeti.
Demek var demek var.

Simdi ne desek yalan olur. Cunku deme sekli cok onemli. Yazdigin gibi ay sagol aman suna buna deme aman iste hayirli olsun diyorlar sinirim bozuluyor falan. Ama birde. Sagol canim ya ama luften kimseye soyleme suan hazir degilim milletin tebriklerine falan demek var.

Ne tarzda dedigi onemli.

Kızlar çok yakın bi arkadaşımız hamile ailecek görüşüyoruz bu arada 2 aylıkmış bebek neyse tabi hemen arkadaşımı aradım tebrik etmek için canım bebek geliyormuş hayırlı olsun falan dedim gülerek ay bana hemen saol ama sakın ona söyleme buna söyleme bilmem ne bi sürü isim saydı onlara söylemeyecekmişim bebek onda aşırı sinir yapıyormuş biri hayırlı deyince çok sinirleniyomuş bu arada saydığı diğer isimlerde çok yakın arkadaşlarımız hiç te kıskanç değiller ve
Çok da mutlu olurlar eminim neyse lafı ağzıma tıkadı bu arada bizde deniyoruz 6 aydır ama olmuyo acaba o yüzden mi alındım bole bilmiyorum Arkadaşımın bu buldumcuk hareketi beni inanılmaz sinirlendirdi

Ben de ilk öğrendiğimde ailemiz hariç kimsenin bilmesini istemedim. Aile dışından öğrenenlere de lütfen kimseye söylemeyin dedim çünkü kaç aylık olursa olsun düşük tehlikesi var biraz daha büyümesi gerekiyor gibi geldi. Öyle bir şey olmaz umarım ama düşükle karşılaşırsam bir sürü kişiden o üzüntüyle başsağlığı duymak istemem. Ve bilinçsiz insanlar tarafından yargılanmak da istemem kim bile bile bebeğini düşürmek ister ki ? Boş yorumlardan kaçmak için söylemiş olabilir.

Back
X