- Konu Sahibi karamanlier
-
ailen bukadar kararlılıkla istemıyorsa bencede çok zorlama
demesi kolay... yıllarımı vermişim ve kesinlikle ailemin dediği gibi birisi değil keşke olsa da tamam desem bırakırım bitsin gitsin ama değil iştevazgecmem ailemi ikna etmek istiyorum onun için napabilirim... ikna olmazlarsa zaten giderim kaçarım ben sadece aiemi utandırmak istemem ama baskada yapcak bişi yok
demesi kolay haklısın ama
hiç bir erkek ailenı arkanı almaya değmez
demesi kolay haklısın ama
hiç bir erkek ailenı arkanı almaya değmez
onlarda yanımda olsunlar o zaman... nasiptir alın yazısı neyse o olur desinler.. yerle gök bir araya gelse Allah yere inse olmaz demelerindense bi bakalım desinler çokmu zordur bunu demek...beni kaybediyolar
hiç bi sebeb olmasa tmm derımde ailesını beğenmıyorlar senın orda mutlu olamıycanı düşünüyorlar yanı yıne senın için
evet haklısın... ailesini değil babasını ama çok seviyorum ben hem onu hemde ailesini.. görsen adamı nasıl komik nasıl komik ama öyle insanlara deli gözüyle bakılır bizim oralarda.. bir gelinleri daha var sanırım 7 yıldır evli abisi.. inanırmısınız gelinin ailesi sürekli çok şükür böyle bir aileye gitti kızımız der... ablası var 2 yıl önce boşanıp baba evine geldi kaynanasıda onla kalıyor ben bu aileyi bırakmam diye 2 tane çocugu var ona bakıyor mesela... kötü insanlar olsa sizce böyle davranırmı diğer insanlar... köyde adı çıkmış adamın deli diye boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın insanın diye... tamam farzedelimki aile kötü baba kötü bi insan.. eee bızım ne sucumuz var benm sevdiğimin ne sucu var..
canım durumun çok zor. evlilikte ananın babanın rızası çok önemlidir bir de istiareye yat bakalım bu evlilik senin için hayırlı mı olaca hayırsız mı? eğer hayırlı görürsen annene de söylersin. annen ikna olursa belki babanı ikna edebilir. ama hayırsız gördün diyelim napıcaksın? vazgeçebilcek misin?
ailenı arkana alma güzellikle hallletmeye çalış ozaman kaçma yanı
Öncelikle o kadar yıl birlikte olduğun kişiyi annene anlatsaydın belkide o zaman vazgeçmen veya bişiler için önlem alman daha kolay olurdu.
Ayrıca ailenin istememesinin sebebi onun ailesi diyorsun ya, şunu söylemek istedim.
Ailenin istemediği hiçbişiyi yapma. Şu an seviyorsun vazgeçemiyorsun ama ilerisinin ne getireceği belli olmaz.
Sen onunla evleniyorsun ama ailesini yok sayamazsın. Ailende bu yüzden istemiyorlardır belkide..
:) canım benim ailemde ilk başta istemedi
okuldu askerlikti 7 yıl çıktık.
sen dua et rabbim kapı açıyor
birşeyler sebep oluyor
sen sadece dua et.
biz 8. yılımızda evlendik çok şükür ailemle benden daha iyi arası
ailenin kıramayacagı bi büyük varsa onları soksunlar araya. ama onun askerden gelmesini bekle.
sadece senle olmaz onlarda savaş vermeli
umarım sevdiğin senin için hayırlı biridir ve hayırlı bi evlilik olur
mutluluklarrrrrr
bu arada seninki gibi akraba falanda değildik rüyamda görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?