bana da akıl verebilir msiniz..???

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
çok sevdim.. basını dahi hatırlamıyorum bu ilişkinin yıllardır birlikteyiz kendimi bildiğimden beri.. akrabayız zaten ama yakın değil annemin kuzenının çocuğu.. şimdi askerde yolunu bekliyorum... zaten hep beklediğimdi çünkü ayrı şehirlerde yaşıyoruz.. oda beni seviyor eminim bundan kendi sevgimden nasıl eminsem onunkindende öyle eminim... tartısırız kavga ederiz o sayar söver ben susarım ben kırıp dökerim o susar... evi gibiyiz zaten dedim ya yıllardır beraberiz sanırım ilk çıkmaya basladıgımız da (çıkma denirse tabi o beni öpüp kaçmıstı) 7. sınıftaydım küçücüktüm... elimi tuttugunda liseye yeni baslamıstım... öptüğünde lise 2 deydim zorlukları birlikte atlatmaya calıstıgımızda lise son... onun omzunda ilk agladıgımda karar vermiştim daha 15 yasımdaydım tavsanım ölmüştü ve ona sıgınmıstım :))) çocukluk işte... herneyse uzatmaya gerek yok... ama içimi de dökmek istiyorum çünkü anlaması gereken insanlar anlamıyor beni.. annem babam onlardanda öte tüm ailem olmaz diyor istemiyor sevdiğim adamı.. hatta hakaretler ediyor.. babam mesela arş-ı alaya kaldırdığım adama söylemediği şeyleri bırakmıyor... en iğrenç küfürler dahil.. annem hakkımı helal etmem ancak ölümü çiğner evlenirsin diyor.. kaçmak istemiyorum güzellikle olsun hersey napıcam bilmiyorum... diceksiniz neden istemiyorlar babamın gerekçesi akrabaya kız vermem... annemse deli o sülale diyor.. babası sürekli gencken döverdi karısını senide döver.. deli aşağı deli yukarı... ama bışey deyimmi aşktan gözüm kör olmadı ınce eleyip sık dokuyan bi insanım her hareketten olumsuz bişey cıkaran... deli falan değil ya vallahi değil.. sinirli çok snirli ama hepsi o... ama her insan damarına basınca kükremez mi... kükrer elbet.. napmalıyım bilmiyorum sürekli dua ediyorum.. ve bu adama babam en iğrenç küfürleri ettiği halde en ufacık bir saygısızlık yapmadı bu zamana kadar eger onun ailesi beni istemeseydi ne kadar seversem seviym dayanamazdım artık yeter onlar kim oluyoda bana hakaret ediyo derdim inanın demiyo bile.. napcam ben nasıl ikna etcem ailemi... normalde anneye anlatılır anne babayı yumusatır ama bende tam tersi yangına körükle giden bir kadındır artık bıktım nereye kadar sürcek bu süreç kestiremiyorum... mutlaka aranızda benım durumumda olupta evlenende vardır... yazarsanız sevinirim

yazmayı unuttum şimdi ekliyorum sevdiğim istanbulda ve biz ne zaman istanbula gitcek olsak annem onlara gidelim der... annesini çok çok sever ...babasının gencken yaptıklarından ve baba tarafından kaynaklı biraz annemin istememe durumu..

çok teşekkür ederim şimdiden dinlediğiniz için çok sağolun...

Son düzenleme:
ailen bukadar kararlılıkla istemıyorsa bencede çok zorlama

demesi kolay... yıllarımı vermişim ve kesinlikle ailemin dediği gibi birisi değil keşke olsa da tamam desem bırakırım bitsin gitsin ama değil işte vazgecmem ailemi ikna etmek istiyorum onun için napabilirim... ikna olmazlarsa zaten giderim kaçarım ben sadece aiemi utandırmak istemem ama baskada yapcak bişi yok

Son düzenleme:

demesi kolay haklısın ama
hiç bir erkek ailenı arkanı almaya değmez

Son düzenleme:
demesi kolay haklısın ama
hiç bir erkek ailenı arkanı almaya değmez

onlarda yanımda olsunlar o zaman... nasiptir alın yazısı neyse o olur desinler.. yerle gök bir araya gelse Allah yere inse olmaz demelerindense bi bakalım desinler çokmu zordur bunu demek...beni kaybediyolar

onlarda yanımda olsunlar o zaman... nasiptir alın yazısı neyse o olur desinler.. yerle gök bir araya gelse Allah yere inse olmaz demelerindense bi bakalım desinler çokmu zordur bunu demek...beni kaybediyolar

hiç bi sebeb olmasa tmm derımde ailesını beğenmıyorlar senın orda mutlu olamıycanı düşünüyorlar yanı yıne senın için

canım durumun çok zor. evlilikte ananın babanın rızası çok önemlidir bir de istiareye yat bakalım bu evlilik senin için hayırlı mı olaca hayırsız mı? eğer hayırlı görürsen annene de söylersin. annen ikna olursa belki babanı ikna edebilir. ama hayırsız gördün diyelim napıcaksın? vazgeçebilcek misin?

hiç bi sebeb olmasa tmm derımde ailesını beğenmıyorlar senın orda mutlu olamıycanı düşünüyorlar yanı yıne senın için

evet haklısın... ailesini değil babasını ama çok seviyorum ben hem onu hemde ailesini.. görsen adamı nasıl komik nasıl komik ama öyle insanlara deli gözüyle bakılır bizim oralarda.. bir gelinleri daha var sanırım 7 yıldır evli abisi.. inanırmısınız gelinin ailesi sürekli çok şükür böyle bir aileye gitti kızımız der... ablası var 2 yıl önce boşanıp baba evine geldi kaynanasıda onla kalıyor ben bu aileyi bırakmam diye 2 tane çocugu var ona bakıyor mesela... kötü insanlar olsa sizce böyle davranırmı diğer insanlar... köyde adı çıkmış adamın deli diye boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın insanın diye... tamam farzedelimki aile kötü baba kötü bi insan.. eee bızım ne sucumuz var benm sevdiğimin ne sucu var..

ailenı arkana alma güzellikle hallletmeye çalış ozaman kaçma yanı

Son düzenleme:

:S sanırım 4 defa yattım rüyaya yalan karıstırılmaz tövbe olsun.. ama net hatırladıklarım var birinde onun ailesi benim ailem bembeyaz çarsaflara geceliklere bakıyoduk rüyamda... diğerinde ise yemyeşil dağlara bakıp dusunuyordum ne olacak dye...önce istiare sonra istişare demişler ben çok inanırım öyle seylere... bide ondan ziyade çok korkuyorum kötü bir evlilik yapmaktan bu yüzden hareketlerine falan cok dikkat ederm ufacık bir yanlısını görsem zaten def ederdm

Öncelikle o kadar yıl birlikte olduğun kişiyi annene anlatsaydın belkide o zaman vazgeçmen veya bişiler için önlem alman daha kolay olurdu.

Ayrıca ailenin istememesinin sebebi onun ailesi diyorsun ya, şunu söylemek istedim.

Ailenin istemediği hiçbişiyi yapma. Şu an seviyorsun vazgeçemiyorsun ama ilerisinin ne getireceği belli olmaz.

Sen onunla evleniyorsun ama ailesini yok sayamazsın. Ailende bu yüzden istemiyorlardır belkide..

şimdi bız ne desek boş ask ınsanda ne akıl ne dusunce bırakır canın oyle acır kı ona kavusmaktan baska bısey dusunemezsın cok sevsende kacma derım baba evınden gelınlıgınle cık allahım kısmet etse zaten olur hayırlısını ıste ama olmuyosada cok zorlama evlenınce hersey degısıyo o zaman mutsuz bı anını anlatcak aılen olmaz ben sana demıstım dıycekler

ahh ahh önce korktum söyleyemedim anneme ya kızarsa diye artık gecen yıl mart ayıydı sürekli gizli saklı kaçar göçek olmuyodu bide üstüne bi görücü geldi mühendis ısrar ediyolar evlen evlen yok dedm anneme bak böyle böyle bi durum var asla olmaz dedi kestirdi attı.. sürekli bide yüzüme vuruyolar babam kızıyo verin bunu o çocuga diye basbasbagırıyor... tabikide ailesini yok sayamam çünkü abimden biliyorum çok sevdi evlendi ailesi kötü insanlardı o görüşmüyo ama karısının zoruna gidiyo sürekli kavga böle olmasınıda istemem.. ama ben onun babasını kendi babamdan cok seviyorum çünkü bana babamın çıkmadıgı kadar sahip çıkıyor annesi ise annemle eşdeğer zaten teyzem sayılır... işin tuhafı annemde çok seviyor kadını.. 4 ay önce hastaneye kaldırıldı dedem vefat etti çok severdim nasıl ağlıyoru hüngür hüngür.. yalnızım kimse gelmiyor yanıma.. kadın geldi bastı beni göğsüne yavrum diye diye... bunu bnm öz teyzemde yapabilirdi annemde... ama biliyomusun gecenlerde bunun bile lafını etti ailem... bide beni baskasına düşünüyolar sanırım bilmiyorum..

:) canım benim ailemde ilk başta istemedi
okuldu askerlikti 7 yıl çıktık.
sen dua et rabbim kapı açıyor
birşeyler sebep oluyor
sen sadece dua et.
biz 8. yılımızda evlendik çok şükür ailemle benden daha iyi arası
ailenin kıramayacagı bi büyük varsa onları soksunlar araya. ama onun askerden gelmesini bekle.
sadece senle olmaz onlarda savaş vermeli
umarım sevdiğin senin için hayırlı biridir ve hayırlı bi evlilik olur
mutluluklarrrrrr
bu arada seninki gibi akraba falanda değildik rüyamda görmüştüm

Üzülme ama anne babalar haklı çıkıyor sonunda... Sen şimdi tek açıdan bakıyor olabilirsin diyorsun ince eleyip sık dokuyorum ama bizim göremediklerimizi aileler görebiliyor.
Yine tabi sen bilirsin kimse için ailene yüz çevirme de

bugün çok dumanlıydım.. güldürdün teşekkür ederim :)

Tek diyeceğim bir erkek uğruna aileni ezip geçme!
İnan bana değmez..
Değmediğini gördüğünde başını hangi duvara vuracağını şaşırırsın

Şimdi bana ama o farklı!
Ama yıllarımı verdim!
Ama o benim her şeyim onsuz yaşayamam!
Ama onun için değer o beni asla üzmez!
O benden asla vazgeçmez!
Deme..

Herkes bu inançlarla evlenir..
Bu tutkulu aşkla gözü kapalı atar o imzayı..
Sonra mı?
Sonrasını yine bu bölümde eşi ve eşinin ailesi bölümünde
çeşit çeşit örneklerle okuyup, öğrenebilirsin..

asla ama asla ailene sırtını dönme
gerekirse ömür boyu sevgili kalın
ama asla aileni ezip evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…