- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi hazellesare
-
amin canım hakkımda hayırlısı sonuçtan bizide haberdar et bende yarın gitcem bakalım ne diyce dua etCok saol tatlım.. Okudukça huzur doldu içime Allah razı olsun umudum yüksek sadece emar konusunda tereddütteyim ? Tek Bebek olsa Emara giricem düşünmeden ama diğer Bebek'te var acaba bu Emardan etkilenirler mi bilemiyorumartık hayırlısı Cuma günü randevum var gene hocada bakalım ne diyecek son durumum Nasıl hayırlısı inşallah Can'ım ...
aynen tam da recep hoca aklımdan geçiyorduArkadaşım geçmiş olsun diyorum gönülün en derinlerinde yaptığın iyiliklerin yüzü suyu hürmetine ne kadar zatı muhterem var ise onların yüzü suyu hürmetine allahım evladıyla sınamasın hiçbir anne babayı diyorum.atıl yüksel hocaya1 ay önceden aramama rağmen randevu alamadım aynı binada recep has var iyi bir perinatalog ona gitmeni öneririm 22.haftamda gitmiştim ben ilgili konuşkan bir hoca.rabbim şifalar versin
Sen de haklısın canım. Allah evlatlarını korusun, seni de korusunBence cok a fazla doktor doktor gezmekte mantıksız , biz hastalar doktordan hep iyi şeyler duymak istiyoruz aslında ... Kadın dogum Prof gördü beni perinatalog Prof da gördü Emara da giricem 2 hafta sonra Allah'a kaldı bundan sonrası normal takiblerimi yapacam sonuçta dünyaya gelecek ikizlerim hayırlısı Allahtan .. Bu arada M Mervegamze Can'ım bu albert ile ilgili okuduğun makale örnekleri varsa bende okumak isterim ama pek bulamadım okudukların varsa bende okumak isterim Can'ım internek linki eklersen memnun kalırım tatlım .. Numarada hanımlar güzel dualarınız için çok teşekkür ederim... Rabbim evlatlarımızı korusun...
Saol canim cok sukur iyiyiz nasib artik .. dogumu bekliyoruz bu saatten sonra canim.. hastanede yatiyorum biraz sanci cikti ama su an daha iyiyim cok sukur canim sen nasilsin insallah iyisin..hazellesare naptın arkadaşım herşey yolunda mı
iyi haberlerini almak çok iyi geldi, Allahım seni bebişini korusun canım... Ben de iyiyim, tüp bebek yaptık bakalım, sonuç cumaya, hayırlısı inşallahSaol canim cok sukur iyiyiz nasib artik .. dogumu bekliyoruz bu saatten sonra canim.. hastanede yatiyorum biraz sanci cikti ama su an daha iyiyim cok sukur canim sen nasilsin insallah iyisin..
Hayırlı olsun Can'ım RABBIM senı bebegıne kavuştursun inşallahiyi haberlerini almak çok iyi geldi, Allahım seni bebişini korusun canım... Ben de iyiyim, tüp bebek yaptık bakalım, sonuç cumaya, hayırlısı inşallah
Amin canımHayırlı olsun Can'ım RABBIM senı bebegıne kavuştursun inşallah
Merhaba izninizle kızınızın durumu nedir sorabilirmiyim? Bende 27 haftalık gebeyim kızıma cca teşhisi kondu ve ventrülük genişliği 11.5 larda. Öyle kötü günler geçiriyorum ki umut edip Allaha sığınmakyan başka çarem yokHanımlar merhaba benim çift yumurta ikizi bebeklerim olacak inşallah 25.haftaya girmek üzereyim. Bebeklerim biri kız diğeri erkek , erkek olan bebeğim gayet sağlıklı ama ya kızımperinatalog ileri düzeyde us yapınca corpus colleseum Agenizi teşhisi koydu ve tek taraflı ventrikülde 10mm sınırda olduğunu söyledi , ama kızımın posizyonu cok uygun olmadığı için Emar sonucuna bakalım denildi. ikiz oldukları için amineyosentez yapılamadı 28 haftamda emar çekilecek . Şimdi hanımlar bu emar sonucunda kötü çıkarsa sonuç kızımın kalbine yapılan bir iğne ile sonlandırabiliriz denildi lakin ben bu şekilde olsun istemiyorum , kızımı dünyaya getirmek istiyorum ama bu durum da ne düşünüp Nasıl hareket etmeliyim ? O kadar çaresiz durumda kaldım ki bilemiyorum .. Bu rahatsızlıkta olup ta sağlıklı dünyaya gelebilen bebekler olduğu gibi , Anamoli bebeklerde dünyaya gelebiliyor ... Ben bebeğimi doğurup dünyaya getirmek istiyorum ama ya cok ağır olura , gözümün önünde her gün acıdan ölürse hiç kendimi affetmem bu sefer ...Bana yardımcı olun anne olarak, kadın olarak düşüncelerini duymak istiyorum.. Bir de bu durum yasamış ve ya halen yasayan hanımlar yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var ... Hayırlı geceler.. Rabbim evlatlarımızı korusun ...
CANIM BU HAStalık 20. Haftada değil ilk 1. Ayda beyin gelişimi esnasında oluyor 20. Haftada da net yokluk gözüküyor evet bu tamamen çocukta başka bir hastalık varmı yokmu etki ediyor benim oğlum da 20. Haftada 10 mm dendi doğumu da 19 mm ile yaptım artış durdu 30. Haftada başka bir rahatsızlığı Yok oğlunun şükürler olsun ki gelişimi iyi doğduktan sonrada götürdüm en fazla dikkat eksikliği olur sen interneti okuma orda çoğu yalan yanlış dedi Prof sen umudunu yitirme dua et yalvar All
Merhaba , sizin cca değil hipoplazisi sanırım. Yani kısa görüldü öyle mi? Bizim tek bulgumuz kısa olması, 20. Haftada 22 mm idi, sonra 24.5 mm oldu. En son 32. Haftada 27 mm idi. Wes testi de yapıldı bakalım ne çıkacak. Sizde herhangi bir sorun oldu mu?CANIM BU HAStalık 20. Haftada değil ilk 1. Ayda beyin gelişimi esnasında oluyor 20. Haftada da net yokluk gözüküyor evet bu tamamen çocukta başka bir hastalık varmı yokmu etki ediyor benim oğlum da 20. Haftada 10 mm dendi doğumu da 19 mm ile yaptım artış durdu 30. Haftada başka bir rahatsızlığı Yok oğlunun şükürler olsun ki gelişimi iyi doğduktan sonrada götürdüm en fazla dikkat eksikliği olur sen interneti okuma orda çoğu yalan yanlış dedi Prof sen umudunu yitirme dua et yalvar Allah'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?