bana da bir akıl veriri misiniz

hayatta en nefret ettıgım sey bı erkegın kufurlu konuşmasıdır asla kabul edemem helede eşine karşı

tatlım benim eski eşimi anlatmışsın sanki. 2 yıl evli kaldık, tedavi, küsme, barışma vs her şey denendi değişmez değişmez değişmez!

Ah be canım;

Bu adam evrim geçirmedi ya iyi kötü biliyordun böyle olduğunu. İnsan alkole sonradan bu denli alışamaz ki...

Ya adam ol yada boşarım seni de. Ve boşan gerekirse. Zaten herşeyin yükü sende. At kapıya gitsin. Dünyada adam mı kalmadı. Bu ne

yaaa

söyledim ama değişiklik ok.vallaha önceden böyle değildi ben mi acaba bu hale getirdim diyorum ama yemin ederim birşey yapmadım.her yanından bakıyorum ilişkiye.bakalım olmuyor

arkadaşım yorum mu istiyorsun.ben söyleyeyim fikrimi. sonuç olarak tembel erkek olabilir. mesela benim eşim bana yardım etmez. buna kabul olabilir ufak ufak alıştırmaya çalışıyorum. ama işin içinde kumardır alkoldür gezmedir tozmadır varsa mesleğin varsa ailen de destek çıkarsa hiç durma boşan derim. sonuçta emin ol kimse dert çekmeye gelmedi bu dünyada şahsen kendi adıma konuşayım benim eşim böyle olsaydı tek celsede boşardım. herşey olabilir. ama bu saydıkların çekilir şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…