Bahsettiğiniz kişiyi iyi tanıyorsanız ve güvenebiliyorsanız gidin bence.Ama iyice tanımıyorsanız sizin bulunduğunuz şehire geldiğinde tanımaya çalışın.
kaç yıllık tanıyosunuz gidin tabi bişey kaybetmezsiniz
Bence de bu kadar süre diyalogta kaldığınıza göre bir güven oluşmuştur diye düşünüyorum. size de güven veriyorsa bir şans verin derim ben :)
git bence...
bi şans ver...
git kız git ,belki yılların bir bildiği vardı ,bunca yıl siz bir şekilde bir araya gelemediniz, belki kısmet bu zamana ..ben destekliyorum seni :)) hee güveniyorsan tabi ..
bence sen onu cağır.. gelsın gorusun.
aslında dert değil de biraz fikre ihtiyacım var diyelim..
şimdi kızlar, lisedeyken hoşlandıgım bir çocuk vardı, ( 10 yıl once yani ), neyse o zamanlar bazı sebeplerden aramızda bişeyler olamadı ( uzatmayım mevzuyu diye kısa kesiyorum şimdi ), üniversiteyi farklı şehirlerde kazanmış olmamıza rağmen beni hep aradı sordu. iletişimimiz hiç kopmadı yani. üniversitedeki 2. senemizde bana benden hoşlandıgını söyledi ama ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrılmıştm istemedim o yuzden. hep teğet geçtik birbirimizi yani.. bu arada 2 kere de benim oldugum şehre geldi yani onu da not edeyim
neyse şimdi benim fikir almak istedigim konu şu hatunlar..
ben şuan memleketimdeyim. o da öğretmen ve çalıştığı yer bana 1 saat uzaklıkta. çok çağırdı şimdiye kadar ama hiç gitmedim. mantık olarak birbirimize çok uyuyoruz ve eskiden hoşlandıgım biri o yuzden aramızda bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
diyorum ki gitsem onun tavırlarını bi görsem en azından aklımdan çıkar aramızda birşey olmayacaksa bile.
sizce gideyim mi :44::44::44:
ne sıfatla gideceksiniz ,bence bir başlangıç yapmadan böyle birşey yapmayın
şimdiii o bikaç kere gelmiş o zaman senin gitmende bi sakınca yokzaten tanıdığın bildiğin insan korkulacak bişey de olduğunu sanmıyorum :)
şuan kendini tam kaptırmamışken mantıken uyuşuyor musunuz eğer uyuşuyo gibiyse olur bu iş
Sen çağır haftasonu falan o gelsin . bilmediğin bir şehre gitme aman diyim Allah korusun
sorduğun hata, git tabii. burada onun ayağına gitmek gibi bir durum yok hani bazıları demiş o gelsin diye. şimdilik arkadaşsınız ve herkes arkadaşının yanına gidip gelebilir. bence gidebilirsin sorun yok. hani sevgili olsanız önce o gelsin gelemezse sen git derdim. eline bir fırsat geçmiş, bence kaybetme. gidin tanıyın birbirinizi, gezin dolaşın birlikte vakit geçirin.
Bence de git. Görüşmekten bişey kaybetmezsin ya.
aslında dert değil de biraz fikre ihtiyacım var diyelim..
şimdi kızlar, lisedeyken hoşlandıgım bir çocuk vardı, ( 10 yıl once yani ), neyse o zamanlar bazı sebeplerden aramızda bişeyler olamadı ( uzatmayım mevzuyu diye kısa kesiyorum şimdi ), üniversiteyi farklı şehirlerde kazanmış olmamıza rağmen beni hep aradı sordu. iletişimimiz hiç kopmadı yani. üniversitedeki 2. senemizde bana benden hoşlandıgını söyledi ama ben erkek arkadaşımdan daha yeni ayrılmıştm istemedim o yuzden. hep teğet geçtik birbirimizi yani.. bu arada 2 kere de benim oldugum şehre geldi yani onu da not edeyim
neyse şimdi benim fikir almak istedigim konu şu hatunlar..
ben şuan memleketimdeyim. o da öğretmen ve çalıştığı yer bana 1 saat uzaklıkta. çok çağırdı şimdiye kadar ama hiç gitmedim. mantık olarak birbirimize çok uyuyoruz ve eskiden hoşlandıgım biri o yuzden aramızda bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
diyorum ki gitsem onun tavırlarını bi görsem en azından aklımdan çıkar aramızda birşey olmayacaksa bile.
sizce gideyim mi :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?