Bana da bir yorum lütfen....

düğün olmuyor diye yıpranmak kısmına kesinlikle katılmıyorum
siz yarın bir gün evlendiğinizde aynı evin içine yaşayacaksınız
şimdiden böyle yıpranıyorsanız evlenince ne olacak
çok yıprandık ben annemin evine gideyim azıcık özle beni mi diyeceksiniz
nişanlılık dönemi bir bakıma flört dönemidir
şimdiden böyle düşünüyorsanız ilerisi ne olacak
bunları hiç düşündünüz mü

askerlik dönemi erkeği olgunlaştırdı söylenir.özlem olur tabii.nişanlılık dönemi uzadığında sorun oluyor ,bunu çevremden çok gördüm arkadaşlarımdan falan ama,aranızdaki bağ güçlüyse,sorun çıkmaz canım kötü düşünme,ufak şeyleri de sorun etmeyin.hemen geçer inşallah askerlik günleriniz.

eğer ıcınızdekı ask hala aynıysa ıyı gelıcektır bu ayrılık ...

insanların anlaşmazlık yaşaması için illa bir tarafın kötü olması gerekmez.
bireysel anlamda çok iyi olan iki kişinin çok kötü bir ilişkisi olabilir.

şu anda çok yüz göz olduğunuzu söylüyorsunuz da; evlenince sürekli bir aradayken bu yüzgöz durumunu nasıl halledeceksiniz?
askerlik geçici durum, varsayalım ki size iyi geldi özlem.
ama gelince bir süre sonra özlem bitip aynı problemler başlarsa ne olacak?

ilişkinize iyi gelir mi bilmem ama bu ayrı geçireceğiniz vakti bu kişiyle bir ömür yapabilir miyim diye düşünürseniz geleceğinize iyi gelir..

biz flört dönemi yaşadık zaten oldukcada güzeldi nişanladıgımızın ilk 1 yılıda ara sıra sorunlar olsada yinede güzeldi....2 sene sorunlar başladı evlenememek bizim için çok büyük bi problem oldu evlilige kendimizi hazır hissediyoruz ama evlenemiyoruz piyangodan 1 sene daha uzadı onun sitresi inanın kolay degil

Son düzenleme:
Bana sorarsan lalecim bu askerlik sizin için dezavantaj değil avantaj.Bunu avantaja çevirmek sizin elinizde nasıl mı? Bu ayrılık aşkınızın sınanması anlamına geliyor aslında.. Bu süreç içerisinde aşkınızın büyüklüğünü görürsünüz ve yolunuzu ona göre çizersiniz.

Nişanlılık dönemi uzadıkça sorunlar ve kavgalar artıyor, bu benim fikrim.. Evliliğe bir adım daha yaklaşılıyor nişanla , ee düğün de olmayıp evlilik zamanı geciktikçe yüz göz olma ve

kavuşamamanın verdiği hırçınlık oluyor. Ama saygı yine de önemli ,kavga muhakkak edilir ama saygısızlaşmadan..

Umarım saygı bitmemiştir aranızda. Askerlik iyi gelebilir bence , ama dönünce fazla uzatmayın düğünü !

Bu ısler yorumla olacak ıs degıl aslında arkadasım..
Burda kım ne derse desın senın ıcın olacaklar varsa olacaktır..

Ne ılıskıler var evlılık oncesı neler yasanıyor evlenınce nasıl guzel hale donusuyor..
Yada tam tersı.. bu bır yerde nasıp ısı kısmet ısı.. Allahtan hayırlısını ıstemekten ve bıze verdıgı mantıgı kullanmaktan baska bır sey gelmez elımızden..
O mantıkta çoğu yerde sökse de bazı konularda işlemiyor malesef olacagı oturup beklıyorsun... Hakkında hayırlısı olsun..

canım sevgi kalmadıysa ne zaman ne mesafe sarabilir aşkın yarasını.eğer olmuyorsa zorlamaya gerek yok.yüzükleri çıkarana dek olduysa herşey,pek doğru yolda değilsin sanırım.iyi düşün,bu güzel hayat senin:1hug:

nişanlılık dönemi uzadıkça sorunlar artıyor bi çok arkadaşta yazmış ama askerlik bence iyi gelecek özellikle nişanlına inş döndüğünde her şey yoluna girmiş olur ve çalsın davullarrrr :teytey::sm_cool:

Şimdiden böyleyse sonrası daha kötü olur diye düşünüyorum :çok üzgünüm:

ben her zaman nişanlılık döneminin uzamamasından yanayım .bencede uzadıkça sorunlar çıkıyo.sizdede böyle olmuş.düğünü beklerken hep aksiliklerle karşılaşmışsınız
ama ne olursa olsun saygınızı yitirmeyin ve fazla yüz göz olmamaya bakın
bu askerlik döneminide iyi değerlendirin bence.biraz kafanızı dinleyinyerimseniben

teşekkür ederim yorum yazan herkese umarım iyi gelir bilmiyorum bazen evlenince herşey çok güzel olacakmış gibi geliyor bazende bi o kadar kötü anlayamıyorum ama nişanlılık dönemini uzatmamak gerekiyormuş biz bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı uzatmak zorunda kaldık ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…