Bana da cevap verirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mkr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
192
36
123
slm arkadaşlar bi sorum olcaktı. son 10 gündür göbeğim çok kaşınıo kaşımaktan kızardı artık acaba bu şekilde kaşıntısı olupda hamile kaldığını öğrenen varmı hamilelik belirtisimidir bu? artık her deişikliği hamileliğe yorar oldum:)9 aydır bekliorum bebişimi ama hala gelmedi bundan 9 ay önce 3,5 aylıkken düşük yaptım sonra hemen istedim ama olmadı daha beklioruz hayırlısıı ne zamansa olur diorum:)

sat bu arada 5 mayıs gün sayıyorum:)

Boyle bi belitrti duymadim yasamadim...ama kasinti egzema yada mantar olsbilir...

Kaşıntıyı bende ilk kez duyuyorum.Alerji yada bişey dokunmuş olabilir.Belirtilere kafanı takma bu kadar.Ben hiçbir belirti yaşamadım.Bütün söylenen belirtiler (göğüs acısı,kasık batması) 7.haftamdan sonra başladı.Ben adetime 5 gün kala öğrendim sende test yap istersen.Belki sende erken öğrenirsin ben gibi.Çıkmazsa da üzülme çünkü adetin 10 gün geçinceye kadar çıkmayabilir.Doktorum söyledi bunu da.Rabbim gönlüne göre versin.

tşk ederim arkadaşlar evet saçma bir belirtiydi:) ama insan bazen öle bi duruma gelioki kendi gördüğü her farklı durumu hamileliğe yoruo:) inş. Allah çocuk isteyen herkese ve içindede bana tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…