Rabbim size hayırlı, saglıklı evlat nasip etsin insallah9 yıl oldu hamile kalmak için çabalıyorum banada dua edermisiniz kardeşlerim duaya çok ihtiyacım var dualarınızi esirgemeyin benden lütfen bende dua ediyorum herkese Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah
Katılıyorum kardeşim evet Allah razı olsunİnsallah rabbim sizede hayırlı evlat nasip ederdualarımiz sizinle bölümünde gebe kalmak için toplu dua yapılıyor onlara da katılın derim:)
Amin inşallah kardeşim Allah razı olsunRabbim size hayırlı, saglıklı evlat nasip etsin insallah
Amin inşallah canımRabbim hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. İçini ferah tut dua et rabbim seni duyar ve dualarının karşılığını verir inşallah9 yıl oldu hamile kalmak için çabalıyorum banada dua edermisiniz kardeşlerim duaya çok ihtiyacım var dualarınızi esirgemeyin benden lütfen bende dua ediyorum herkese Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah
Amin inşallah canım ediyorum duasız günüm geçmiyor inşallah karşılığını verir rabbim Allah razı olsunRabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. İçini ferah tut dua et rabbim seni duyar ve dualarının karşılığını verir inşallah
Canm bnm Bi tane kuznm var 6 yıldır hiç çocuğu olmadı o kadar tedavi o kadar ilaç son şeye geldi tüp bebek düşünüyor Du ki hamile olduğunu öğrendi allahım sanada annee olmayı nasip eder inşalalh asla umudunu kaybetme umutsuz olursan hiç bişey yolunda gitmez bu ramazan ayında allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın9 yıl oldu hamile kalmak için çabalıyorum banada dua edermisiniz kardeşlerim duaya çok ihtiyacım var dualarınızi esirgemeyin benden lütfen bende dua ediyorum herkese Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah
Rabbim sizinde ve bizler gibi bekleyiş içinde olan kim varsa nasip etsiin inşAllahAllah hepinizden razı olsun inşallah kızlar rabbim sizlerinde ne muradıniz varsa bire bin katsın Rabbim
Amin canım inşallahRabbim sizinde ve bizler gibi bekleyiş içinde olan kim varsa nasip etsiin inşAllahBizleri evlat hasretiyle sınamasın
Amin ablam inşallah Allah razı olsun rabbim sizinde ne sıkıntıniz varsa gidersin inşallahCanm bnm Bi tane kuznm var 6 yıldır hiç çocuğu olmadı o kadar tedavi o kadar ilaç son şeye geldi tüp bebek düşünüyor Du ki hamile olduğunu öğrendi allahım sanada annee olmayı nasip eder inşalalh asla umudunu kaybetme umutsuz olursan hiç bişey yolunda gitmez bu ramazan ayında allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sağol canım Allah razı olsun dualarını eksik etmeAllah yardımcınız olsun ben gibi evlat hasreti çeken arkadaslarim hepiniz dualarimdasiniz.insallah güzel günler yakındır.rabbim çok bekletmesin inşallah. Bu arada Enbiya Süresinin sons sayfasini dağıtıyor herkes bende dagittim. 70 kişi okuması lazımmış senin adını söyleyip çocuğun olmasi için niyet edip.herkes bir kere okuyabiliyor.70 kişiye dagitirsan tamamlayamazsan bende okurum .bu ayda yapılması gerekiyormuş.bi dene istersen şifa nerededir bilinmez.
Saol canm Amin inşallahAmin ablam inşallah Allah razı olsun rabbim sizinde ne sıkıntıniz varsa gidersin inşallah
Rabbim hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın sizede evlat hasip etsin inşallah bende hamile kalamıyorum her dua ettiğimde benim gibi olanlarıda düşünüyorum rabbim hayırlısını versin9 yıl oldu hamile kalmak için çabalıyorum banada dua edermisiniz kardeşlerim duaya çok ihtiyacım var dualarınızi esirgemeyin benden lütfen bende dua ediyorum herkese Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah
Rabbim en yakın zamanda kucağıniza bir evlat almayı nasip etsin inşallah9 yıl oldu hamile kalmak için çabalıyorum banada dua edermisiniz kardeşlerim duaya çok ihtiyacım var dualarınızi esirgemeyin benden lütfen bende dua ediyorum herkese Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah
Amin canım Rabbim seninde bizim gibi olanlarında kucağını doldursun inşallahRabbim hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın sizede evlat hasip etsin inşallah bende hamile kalamıyorum her dua ettiğimde benim gibi olanlarıda düşünüyorum rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?