Çatlamanın 8. Günü Awox test bakar mısınızzzzzz

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
941
286
53
Kızlar bakin çıktı . Yükleyince kalite düşüyor . 1 yıldır deniyorum. 2 kimyasalım var hepinizden dua beklerim. Hepinize dua ederim. Rabbim hamişlere sağlıkla doğum nasip etsin. Bekleyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah amin 🙏

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bakin çıktı . Yükleyince kalite düşüyor . 1 yıldır deniyorum. 2 kimyasalım var hepinizden dua beklerim. Hepinize dua ederim. Rabbim hamişlere sağlıkla doğum nasip etsin. Bekleyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah amin 🙏
Merhabalar, silik çizgi var ben görüyorum. Reglinize daha varsa birkaç gün daha takip edip öyle kan verebilirsiniz. Kan takibinin artıp artmadığını da beklemek stresli çünkü. Allahım gönlünüze göre versin inşallah.🌸

Merhabalar, silik çizgi var ben görüyorum. Reglinize daha varsa birkaç gün daha takip edip öyle kan verebilirsiniz. Kan takibinin artıp artmadığını da beklemek stresli çünkü. Allahım gönlünüze göre versin inşallah.🌸
Evet 1 yıldır o kadar test yaptım ki gözle net pembe çizgi var. 3-4 gün sonra kan vereyim diyorum. 2 kez kimyasal yaşadım. Çok korkuyorum . İnşallah bu kez olmuştur

Evet 1 yıldır o kadar test yaptım ki gözle net pembe çizgi var. 3-4 gün sonra kan vereyim diyorum. 2 kez kimyasal yaşadım. Çok korkuyorum . İnşallah bu kez olmuştur
İnşallah bebiş sizinledir. Beklemek yorucu çok haklısınız ama gerçekten çizgi görünüyor, awox küçük değerleri de algıladığı için birkaç günde değeriniz de yükselir.☺️

Çatlama derken çatlatma iğnesi değilse gebeliktir

2 kez kimyasal yaşadım ya bir süre kan vermeyim diyorum. Ne olacaksa değiştiremiyoruz zaten kese görmeden bir şey yapmıyorlar 3-4 gün bekleyin diyorum
Haklısınız inşallah bebişiniz sizinledir sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🥰

Şimdi laboquick yaptım onda da silik çıktı şükür 🙏🥰🥰
Canım hiç bekleme direk kan ver Allah korusun bişey olsa önlem alırsın benimde daha önce çok düşüğüm oldu sıkı takip çok önemli biz bekleyen tayfa gibi olamayız temkin şart 😊kan vermek için bekleme derim kan ile takip et sağlıkla ilerlesin inşallah

Canım hiç bekleme direk kan ver Allah korusun bişey olsa önlem alırsın benimde daha önce çok düşüğüm oldu sıkı takip çok önemli biz bekleyen tayfa gibi olamayız temkin şart 😊kan vermek için bekleme derim kan ile takip et sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım kan versem bir şey değişmeyecek gibi geliyor. Kese görene kadar bir şey yapmıyorlar şu an hamile bile aayolmasızsın diyorlar kafam karışık kuzum beni alıyorsundur sende yaşamışsın

Back
X