Bana da Fikir Verin Lütfen .

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.579
773
Konuyu abiyeler de açtığım zaman kimse görmüyor buraya açmak zorun da kaldım kusura bakmayın. :)
Yakın da kaynım nişanlanacak aşağıda ki iki elbiseyi çok beğendim canım beyaz giymek istiyor ama ayıp olur mu beyaz giymek karar veremiyorum.Farklı renkler de güzel duracağını düşünmüyorum sizce hangi renkler de güzel durabilir ?
$a06e006c154ec97f951d2de94c4c2678.webp $1002270_483806935021167_23160678_n.webp

Elbise cok degisik hosmus,hint elbisesi galiba ?
Nisan sademi olacak yoksa buyuk nisanmi ?
Gelin beyaz giymecekse nisan sonucta dugun degil bence beyaz sorun olmaz :)
gule gule giy sanada yakisacagindan eminim...:16:

ikisi farkliymis 2.daha guzel sanki :16:

Bunların ikisinide giyme ne bu hint gelini olur gibi. Nişana katılan davetli için hiç uygun değil tam bir facia olursun.

Normal abiye giyersen eğer beyaz giyme eltini kıskanıyor olursun. beyaz giyeceksen normal bir elbisede giy kalem elbise olur gündelik bir elbise olur.

Son düzenleme:
Bunlar beyaz olursa cidden gelinlik gibi abartılı durur, elti olacağın içinde yarışıyo izlenimi verebilirsin.
Soft renkler olabilir uçuk bi'renk ya da başka bi'model:26:
Nişan da beyaz giymek neyse de düğünde beyaz giyinenleri ben çok garipserim mesela ogün beyaz bi'geline özel olmalı. Hele bi'model vardı ya tek omuzlu güllü bi'ara çok modaydı onun beyazını giyip düğüne gidenler vardı, eline çiçeği ver gelin diye çıksın yani:9:

birinci resimdeki güzel ama tülleri fazla bana göre yani tülsüz daha güzel olur ..ayrıca renk olarak fotograftaki gayet güzel:))

Evet canım ben de sorun olmayacağını düşünüyorum ama işlemesi birde tarzı hint işi olunca kararsız kaldım .
Nişan sadece kadınlar arasın da olur ama kalabalık olur bu yüzden genel de kadınlar fazla gösterişli oluyorlar klasik nişanlardan biraz farklı yani.Çoğunluk ne derse ona uymayı düşünüyorum :9:Teşekkür ederim bu arada :16:

Bunların ikisinide giyme ne bu hint gelini olur gibi. Nişana katılan davetli için hiç uygun değil tam bir facia olursun.

Normal abiye giyersen eğer beyaz giyme eltini kıskanıyor olursun. beyaz giyeceksen normal bir elbisede giy kalem elbise olur gündelik bir elbise olur.
Evet canım eltiyle yarışır gibi gözükmek istemiyorum sadece güzel gözükmek istiyorum oda gelinin önüne geçmeden tabi.
Bir de modeller hep aynı değişik bi model olsun istedim 1. model daha klasik gibi .

Bunlar beyaz olursa cidden gelinlik gibi abartılı durur, elti olacağın içinde yarışıyo izlenimi verebilirsin.
Soft renkler olabilir uçuk bi'renk ya da başka bi'model:26:
Nişan da beyaz giymek neyse de düğünde beyaz giyinenleri ben çok garipserim mesela ogün beyaz bi'geline özel olmalı. Hele bi'model vardı ya tek omuzlu güllü bi'ara çok modaydı onun beyazını giyip düğüne gidenler vardı, eline çiçeği ver gelin diye çıksın yani:9:
Evet canım ben de bir kaç kere şahit oldum gelin gibi beyaz giymiş ne kadar ayıp diye , bende bundan çekiniyorum ,ancak beni tanıyanlar fazla süslü olduğumu bilir , normal de çarşaflı olduğum için böyle zamanlar da daha hoş gözükmek istiyorum haliyle.Birde arnavut tarafım var bilir misiniz bilmem süse düşkün oluruz , süslü gelin diye çağırırlar bazen :)Kendi tarafım olsa yadırgamazlar ama gelin yabancı.
Ama dediğim gibi gelinin önüne geçmek istemem.Gri nasıl olur diye düşündüm .

birinci resimdeki güzel ama tülleri fazla bana göre yani tülsüz daha güzel olur ..ayrıca renk olarak fotograftaki gayet güzel:))
Canım eğer yaptırmaya karar verirsem sadeleştirmeyi düşünüyorum görünen o ki bu elbise o gün için ağır kaçacak bakalım diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsin ona göre kumaş alıcam artık :)

Son düzenleme:
Kadınlar erkekler ayrımı olacak nişan töreni çarşaflıyım dediğin için soruyorum?

Kadınlar erkekler ayrımı olacak nişan töreni çarşaflıyım dediğin için soruyorum?
Evet canım kadınlar ayrı erkekler ayrı olacak .Sadece nişan değil bütün aşamalar da hep ayrı oluyor kadınlar o yüzden daha rahatlar giyim konusun da , daha gösterişli giyiniyorlar .

ee o zaman daha dekolteli çok güzel elbiseler bulabilirsiniz. hem daha hafif olursun terlemezsin hemde daha şık olursun. sırt dekoltesi çok hoş olur mesala. yada üst taraf kapalı derin bir bacak dekoltesi.

Bu gösterdiğinden vazgeç daha sade kumaşlı şık birşeyler bak. Bende 1 kaç örnek ekliyim sana

ee o zaman daha dekolteli çok güzel elbiseler bulabilirsiniz. hem daha hafif olursun terlemezsin hemde daha şık olursun. sırt dekoltesi çok hoş olur mesala. yada üst taraf kapalı derin bir bacak dekoltesi.

Bu gösterdiğinden vazgeç daha sade kumaşlı şık birşeyler bak. Bende 1 kaç örnek ekliyim sana

Wuu baby :9:Eşim müsade etmez canım onlara malesef .Hem ben daha sonra başımı örtüp de giyebileceğim kıyafet olsun istedim .

Wuu baby :9:Eşim müsade etmez canım onlara malesef .Hem ben daha sonra başımı örtüp de giyebileceğim kıyafet olsun istedim .

Hımm tamam ozaman :)) Bende bayan bayan olunca dedim derin dekolte mübbahtır :)) 1 kere kapalı bir arkadaşımın kına gecesinde bulunmuştumda :53: böyle olmuştum :1:

Hımm tamam ozaman :)) Bende bayan bayan olunca dedim derin dekolte mübbahtır :)) 1 kere kapalı bir arkadaşımın kına gecesinde bulunmuştumda :53: böyle olmuştum :1:
Muhafakazar kesimi bizim gibi çok kapalı olanları yani tanımayanlar genel de öyle oluyor ama o surat ifadelerini görmeye bayılıyorum ne yalan diyeyim. Bana çok sevimli geliyor.:9::9::9:

Son düzenleme:
Bu uçuk mercan rengine ben hep gül kurusu diyormuşum :27:
Oda dikkat çekici bi renk olur gibi geliyor bana :)

Ay ne saçma kurallarımız var anlayamadım gitti
Neden yarışıyor gibi algılasınlar ya da algılıyorlar ki :ssz:
Ben anlamazdım yani
Zaten benden güzeli olmıcağı için o gece :ssz:
Neyse bence sağdaki süpper canım ona bayıldım ama kokoşuz biraz galiba :23:

Renginden midir,tüllerinden midir,işlemesinden midir çözemedim ama gelinlik çağrışımı yaptı bende ilk gördüğümde.O yüzden eltiyle yarışıyo gibi bi algı yaratabilir.

Ay ne saçma kurallarımız var anlayamadım gitti
Neden yarışıyor gibi algılasınlar ya da algılıyorlar ki :ssz:
Ben anlamazdım yani
Zaten benden güzeli olmıcağı için o gece :ssz:
Neyse bence sağdaki süpper canım ona bayıldım ama kokoşuz biraz galiba :23:

Canım başıma geldi daha önce bi kere o yüzden ,gittiğimiz yer de gelin o kadar sade ama o kadar sade giyinmiş ki biri gelinden süslüsün dedi utandım o zaman .
Giydiğim de saten dümdüz mor bir elbiseydi , benim ne kabahatim var şimdi :44:

Geçen de kayınvalidem neden misafirlerin yanın da üstünü değişmedin diyor , milletin ağzına fazla mı bakıyorum ne.
Amaan canım ne isterse onu giycem valla oda gelin giyinsin süslensin , bende gelinim benim de hakkım aa :9::9::9:
Nasıl gaza geldiysem artık :9:

Renginden midir,tüllerinden midir,işlemesinden midir çözemedim ama gelinlik çağrışımı yaptı bende ilk gördüğümde.O yüzden eltiyle yarışıyo gibi bi algı yaratabilir.
Yok canım beyazdan vazgeçtim , kumaşından kaynaklı sanırım arkadaşlar da söyleyince cidden gelinlik gibi duruyor istemem öyle .Ten rengi almayı düşünüyorum yarın bakıcam artık kumaşlara.

Son düzenleme:
Back
X