Bana da yardım eder misiniiz ?

Smiile

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
2.183
2.778
333
30
Merhaba, ben Eda. 18 yaşındayım. Kilolarımdan dolayı çok mutsuzum.
Günlerdir bu sitede diyet bölümüne bakıyorum. Herkes o kadar güzel zayıflamış ve hikayelerini öyle güzel anlatmış ki. Motive olmama yetti (:
Daha önce birkaç forum sitesine üye oldum. Diyet sitelerine.. Bana hiç yardımcı olmadılar. Ama burada herkes birbirine rahat rahat soru soruyor, herkes birbiriyle güzel bir iletişim içerisinde.. En iyisi üye olmak dedim, bana da yardım edeceklerdir.
Tam 10 kilo fazlalığım var. İdeal kilom 48, 58 kiloyum.
2 hafta önce 61 kg idim, biraz dikkat ediyorum yediklerime egzersiz falan yapıyorum. Ama tek başıma olmuyor. Birilerinin bana yardım etmesi, beni motive etmesi gerek (:
Bana da yardım eder misiniz ?

canım hoşgeldin tabiiki de destek oluruz sanada. ama egzersizler bölümünede bak çok güzel egzersizler var onlarada başlarsan kesin sonuç alırsın. diyet günlüklerine bak kimler neler yapmış diye. hatta zayıflama takımlarına katıl süper olursun :)

Merhaba, ben Eda. 18 yaşındayım. Kilolarımdan dolayı çok mutsuzum.
Günlerdir bu sitede diyet bölümüne bakıyorum. Herkes o kadar güzel zayıflamış ve hikayelerini öyle güzel anlatmış ki. Motive olmama yetti (:
Daha önce birkaç forum sitesine üye oldum. Diyet sitelerine.. Bana hiç yardımcı olmadılar. Ama burada herkes birbirine rahat rahat soru soruyor, herkes birbiriyle güzel bir iletişim içerisinde.. En iyisi üye olmak dedim, bana da yardım edeceklerdir.
Tam 10 kilo fazlalığım var. İdeal kilom 48, 58 kiloyum.
2 hafta önce 61 kg idim, biraz dikkat ediyorum yediklerime egzersiz falan yapıyorum. Ama tek başıma olmuyor. Birilerinin bana yardım etmesi, beni motive etmesi gerek (:
Bana da yardım eder misiniz ?

canımm tabiki yardımcı oluruzz benim başlangıçta kilom 56 dı ideal kilom 48 yani hemen hemen aynıyız seninle şuanda 52,6 geliyorum 2 hafta oldu diyete başlayalı.:16: sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin:54:

Bende 4 gundur diyetteyim 1 kiloya yakin vermisim.Ki ben hayatta diyet yapamaz ayni gun bozardim.Ama simdi sadece karnim da aclik sesleri duydugum zaman yemek yiyorum.Boylelikle gun icin de az yemis oluyorumm.

Bugün diyetimin tam 3. haftasıydı ve 3 kg uçtu gitti 3 haftada (:
Birkaç ay öncesine kadar üzerime yapışan ve düğmesini yatarak kapattığım siyah kotumu giydim dün düğüne giderken (: vee bol geliyorduuu (:
Çook mutluyum bu beni öyle motive etti kiii (:
Daha mutlu ve zinde devam ediyorumm (:

merhaba canım :)

öncelikle tebrik ederim seni bak 3 kilo gitmiş bile :)
yaşın daha 18 kilo vermeye elverişli bi yaştasın ve böyle de devam et
yediklerine dikkat etmeyi yaşam tarzı haline getir
bir de spora ve hareket etmeye yönelirsen eğer vucudun çok güzel şekil alır genç bi hanım olmadan önce :)

Back
X