bana da yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var

1.5 aydır tanıdığın birinin karakterinden nasıl emin olabiliyorsun?
uzaktasınız da ne ara görüştünüz, kaç kere birlikte vakit geçirdiniz?
kardeşim senin aklın başında mı?

Bence aileni dinle. Ama yine de şöyle düşün adami çok yeni taniyorsun ve ayri şehirler .. Senin varlikli olduğunu biliyor di mi? Belki de gerçekten paran içindir onu bilemem. Ama sunlari hesap et. Hadi olacak diyorsun herkesi çiğneyeceksin baban senden uzaklaşacak annen kardeşlerin buna alisabilecek misin hadi bunu geç sevdiğin adam senin bulunduğun ortamlara ayak uydurabilecek mi kültürleriniz bir mi nebiliyim en basiti ailesi senin ailene uygun mu yada şuan yasadigin hayati sana yasatabilecek mi ??ya sonra seni yariyolda birakirsa naparsin.?? Uff bilmiyorum düşün bi ya ben erkeklere guvenmedigim için mi bu kadar karamsarim bilemiyorummm

2000 maaş az mıymış?:KK14:
Siz bayağı zenginsiniz anlaşılan.
Aslında ben konu sahibinin babasına hak verdim ama şu yönden hak verdim konu sahibi nette tanışmış ve daha üstelik 1.5 ay olmuş ve ayrı şehir hemen nasıl güveniyor bu adama orası düşündürücü.

Aslında ben konu sahibinin babasına hak verdim ama şu yönden hak verdim konu sahibi nette tanışmış ve daha üstelik 1.5 ay olmuş ve ayrı şehir hemen nasıl güveniyor bu adama orası düşündürücü.

Eeee o zaman maaştan bahsetmesin konuyu açmış.
Asıl sebep yok ortalıkta :)

Eeee o zaman maaştan bahsetmesin konuyu açmış.
Asıl sebep yok ortalıkta :)
Konu sahibine göre asıl sebep maaş diyor ama bence değil hangi baba 1.5 ayda tanışılan birisine hem de sanal alemde tanışılımış verir 1.5 aylık tanışmada benim babam bile vermez.:KK48::KK48:

Henüz 1, 5 aydır bildiğin biri için babanı üzme. Bu kadar kısa zamanda bırak eş adayını komşunu, arkadaşını bile tanıyamazsın. Aşıksın şu anda, gözün Hiç Bir şey görmüyor muhtemelen. Ben sevdiğimle olduktan sonra geçinirim bir şekilde diyorsundur. Bunu söylemenin en temel sebebi de maddi açıdan rahat olman bence. Hayat öyle değil, ne kadar zengin ailen bilmiyorum ama geçen daha biri konu açmıştı. Eş adayı öğretmen, 2 küsürlü bir maaşla tek maaşlı Geçinebilir miyiz diye. Orada herkes söylemişti kıt kanaat geçineceklerini.

Belki olumsuz yazdığım için çok dikkate almazsın ama bence mantıklı bir şekilde değerlendir mesajımı da. Evlilik hayatındaki en belirleyici konu. Okulundan, işinden daha belirleyici. Çok seviyorsun, tamam ama sevgiyi bir kenara koy. Önce mantıklı bir şekilde değerlendir durumunu. Onun maaşı, benim maaşım..babama istemeden de olsa kabul ettirsem, ben yine yanında mı çalışacağım, yoksa başka bir iş mi, hangi iş? Nerede oturacağız? daha bir sürü konu. Hepsini cevapla, sonra tekrar sevmeye devam et.

Ben babanı değerlendiremem, tanımıyorum. Ama anlıyorum: paraya tamah ettiği için değil; kızının ileride rahat bir hayatı olmasını istediği için sorun ediyor bu konuyu. Maddiyat azken de mutlu olunur ama sıkıntı da çekilir. Senin o sıkıntıyı bilmeni istemez baban. Evlilik ciddi bir iştir, yalnızca aşk götürmez ilişkiyi. Sevgi, saygı, mantık, geçim hepsi içinde.

İster devam et, ister etme ama önce planını yap. 1,5 ay tanıdığın insanlara da bu kadar güvenme. Genelde aileler çok mantıksızlık insanlar değilse ve karşı çıkıyorlarsa sorun oluyor. Yine de devam edeceksen tatlı dille ikna et. Kendi seçtiğinle de mutlu ya da mutsuz olabilirsin, ailenin uygun gördüğüyle de. Ama ailen o zaman kendin ettin, kendin buldun der mi, yoksa hep yanında olacak insanlar mı? Kendi iyiliğin için Bunların hepsini değerlendir.

arkadaşlar ablallar çok tşk ederim evet haklısınız 1,5 ay çok kısa bir süre onun para için olmadıgını bliyorum ama ailem flört dönemne karşı durumböyle olun ca mecbur söylemek durumun da kaldık söyleriz aileler araştırır bizde söz nişan dönemin de görüşerek rahat konusarak tanısırız dedik bize bu imkan tanılmadı onu seviyorum ının da sevdiğini biliyorum kimiz de beklemeye aldık olaylar çok sıcak babam herşeye tepki yapıyo Allah yardımcımız olsun bbabam gelirsektanımadan hayır dedi biz böyle biri var dedik ben dedemin nosunu verdim dedesi dedemi aramıs gelelim tanısalım diye ona hayır dediler çıkmazdayız anlayacagınız

Konu sahibine göre asıl sebep maaş diyor ama bence değil hangi baba 1.5 ayda tanışılan birisine hem de sanal alemde tanışılımış verir 1.5 aylık tanışmada benim babam bile vermez.:KK48::KK48:
Babasının haberi yokki internette tanistigindan öyle anladım ben

Sen babandan önce Sevgilini iyi tanımaya bak. Kaç kere yüzyüze görüştün ?
Bir insanı sadece sanal olarak taniyamazsin telefonla internetten görüşerek bi yere kadar.
Seni yadirgamiyorum bende eşimle internette tanıştım.3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Şu an 4 buçuk aylık evliyim hala kimse bilmez bizim internetten tanistigimizi.
Önce Sevgilini tanı ama gerçekten tanı.
Babanı ikna kısmına gelince sen iyice tanidiktan emin olduktan sonra yüzyüze görüşmeleri gerek. Fotoğrafa bakarak insan hakkında yorum yapmak zordur ve bilemezsin belki de baban haklıdır

Bir insanı sadece sanal olarak taniyamazsin telefonla internetten görüşerek bi yere kadar.
Seni yadirgamiyorum bende eşimle internette tanıştım.3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Şu an 4 buçuk aylık evliyim hala kimse bilmez bizim internetten tanistigimizi.
Babanı ikna kısmına gelince sen iyice tanidiktan emin olduktan sonra yüzyüze görüşmeleri gerek. Fotoğrafa bakarak insan hakkında yorum yapmak zordur ve bilemezsin belki de baban haklıdır
2 kez görüştük yz yüze annem izin vermiyo biri görür duyar diye erkek kardeşm vardı birin de öyle görüştük birinde de iş yerine geldi uzun oturduk konustuk nası görüşecegiz işte ailem sıkı insanlar annem de destek olmuyo o yüzden bu kadar çıkmazdayız

bu arada hayırlı olsun evlililiginiz mutlulugunuz daim olsun insallah

Back
X