Merhaba ablalarım kardeşlerim sıkılmadan okur yorumlarsanız çok sevinirim.
Benim sevdiğim hayatım da olan bir erkek arkadaşım var ben 91 o 86 doğumlu annem biliyordu bu kişiyi benden uzak ben eskişehir o Tekirdağ da şu an biz artık bir şeyler olsun babam duysun dedik ve 10 gün önce babama iş yerine geldi görmüş beğenmiş tanışmak istedi bende ailelerle tanışırsak olur dedim babama bu şekilde söyledik konuşmaya sevgili olayına karşı bir babam var. Ben babamlla aynı yerde çalışıyorum yani babam iş yerinde o yüzden ne yapacağım bilmiyorum.
Söyledik ama söylemez olaydık her şey berbat oldu benim ailem zengin baya varlıklı onu ezmek tanımak istemiyorlar benim için zenginlik önemli değil önemli olan huzur çok sorun yaşadım sevdiğim 2000 tl maaş alıyor az diyolar nasıl davranacam bilemedim onun benim le para için birlikte olduğunu söylüyolar babam dan şiddet gördüm beni vazgeçirmeye çok çalıştı onla olmaz deyip eksiklerini anlattı ailesini araştırmaya bile tenezül etmedi o kişi de memleketlimiz sayılır nasıl davranacağım bilmiyorum ailesi gelmek tanışmak istiyo ama benim babam o kadar gaddar ki erkek arkadaşıma karşı da çok mahçup durumdayım birbirimizi çok seviyoruz nasıl ikna ederiz düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim.