bana da yardım eder misiniz buna çok ihtiyacım var

Bunu demek istemezdim ama " adam haklı kızlar" ...ben olsam 2 ay tanıdığımız adama kız vermem .
ama biz knustuk demedi tanıstık dedik sadece ailesi de gelip tanısalım dedi hani hemen verme kısmı olmasa da olur kabul etsin biz rahat edelim istedik 1 yıl sonun da evlenırız dedik yanlış mıyım

biz ailerle tanısılsın istedik bizzde sevgililik yok yonusalım görüselim mümkün degil öyle olunca rahat tanısıp konusalım görüşelim diye ailelere döylemek zorun da kaldık

Ee internetten tanışmışsınız işte? Sevgililik illa dip dibe olur diye bir şey mi var? Bir buçuk ay hala çok az.
Hayır, şartların işi bu şekle getireceğini en çok senin bilmen lazım. Sülalecek zihniyetiniz bir buçuk ayda bu hale gelmedi ki, öncesinde de öyleydi.
Anneye ilk günden söylemende bir şey yok ama ciddiye alınmak için sadece harita teknikeri şu kadar maaş alıyor demek olmaz.

Son düzenleme:
kısa bir zaman oldu 1,5 aydır beraberiz 1 ay sonun da söyledik anem ilk günden beri biliyo babam duyacak ögrenecek siyee biz bu şekilde söyleyelim dedik

çok kısa bir süre ayrıca internet ten tanışma ve ayrı şehirler ... sen biraz daha bekle bir kaç ay daha bak bakalım zaman ne gösterecek acele etme

evet kısa bir süre biliyoruz ama biz de sevgililik dönemi yok varsa biri gelir niyetini syler o zihniyet de bir sülale var

bunu düşünüyoruz nasıl olacak sevse tanımak istese herşey kolay olacak
tek gelse kendini niyetini söylese döver diye korkuyum
Gelip onla tanışmak istediğini babanıza söyleyin. Elin oğluna dalacak hali yok en fazla azarlar çocuk da alttan alsın iyi davransın. Benim babam da aynen bu model...

bizde öyle dedik araya zaman gidecek enim tlf babam da hattım da faturalı ben çalırın ca arıyo mecbur öyle konusuruz bir de is yerinde gün için de skype geceleri görüşmemiz imkansız oldu canım çok sıkılıyo

Gelip onla tanışmak istediğini babanıza söyleyin. Elin oğluna dalacak hali yok en fazla azarlar çocuk da alttan alsın iyi davransın. Benim babam da aynen bu model...
babam beni dinlemiyo aartık çok baskı yapıyo kendi gelsin konussun istiyorum yalıs mı yapıyorum gelmesi için biraz zaman geçsin mi sizce

Çocuğun y
babam beni dinlemiyo aartık çok baskı yapıyo kendi gelsin konussun istiyorum yalıs mı yapıyorum gelmesi için biraz zaman geçsin mi sizce
Bikaç hafta daha bekleyin bence yumuşar...Benim babam 3 ayda kabul etti durumu. ( Sevgilim olup evlenmek istediğimi).Ama tanışınca çok beğendi. Yani yüz yüze görüşmeleri gerek ama paldır küldür olmaz diye düşünüyorum. Siz de zamana bırakın Allah nasip ettiyse halloulur bi şekilde.

ilk önce babana kızdım. ama diğer sayfaları okuyunca da sana kızdım... daha 1 aydır tanıdığın adamla neden hemen evlilik kararı alıyorsun. rahat görüşemiyorsun diye mi.. haksızsın... önce ilişkini bir oturt. sevgilini sevdiğin özellikleri babana anlatırsın. ama 1 ay tanıdığın adamı savunamazsın. sen bile doğru düzgün tanımıyorsun ki...

ilk önce babana kızdım. ama diğer sayfaları okuyunca da sana kızdım... daha 1 aydır tanıdığın adamla neden hemen evlilik kararı alıyorsun. rahat görüşemiyorsun diye mi.. haksızsın... önce ilişkini bir oturt. sevgilini sevdiğin özellikleri babana anlatırsın. ama 1 ay tanıdığın adamı savunamazsın. sen bile doğru düzgün tanımıyorsun ki...
haklı olabilirsin ama annem den dolayı açıkladık baban gizli iş çeviriyoruz ögrensiin dedi konusmak sevgili olmaya karsı evgiliyiz diyemiyoruz işte işin en büyük kısmı bu

kısa bir zaman oldu 1,5 aydır beraberiz 1 ay sonun da söyledik anem ilk günden beri biliyo babam duyacak ögrenecek siyee biz bu şekilde söyleyelim dedik
1.5 aydır tanışıyorsunuz ve internetten tanıştınız bende uzun zaman oldu zannetmiştim şu aşamada baban haklı benim babam bile izin vermez 1.5 ayda tanıştığım birisi ile evlenmeme ve siz netten tanışmıssınız ne kadar güvenebiliyorsunuz belkide babanız haklı maddiyatçı biriside olabilir belki evlidir belki mesleği farklıdır bak burada da bir arkadaş konu açmış sevgilisi aldatmış ve adamın okuduğu bölüm bile farklıymış.:KK57::KK57:

Merhaba ablalarım kardeşlerim sıkılmadan okur yorumlarsanız çok sevinirim.
Benim sevdiğim hayatım da olan bir erkek arkadaşım var ben 91 o 86 doğumlu annem biliyordu bu kişiyi benden uzak ben eskişehir o Tekirdağ da şu an biz artık bir şeyler olsun babam duysun dedik ve 10 gün önce babama iş yerine geldi görmüş beğenmiş tanışmak istedi bende ailelerle tanışırsak olur dedim babama bu şekilde söyledik konuşmaya sevgili olayına karşı bir babam var. Ben babamlla aynı yerde çalışıyorum yani babam iş yerinde o yüzden ne yapacağım bilmiyorum.
Söyledik ama söylemez olaydık her şey berbat oldu benim ailem zengin baya varlıklı onu ezmek tanımak istemiyorlar benim için zenginlik önemli değil önemli olan huzur çok sorun yaşadım sevdiğim 2000 tl maaş alıyor az diyolar nasıl davranacam bilemedim onun benim le para için birlikte olduğunu söylüyolar babam dan şiddet gördüm beni vazgeçirmeye çok çalıştı onla olmaz deyip eksiklerini anlattı ailesini araştırmaya bile tenezül etmedi o kişi de memleketlimiz sayılır nasıl davranacağım bilmiyorum ailesi gelmek tanışmak istiyo ama benim babam o kadar gaddar ki erkek arkadaşıma karşı da çok mahçup durumdayım birbirimizi çok seviyoruz nasıl ikna ederiz düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim.
Eğer tek sorun gerçekten maddiyatsa yuh derim. Film karakteri gibi bir baba. 2000 tl maaş kötümü. Nerenin zenginisiniz siz ya ?

Anne ve babalarin hissettikleri dogru cikar hep. Vardir bunda da bir hayir. Acele etme. Zamana birak.

Back
X