Bu durumun bir uzun ilişki yaşamasıyla alakası yok yalnız adam çirkin bir ifadeyle durumunu dile getirmiş zaten o kadına söylenen küfrü tercih etmiş ben ise ona p.çlik derim. Yani birini sevmeyi bilmemesinin nedeni sizden önce sadece bir kez uzun ilişki yaşaması değil adamın ilişkiye karşı tutumu böyle. Yapamıyorsanız ayrılın diretmenin ne mantığı var?benden önce sadece bi kişiyle uzun ilişkisi olmuş 4 sene. nasıl ilişkş yaşanır nasıl sevilir tadamamış,
iyi niyetle söylediğinizi biliyorum, böyle beni kendşme getirecek söylemlere inanın kızmıyorum.Seni sevmiyor.
Kal diyemem diyor.
Sen nasıl kalsam mı diyorsun.
Ya sizi kırmak istemiyorum. Ama anladığım kadarıyla bu mesajlara dahi kirilmamissiniz ki adamin pesinden koşmayı düşünüyorsunuz.
Su durumda demek ki cok sağlamsınız. Kolay kirilmiyorsunuz. Bana da kırılmazsiniz.
Sizi ayak altına alan erkeklerin pesinde koşma amacınız nedir...
Kendinizi zorla sevdirmek mi?
Ben de olsam sizi ezerim. Çünkü sizin anladığınız dil demek ki bu.
Umarım kendinize gelir ve bu adamı her yerden engellersiniz.
bahanelere sığınmak değil yanlış anlamayın. önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum.Bu durumun bir uzun ilişki yaşamasıyla alakası yok yalnız adam çirkin bir ifadeyle durumunu dile getirmiş zaten o kadına söylenen küfrü tercih etmiş ben ise ona p.çlik derim. Yani birini sevmemeyi bilmemesinin nedeni sizden önce sadece bir kez uzun ilişki yaşaması değil adamın ilişkiye karşı tutumu böyle. Yapamıyorsanız ayrılın diretmenin ne mantığı var?
Yok yani hayat sizin tabii ki de.bahanelere sığınmak değil yanlış anlamayın. önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum.
babam tarafından terk edlmiş bir kadınım. yıllarca ayaklarım yere sağlam bastım, terk edilmişliği baba eksikliğini kimse de aramadım. sevmiyosa sevmesin bana adam mı yok dedim. ama o kadar olaylar yaşadım ki bu adam sanırım patlama ve güçsüz kalma noktam oldu. herkesi hayatımdan bir kere de çıkarıyorken bunu çıkartamadım. nedeni ne bilmiyorum. aylardır düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
yardımcı olmak için yazdığınıza samimiyetinize inanıyorum, çok teşekkğr ederim vakit ayırdığınız için. umarım temiz bir aydınlanma işe kurtulacağım :))Yok yani hayat sizin tabii ki de.
Aslında ben adamı da anlıyorum böyle adamlar var yani yok değil. Gerçekten sevmeyi bilmeyen sevse aşık olsa bile gözü hep dışarda olan.
Yani böyleleriyle geçinmek zor ya görmezden geleceksiniz ona bu hissi vereceksiniz ki onun en azından sizi yine de sevmesi lazım bu durum için ya da yol vereceksiniz. Seçim sizin :)
Şu an üzüleceksin. Ama inan çok kısa bir süre sonra geçecek.iyi niyetle söylediğinizi biliyorum, böyle beni kendşme getirecek söylemlere inanın kızmıyorum.
ona da kırılıyorum, yerle bir oluyorum. ama kendi içimde zavallı gibi onu affetmek için bahaneler arıyorum.
ben sadece kurtulmak istiyorum..
zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..
yorumunuz için teşekkür ederim, burdaki yorumlar ile farkında olduğum fakat kabullenemediğim gerçekleri görmeye çalışıyorum, çok sağolunAdam seninle gönlünü eğlendiriyor başka kızlarla da birlikte olup fiziki olarak eğleniyor çok bariz belli. 30 olmuş ama ilişki manasında hiç gelişmemiş görünüyor. Ciddi bir ilişki yaşamayi düşünmedigini kendi söylemiş. Bu saatten sonra değişmez. Ayrıca bir erkeğe sen neden hayatıma girdin demektense ben onu neden hayatıma aldım diye kendine sorman lazım. Bundan sana koca, eş olmaz,çocuklarına baba olmaz. senı heryer den engellemis artık neleri görme diye Allah bilir. Bunu siliyorsun ve öldüm bittim çok ciddiyim dese, kapında yatsa dönmüyorsun. Haketmiyor
kova burcu evet, ama benim salaklığım tamamen. çevremdeki insanlar ne görünüş olarak, ne hayat görüşü ne kültürel hiç bir şekilde olmayacağını milyon kere söyledi. ben liseli kız gibi o öyle biri değil diye kendimi avuttum. sonuç. kova kadar boş bir adam için depresyon...Arkadaşın burcu kova mı?
Kova burcu erkekleri bu kafada oluyor da genelde.
Bence ne istediğini bilmeyen bu tip bir erkekle vakit kaybetmeyin
kova burcu evet, ama benim salaklığım tamamen. çevremdeki insanlar ne görünüş olarak, ne hayat görüşü ne kültürel hiç bir şekilde olmayacağını milyon kere söyledi. ben liseli kız gibi o öyle biri değil diye kendimi avuttum. sonuç. kova kadar boş bir adam için depresyon...
kafamız çok uyuyor ilişkiye bakış şeklimiz hariç:)) herşeyi konuşup paylaşabiliyoruz ama o kadınlar konusunda doyumsuz ve bunu bilip susmamı bekliyor yüzsüzce. evet en iyisi kurtarmak..Bu burcun insanlarının yapısı bu aslında biraz
Kafa yapısı uyan birisi mükemmel de anlaşabilir ama belli ki aynı frekansta ve bakış açısında değilsiniz
Yanlış olan şeyin farkında olmanız çok çok önemli bence
Geriye tek bir şey kalıyor o da yol vermek ve kendinizi kurtarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?