bana da yardım ederminiz :(

yasming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
25
0
86
Ankara
benimde bi derdim var.yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık.
7aydır görüştüğüm biri var ve biz birbirimizi çok seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz.herşey buraya kadar süper.bizim aramızda hiç bi sorun yok çok şükür.fakat sevgilimin akrabaları çok kötü insanlar bizi ayırmak için çok şey yaptılar bizde ayrıldık ama akrabalarının yüzünden oldu.5 gün sonra biz tekrar başladık ama bu defa kimseye söylemedik.bizi ayrıldı diye biliyorlar.ama bir türlü inanmadıkları için türlü oyunlar yapıp ayrıldığımzdan emin olmak istiyorlar.sevgilimle konuştum bu konuyu akrabalrının gerçektn iyi insanlar olmadığını kendi çıkarları için kalp kırmaktan hiç çekinmeyeceklerini söyledi.sevgilimde evlenirsek akrabalarıyla bağ kurmamızdan yana değil.benim kafam çok karışık eğer evlenirsek biz başka şehirde oturmayı düşünüyoruz fakat benim ailem burda onun akrabalarının olduğu şehirde olcak.yani bu insanlar bizi yada ailemi üzer mi?ben ailemin üzülmesini istemiyorum.sevgide önemli benm için bu kadr sevebilmişken vazgeçmekte istemiyorum ama kafam çok karışık ya sonra pişman olursam.ailem üzülürse çok pişman olurum.tek sorun akrabalar sevgilimle onlar dışında tartıştığımz hiçbir konu yok.çok iyi anlaşıyoruz ama napcam bilmiorum kimseyede anlatamıyorum derdimi:( yardım edin lütfen

Ne derecedir akrabalık yakınlıkları...

görüşmeme irtibarı koparma gibi bi durum söz konusu degil mi?

Canim akrabalari niye sizi ayirmaya calisiyorlar ki?

Ne diyorlar yada ne yapiyorlar ki??

Birbirinizi cok seviyorsaniz bunlari kulak ardi edeceksiniz ama is evlenmeye gelince iste orda daha cok sorun yasayacaginizi düsünüyorum (akrabalardan dolayi).

Ha evlendikten sonra devam eder mi diyorsan..

O o insanlarin vicdanina ve karakterine kalmis bir sey.

Aslinda acik acik konusmaniz gerek,derdiniz ne,ne istiyorsunuz bizden diye sorun onlara.

akrabalık yakınlıkları hala ve yenge diyelim şimdilik onlar bizi engellemeye çalışıyorlar
dertlerinin ne olduğunu onlarda bilmiyorlar.ilk çıkmaya başladığımızda yengesi(şimdi ayırmaya çalışan)bana çok yardımcı olmuştu.bana moral vermişti hani seviyosunuz siz evlenirsiniz yakışıosunuz falan diye ama bi anda değişti sevgilime beni bana da sevgilimi kötülüyor.anlamadım ben yani

bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın derdimi anlatıp çare bulmaya o kadar çok ihtiyacım var ki

sevgilim zaten akrabalarıla görüşmemiz konusunda ısrarcı değil oda istenmiyor çünkü.o konuda problem yok ama ya sonrası ben sonra pişman olmamak için uğraşıyorum.eğer bi çözüm yolu bulamazsam ayrılmak kalıyor bi tek ama onun da hiç istemiyorum çünkü çok seviyorum

siz birbirinizden eminseniz sevgiden aşkdan ve diger sayamadıgım şeylerden
3. kişilerin yada 4. kişilerin sizi doldurup biribirinizin üzerinde oynamasına neden izin veriyorsunuz ki...
dinlemeyin. duymayın görmeyin. üç maymunu oynayın :1closedeyes:

annesi babası kardeşi falan sandım ben...
bunlar dış kapı mandalı diger tabiriyle...
bırakın dışarda kalsınlar almayın içinize olumunekankayizsmile

bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın derdimi anlatıp çare bulmaya o kadar çok ihtiyacım var ki

sevgilim zaten akrabalarıla görüşmemiz konusunda ısrarcı değil oda istenmiyor çünkü.o konuda problem yok ama ya sonrası ben sonra pişman olmamak için uğraşıyorum.eğer bi çözüm yolu bulamazsam ayrılmak kalıyor bi tek ama onun da hiç istemiyorum çünkü çok seviyorum

arkadaşım bunlar dış kapı mandalları neden ilişkine bu dengesizler yüsünden bırakasın ki..kaydirigubbakcemile
izin vermeyin...

sen bu kişilerle nasıl görüşüyorsun.. komşu falan mısın ki...

doğru söylüyorsunuz aslında dış kapının dış mandalı ama yaptıkları çok kötü.yengesi ayrıldığımzdan emin olmak için evli bi arkadaşını sevgilime musallat etmiş.o kadr ileri gidiyolar yani. benmle ilgili de bi sürü dedikodu yaymışlar.moralim bozuluyor böyle seyleri duydukça gördükçe.ben kendi halinde biriyim kimseye karışmam kimsenin mutluluğuyla oynamam ama üzülüyorum bana böyle şeyler yapılınca.
biz onları duymamazlıktan gelirsek sorun çözülür mü? bir de evlendikten sonra bu bizim için sorun olur mu? yani akraba ne derece önemli bilmiyorum gerçekten moralim çok bozuk

akrabalık yakınlıkları hala ve yenge diyelim şimdilik onlar bizi engellemeye çalışıyorlar
dertlerinin ne olduğunu onlarda bilmiyorlar.ilk çıkmaya başladığımızda yengesi(şimdi ayırmaya çalışan)bana çok yardımcı olmuştu.bana moral vermişti hani seviyosunuz siz evlenirsiniz yakışıosunuz falan diye ama bi anda değişti sevgilime beni bana da sevgilimi kötülüyor.anlamadım ben yani

Canim vallah bende abla,anne sandim..

Öyleyse salla gitsin, onlar kim ki mutlulugunuza ve iliskinize karisiyor.

Önemli olan sizin birbirinize olsan sayginiz ve sevginiz.

Zaten önceden sana iyi davranipta sonradan kötülük yapanlar seni ve sevgilini tek kelimeyle kiskaniyordur.

Hic izin vermeyin konusmalarina,hele hele sizi ayirmalarina hic mi hic izin vermeyin.

doğru söylüyorsunuz aslında dış kapının dış mandalı ama yaptıkları çok kötü.yengesi ayrıldığımzdan emin olmak için evli bi arkadaşını sevgilime musallat etmiş.o kadr ileri gidiyolar yani. benmle ilgili de bi sürü dedikodu yaymışlar.moralim bozuluyor böyle seyleri duydukça gördükçe.ben kendi halinde biriyim kimseye karışmam kimsenin mutluluğuyla oynamam ama üzülüyorum bana böyle şeyler yapılınca.
biz onları duymamazlıktan gelirsek sorun çözülür mü? bir de evlendikten sonra bu bizim için sorun olur mu? yani akraba ne derece önemli bilmiyorum gerçekten moralim çok bozuk

Sen ailesiyle (yani anne,baba,kardes) tanistin mi??

Tanistiysan eger,onlarin davranislari ve düsünceleri nasil?

malesef yengesiyle komşuyuz ve annemler onları çok seviyo çok samimi olduğumuz bi komsumuz.kaçış yok yani

ailesiyle tanışmadım daha erken diye düşünüyorum.sadece kardeşiyle tanıştım onunla bi sorunum yok. sevgilimin anlattığı kadarıyla anne babasıylada sorun yaşamam diye düşünüyorum.

ailesiyle tanışmadım daha erken diye düşünüyorum.sadece kardeşiyle tanıştım onunla bi sorunum yok. sevgilimin anlattığı kadarıyla anne babasıylada sorun yaşamam diye düşünüyorum.

Umarim öyle olur canim benim.

insallah o yengesi/halasi annesini ve ya babasini doldurusa getirmez.

Böylelerini bilirim cok fena olurlar,ama is asil sende bitiyor.

SimsIkI saril sevgiline ve bunlari duymamazliktan gel.

Etrafinda her zaman senin mutlulugunu kiskanan birisi olacaktir,ha yengesi ha komsun..

Sen mutlulugunu doya doya yasa:1hug:

Anlaşılan önce yardım etmişler ama iş ciddiye binince kıskançlık başlamış.
Kendi ailesi olmadığı için takmaya değmez.
Birbirinize kenetlendiğiniz zaman hiçbir şey yapamazlar.
Onlar için ilişkinizi yıpratmaya değmez. Siz ileriye bakın.
zaten evlilik olduğu zaman onlar da ya kabullenecekler ya da iplerin kopmasında bir sakınca olmaz.:hulya:

ilişkinizeve geleceginize odaklanın... bu tür kişilerin sizin ilişkinizdeki etkisine taviz vermeyin...
evlendikden sonra gık diye bir şey diceklerini sanmıyorum...
olan olmuştur cünkü...
anne babası kardeşi senden memnun mu? evet
gerisini al karadenize ak denize at gitsin olumunekankayizsmile

malesef yengesiyle komşuyuz ve annemler onları çok seviyo çok samimi olduğumuz bi komsumuz.kaçış yok yani

bence konu acıldıgında ona tepkini göster...
ilişkinize burnunu sokmamasını acıkca söyle...
evli kadınların sevgiline musallat etmesinin cok yanlış ve terbiyesizce oldugunuda söyle hatta alsanaalsanasmile
siz anlaşıyorsanız bu tür insanlara meydanı bırakma olumunekankayizsmile

7aydır görüştüğüm biri var ve biz birbirimizi çok seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz.herşey buraya kadar süper.bizim aramızda hiç bi sorun yok çok şükür.fakat sevgilimin akrabaları çok kötü insanlar bizi ayırmak için çok şey yaptılar bizde ayrıldık ama akrabalarının yüzünden oldu.5 gün sonra biz tekrar başladık ama bu defa kimseye söylemedik.bizi ayrıldı diye biliyorlar.ama bir türlü inanmadıkları için türlü oyunlar yapıp ayrıldığımzdan emin olmak istiyorlar.sevgilimle konuştum bu konuyu akrabalrının gerçektn iyi insanlar olmadığını kendi çıkarları için kalp kırmaktan hiç çekinmeyeceklerini söyledi.sevgilimde evlenirsek akrabalarıyla bağ kurmamızdan yana değil.benim kafam çok karışık eğer evlenirsek biz başka şehirde oturmayı düşünüyoruz fakat benim ailem burda onun akrabalarının olduğu şehirde olcak.yani bu insanlar bizi yada ailemi üzer mi?ben ailemin üzülmesini istemiyorum.sevgide önemli benm için bu kadr sevebilmişken vazgeçmekte istemiyorum ama kafam çok karışık ya sonra pişman olursam.ailem üzülürse çok pişman olurum.tek sorun akrabalar sevgilimle onlar dışında tartıştığımz hiçbir konu yok.çok iyi anlaşıyoruz ama napcam bilmiorum kimseyede anlatamıyorum derdimi:( yardım edin lütfen

Canim bu cok zor bir durum. Seni mutlaka üzeceklerdir. Ailenide bilhassa dügün dernek zamanlarinda üzeceklerdir. Ancak bu sevdigin adamdan ayrilman icin bir neden degil bence. Üstelik ona karsi büyük haksizlik, ailesini kendisi secmedi sonucta, bu onu cezalandirmak olur. Baska sehirde yasamizin sebebi onlardan uzak olmak istemeniz mi yoksa baska sebebler mi var? Sirf onlardan uzak olmak icin baska sehire tasinmaya degmez cünki kendi ailendende uzaklamis olursun. Ayni sehirde olupda uzak durabilirsiniz onlardan. Sevgilinin simdiden gercekleri gördügü ve görüsmek istememesi güzel. Umarim evlendikden sonra da düsüncesini degistirmez.

Erkek arkadasinla evlenince ister istemez üzecekler seni bunun bilincinde ol, oncak onlara nekadar cok mesafe koyar ve hayatlarina girmelerine nekadar az izin verirsen okadar az üzülürsün.

durup dururken yapıyolar he..ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama sevgilini birine düşünmüşler bence,yada sevgilin sana bişeyleri eksik anlatmış..

durup dururken yapıyolar he..ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama sevgilini birine düşünmüşler bence,yada sevgilin sana bişeyleri eksik anlatmış..
sevgilim konusunda sorunum yok bana olduğu gibi anlatıyor herşeyi fakat bi söylediğiniz doğru sevgilime sürekli birilerini buluyolar benden önce yaşamış bunu kıza ilk başta yardım ediyorlar sonra baktılar kendilerine ayak uyduramıyor ayırıyolar.yani anlayacağınız sevgilime eş değil kendilerine arkadaş arıyolar.ama ben onlar gibi olamam ki sevgilimde biliyo zaten bunu oda istemiyo onlar gibi olmamı

tatlim hic uzulmene gerek yok. sevgilin anladigim kadariyla senin arkanda ama gizli sakli olmaz bu isler. bence gecsin ailesinin karsisina anlatsin iliskinizi cunku siz istedikten sonra bunu herkes kabullenmek zorunda. evlendikten sonra da gorusmezsin olur biter cunku esinin yengesi ve halasiyla gorussen ne olur gorusmesen ne olur zaten salla gitsin...ben esimin bir kardesiyle gorusmuyorum mesela yenge/hala da neymis...onemsiz kendini uzmeye degmez canim boshayallersmile ama evlenmeye kalkistiginizda sorun cikarabilirler o kisiler, artik bu tur seylere de el ele verip gogus gereceksiniz. onlarin sizi ayirmasina izin vermeyin derim ben :teytey:

Canım ben olsam ne yengesini takarım ne halasını. Benim için önemli olan sadece sevgilimin birinci derece yakınları olurdu. Bence seninde öyle olsun kimseyi tınlamayn. Zaten ikiniz planı yapmıssınız başka şehirde yaşamak gibi. Aynı şehirde olsanız bile evlendikten sonra onun hayattaki en yakını sen olacaksın seninde o. siz birbirinize destek olduktan sonra kimse ne size nede etrafınızdaki insanlara bişey yapamaz. Ayrıca o insanlarda mafyamı ki o kadar korkuyorsun senin ailene zarar vermelerinden. Senin ailen kendini herhangi bi haksızlıkta koruyamazmı? İçin rahat olsun
Bence ilişkinizi bile saklamayın çıkıp biz birlikteyiz diyin. Burda asıl iş de sevgiline düşüyor. onunla konuş yengesine ve halasına tepkisini koysun. Mutlu olursunuz inşallahh...

Back
X