Bana da yardım edin.25 yıllık evlilik

boşanacaksan da hesabını iyi yap. ev kurmak için paraya ihtiyacın olacak...birden gaza gelip de hazırlıksız boşanma.sakince düşün

Hiçbir şey için geç değil. Yaşlılıkta insanın tahrip olan sinirleri daha da hassaslaşıyor. Sizin eşinize tahammülünüz zaten bitmiş. Yaşlandıkça daha da tahammül etmeniz gerekirken daha da çok yıpranacaksınız. Bundan sonra huzur bulun en azından....

offf daha bu sabah durakta öldürülen kadın cinayetinden sonra boşan kurtul diyemiyorum çünkü bu ülkede ne yazıkki kadınlarımız korunaksız sahipsiz.. siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz neticede bunca sene çekmişsiniz adam akıllı bir boşanma olacaksa size rahat verecekse hiç arkanıza bakmadan çekin gidin..

Ondan once nasil yasiyorsaniz ondan sonra da gayet güzel yasarsiniz.Bu zamana kadar cekmissiniz neden bundan sonra cekesiniz ki? Bir daha mi gelecegiz dunyaya sanki?
Teyzem dort cocukla ayrildi seneler seneler sonra.Anlatsa da bir dinleseniz.
Basta cocuklar istemedi ama onlar da suan gayet huzurlu ve mutlular.
Onca seyden sonra "Ne iyi yapmisim nefes almak,yasamak cok guzel birseymis" der hep.
Karar alin ve uygulamaya gecin.Daha fazla zaman kaybetmeden..

Merhaba ben 32 yıllık evli olup ama aslında evli olmayan anne babanın çocuğuyum.
Size ailemi anlatayım ergenlikten itibAren evde kavga gürültü eksik olmadı. Huzur dediğimiz şey hiç hissetmedik. Üç kardeşin hepsinde ayrı ayrı ruhsal sorunlar baş gösterdi. Ben de anksiyete mevcut. Panik atağa doğru ilerliyorum.
Evden ayaklarımız geri geri gitti.
Eve gitmek istemedik. Herkes nasıl kaçarım diye baktı.
Evdeki hiç kimse birbirini sevmedi çünkü anne baba sevgisi görmedi.

Şimdi 32 yıllık bir karı-kocanın son demlerini söyleyeyim.
Kadın kanser oldu adam inme geçirdi.
Stresli hayatın neticesinde iki tarafta canıyla uğraşmakta. İki tarafta birbirine muhtaç ama birbirine faydası dokunamamakta.

Şimdi onlara sorsanız bu kadar stresli Hayatı bir daha yaşamak isterlermiydi yoksa yol yakınken mutlu olacakları bir hayatı mı tercih ederlerdi?

Üç yıldır yeni bişey yok aslında.söylediğiniz gibi soğumak yavaş yavaş.

boşanacaksan da hesabını iyi yap. ev kurmak için paraya ihtiyacın olacak...birden gaza gelip de hazırlıksız boşanma.sakince düşün
Para harcamayı sevmediği ve neredeyse tüm parayı biriktirdiği için ekonomik sıkıntımız yok.sahip olduğumuz ne varsa yıllar içinde kavga dövüş ortak yaptırdım.

İyi akşamlar ablacığım.Cocugunu karşına al ve konuş.Artik bu hayatı çekemedigini,bu dünyaya bir kere daha gelmiyecegini söyle.Merak etme o da herseyin farkındadır zaten.Tayinini iste,bu ise yaramaz koca musveddesinden ayrıl.Ne hali varsa görsün.Kendine bak ,kendini dinle bu yaştan sonrada işe yaramaz bir adamı memnun edeceğim diye uğraşma ne oluuurrrr

25 yil el icin yasamissiniz bundan sonra kendiniz icin yasarsiniz el dediginiz her zaman konusacak bisey bulur

Çok üzüldümne diyecegimi bilemiyorum

Ben de üzüldüm bu zamana kadar hala da üzülmeye devam ediyoruz ama yapacak bir şey kalmadı.
Allah yardımcınız olsun.Yaparmisiniz bilmem ama her kalbiniz sıkıştığında inşirah ve duha surelerini okuyun lütfen.Beni çok rahatlatirdi.Okuyun veya dinleyin .İnanın cokkkk iyi geliyor.

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum.benzer yaşamlar..ben yani keşke oğlumun o yaşlarında ayrılsaydım.doğru söylüyorsunuz.

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum.benzer yaşamlar..ben yani keşke oğlumun o yaşlarında ayrılsaydım.doğru söylüyorsunuz.
Hala gec kalmadiniz ablacığım.Ha ben hemen git yarın boşan diyemem ama uzaklaş.Uzaklaş ki sen de mutlu ol artık.Bir 30 40 sene daha kendine bu eziyeti yapma

Hastalandığımda eşim de bana bakmaz.geçen haftalarda bigün soğuk almışım, hafif ateşim var, dökülüyorum.eşim kahvede.çok rahatsızım eczaneden ilaç alıp getirebilir misin yazdım mesaj olarak.tmm yazdı.bekliyorum gelen giden yok.kalktım, üzerimi giyindim, arabama atladım gittim ilaçları aldım içtim.eczaneden ilaç aldım gerek kalmadı diye mesaj attım, cevap yine tmm..o kadar yani

Böyle mutsuz olsam herhalde kendime yeni bir dünya kurmak isterdim.bı Yalta sonra ayrılmamayız diyorsanız, Eşiniz varken de farklı bir dünya kurabilirsiniz belki de. Oturup herşeyi konuşabilirseniz belki bir etkisi olur. Bazı erkekler eşlerinin değerini yollar yıllar sonra anlıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…