- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi xyalin2012
-
boşanacaksan da hesabını iyi yap. ev kurmak için paraya ihtiyacın olacak...birden gaza gelip de hazırlıksız boşanma.sakince düşün46 yaşındayım.memurum evet.daha önceki gün kahvaltıda kavga çıkardı yine.25 yıl önce ilk aldığımız evi almamalıymışız.altından ne çıkacağını bilmediğimden konuyu uzatmamak için evet hayatım o evin borcu yüzünden gençliğimizi yaşayamadık falan dedim.hayır efendim öyle değilmiş.çok geçtiği için olayları hatırlamıyormuş ama o evin alınmasına dair olumsuz duygular varmış kafasında.bir anda çıldırdım.ben hatırlıyorum sana anlatayım dedim, birbirimize girdik.ben artık susamıyorum, alttan alamıyorum.sen haklısın demediğim ve o zamanlar olanları anlattığım için bana kırgın şimdi.zorla konuşuyor
Üç yıldır yeni bişey yok aslında.söylediğiniz gibi soğumak yavaş yavaş.anladım sen zaman içinde soğudun, ve soğumak zaman içinde yavaş yavaş oluyor ve benim için geri alınamaz bir şey.doğru cevapları sen biliyorsun.boşan diyemem boşanma da...senin hazır olmanla ilgili, hissettiklerinle..son üç senedir eşiniz nasıl olumsuz yaptığı bişi var mı, sevgisiz yaşamk ölüm gibi, zor
Para harcamayı sevmediği ve neredeyse tüm parayı biriktirdiği için ekonomik sıkıntımız yok.sahip olduğumuz ne varsa yıllar içinde kavga dövüş ortak yaptırdım.boşanacaksan da hesabını iyi yap. ev kurmak için paraya ihtiyacın olacak...birden gaza gelip de hazırlıksız boşanma.sakince düşün
İyi akşamlar ablacığım.Cocugunu karşına al ve konuş.Artik bu hayatı çekemedigini,bu dünyaya bir kere daha gelmiyecegini söyle.Merak etme o da herseyin farkındadır zaten.Tayinini iste,bu ise yaramaz koca musveddesinden ayrıl.Ne hali varsa görsün.Kendine bak ,kendini dinle bu yaştan sonrada işe yaramaz bir adamı memnun edeceğim diye uğraşma ne oluuurrrrYıllar önce oğlum iki yaşındayken kardeşim beni ziyarete gelmişti.eşim onunla saçma bir sebepten ötürü küs olduğu için evden çıktı gitti, birkaç gün görümcemde kaldı.kardeşim bana "abla bu hayat çekilmez, ne istiyorsun, şu çocuk büyüsün de anne bu evden gidelim mi desin" demişti.gerçekten de oğlum ergenlik döneminde babayla çok çatıştı, ben eşimin öfkesinden çocuğumu koruyabilmek adına arada çok kaldım.bir gün ben işteyken oğlanın üzerine yürümüş, daha 8. sınıftaydı..çocuk kendini odasına kilitlemiş beni aradı."anne bu evden gidelim" dedi
Çok üzüldümMerhaba ben 32 yıllık evli olup ama aslında evli olmayan anne babanın çocuğuyum.
Size ailemi anlatayım ergenlikten itibAren evde kavga gürültü eksik olmadı. Huzur dediğimiz şey hiç hissetmedik. Üç kardeşin hepsinde ayrı ayrı ruhsal sorunlar baş gösterdi. Ben de anksiyete mevcut. Panik atağa doğru ilerliyorum.
Evden ayaklarımız geri geri gitti.
Eve gitmek istemedik. Herkes nasıl kaçarım diye baktı.
Evdeki hiç kimse birbirini sevmedi çünkü anne baba sevgisi görmedi.
Şimdi 32 yıllık bir karı-kocanın son demlerini söyleyeyim.
Kadın kanser oldu adam inme geçirdi.
Stresli hayatın neticesinde iki tarafta canıyla uğraşmakta. İki tarafta birbirine muhtaç ama birbirine faydası dokunamamakta.
Şimdi onlara sorsanız bu kadar stresli Hayatı bir daha yaşamak isterlermiydi yoksa yol yakınken mutlu olacakları bir hayatı mı tercih ederlerdi?
Ben de üzüldüm bu zamana kadar hala da üzülmeye devam ediyoruz ama yapacak bir şey kalmadı.Çok üzüldümne diyecegimi bilemiyorum
Allah yardımcınız olsun.Yaparmisiniz bilmem ama her kalbiniz sıkıştığında inşirah ve duha surelerini okuyun lütfen.Beni çok rahatlatirdi.Okuyun veya dinleyin .İnanın cokkkk iyi geliyor.Ben de üzüldüm bu zamana kadar hala da üzülmeye devam ediyoruz ama yapacak bir şey kalmadı.
Yazdıklarınızı ağlayarak okudum.benzer yaşamlar..ben yani keşke oğlumun o yaşlarında ayrılsaydım.doğru söylüyorsunuz.Merhaba ben 32 yıllık evli olup ama aslında evli olmayan anne babanın çocuğuyum.
Size ailemi anlatayım ergenlikten itibAren evde kavga gürültü eksik olmadı. Huzur dediğimiz şey hiç hissetmedik. Üç kardeşin hepsinde ayrı ayrı ruhsal sorunlar baş gösterdi. Ben de anksiyete mevcut. Panik atağa doğru ilerliyorum.
Evden ayaklarımız geri geri gitti.
Eve gitmek istemedik. Herkes nasıl kaçarım diye baktı.
Evdeki hiç kimse birbirini sevmedi çünkü anne baba sevgisi görmedi.
Şimdi 32 yıllık bir karı-kocanın son demlerini söyleyeyim.
Kadın kanser oldu adam inme geçirdi.
Stresli hayatın neticesinde iki tarafta canıyla uğraşmakta. İki tarafta birbirine muhtaç ama birbirine faydası dokunamamakta.
Şimdi onlara sorsanız bu kadar stresli Hayatı bir daha yaşamak isterlermiydi yoksa yol yakınken mutlu olacakları bir hayatı mı tercih ederlerdi?
Hala gec kalmadiniz ablacığım.Ha ben hemen git yarın boşan diyemem ama uzaklaş.Uzaklaş ki sen de mutlu ol artık.Bir 30 40 sene daha kendine bu eziyeti yapmaYazdıklarınızı ağlayarak okudum.benzer yaşamlar..ben yani keşke oğlumun o yaşlarında ayrılsaydım.doğru söylüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?