Bana da yardım edin.25 yıllık evlilik

Sağlam bir işiniz var ve böyle psikolojik baskı altında 25 sene daha geçmez. Eşinizle konuşup kurtarmaya çalışın terapiye gidin yani elinizden geleni yapıp uzman yardımıyla öyle karar verin derim.

40 yasinda ilk evliligini yapip mutlu olan cok insan var... daha cok gencsiniz daha da gec olmadan ayrilin kurtulun... belki tekrar evlenir bi hayat kurarsiniz sizinki zaten ev arkadasligi.. memursunuz imkanda var daha fazla yipratmayin kendinizi...

ya ablacım 46 yaş neki allah izin verirse bi bu kadar daha ömrün olduğunu düşün. yapma bunu kendine. kendin için bişey yap. mutlu olmanı yolu hadi mutluluğuda geçtim huzurlu olmanım yolunu boşanmakta görüyosan boşan. kim sana ne diyebilir? en fazla 2 hafta konuşup unuturlar

Evlenmek kadar boşanmakta doğal hadi yeni bir hayat sizi bekliyor cesaretini toplayın size mutluluklar dilerim

Daha çok gençsiniz önünüzde huzurla yaşayabileceğiniz nice güzel yıllarınız olabilir. Evladınızı alın karşınıza durumu anlatın ki o da bir yetişkin olmuş artık sizi anlayıp destek olacaktır. Onun fikrini de öğrenip iç rahatlığıyla boşanırsınız çok da güzel yaparsınız. Zaten eşiniz yok gibi şu anda da.

Valla ablacım neden korktuğunuzu anlamadım. Çocuğunuzu büyütmüşsünüz, mutsuzsunuz, elinizde ekmeğiniz var, evlilik denen şeyden bir hayır görmemişsiniz yani bundan sonra da görecek değilsiniz belli ki... Korkabileceğiniz tek şey yeni bir düzene alışmak olabilir ama şuan ki düzeniniz güzel değil ki yeni düzeniniz daha kötü olsun. Yani bu adamı boşasanız, zaten otomatikman her şey güzel olacak bana göre.

Arkadaşımın annesi de sizin durumdaydı. İki çocukla, yıllarca kalasın tekine koca demiş, arkasını toplamış, sabretmiş. Kadının bir de doğru düzgün mesleği bile yoktu. Çocuklardan biri işe başlayıp, diğeri üniversiteyi kazanınca, boşadı adamı. Çocukları destek oldu, çünkü biliyorlardı babalarının adam olmadığını. Kadın esnaf lokantalarında yemek yaptı, sonra güzel bir yerde şefliğe kadar yükseldi düşünün. Resmen gençleşti, cıvıldayan kuşa döndü kadın. Arkadaşlarıyla turlara gidiyor, bisiklete biniyor, hep neşeli... İlham verici bir insan olarak görüyorum kendisini. Siz de başarabilirsiniz. Tek bir ömrümüz var, onu da mutsuz bir şekilde tüketip gitmemek lazım.

46 yaş nedir ayol:) Daha çok gençsiniz. Açıkçası biraz size özenmedim de degil:) 41 yaşındayım, daha yeni iki küçük çocuğum var. Çok gezesim var ama bu şartlarda zor. Sizin yerinizde olsam turlarla fıldır fıldır gezerdim. Yurt içi. Sizin yeşil pasaportunuz da vardır. Yurt dışı... Oh mis! Tek kişi olduğunuz için aman aman öyle maliyeti de olmaz. Bakarsınız kafa dengi biriyle de tanışırsınız

Kendinize ikinci bir hayat hediye edin lutfen. Bunca yıl cekmissiniz. Artık hayatın tadını cikarin. O ne derler diye düşündüğünüz millet siz kapınızı kapattığınızda ne yaşadığınızı bilemez.

Arkadaşım elinde mesleğin varmış hic cekme. yeter cekmişin zaten benim mesleğim olsa bir gün katlanmam aynısı benim başımda .hayat kısa bundan sonra mutlu olmaya bak mesleğin olması katlan diycem ama şu durumda kendine yazık etme böyle kocayı heryerde bulursun.

46 yaşında memursun, çocuğun üniversitede, o da kendini kurtarmış. niye daha fazla çekesin ki? çöpe atacak bi 25 senen daha var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…