Senin ne suçun var ki kim ne kırıcı yorum yapsın?!
Akrabadan da tiksindik valla pis şerefsizler!
Sizin ailenin erkeklerinde sıkıntı var galiba. Amcanın oğlu Neyse de dayı nasıl yapar bunu aklım almıyor. Tabiki her türlü o yaştaki çocuğa yapılmaması gereken bir şey inşallah cezalarını bulurlar. Kendine eziyet etme lütfen alabiliyorsan yardım Al. Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum.
S.ç ağızlarına. Ciddiyim, dikil karşılarına şerefsiz it de kafalarına indir çantan artık elinde ne varsa. Yaptıkları yanlarına kalır sanmasınlar.
Yapamam ki.. utanırım.. annem babam dayanamz böyle biseeye.. eşime soyleyemem.. anca öbür dünyada cekerler insallah..
Eşinize kaygı bozukluğunuz olduğunu vs vs anlatıp gidin. Internetten bir arastırın kaygı bozukluğunu.. sonra da esinizi ikna edersiniz orda yazılanlarla.
Siz kendinizi kötü hissetmeyin nolur, hicbir suçunuz yok. Kendinizi kirli hissediyor olabilirsiniz biliyorum, ama öyle bir sey de yok asla. Zihninizin oyunlarına kanmayın. Ama muhakkak bir yardım alın olur mu, sizin icinizin rahat etmesi ve daha fazla o pislikler yüzünden hayatı sıkıntılı yaşamayın. Sizi seviyoruz
Yapamam ki.. utanırım.. annem babam dayanamz böyle biseeye.. eşime soyleyemem.. anca öbür dünyada cekerler insallah..
Eşine söylersin o senin hayat arkadaşın. Küçükken başına gelenleri duyunca üzülür, insansa. İnsan değilse el değmemiş kız almamışım!!! diye düşünür, eşin de tacizcilerle aynı kafadan demektir. Ben olsam eşine söylerdim, eşin sana yaptıkları için ağızlarını burunlarını kırar eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?