Bana da yardım edin nolur... anlatcak kimsem yok...

AyseSAyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
21
22
3
40
iyi aksamlar herkese.. yeni üyeyim diye fake sanmayın.. ikinci üyeligim bu...bi kac gundur Irmak bebekle ilgili haberleri izliyordum herkes gibi..

gecmişte yaşadıklarım aklıma geldi.. belki tecavüze ugramadım ama cocukken cok taciz edildim amcamın oglu ve dayım tarafından ayrı ayrı.. o zamanlar 6,7 yaşlarındaydım pislik herifler benden 10 yaş büyüktü.. amcamın oğlu sokakta oyun oynarken beni cagırırdı apartmanda bodruma götürürdü kucagına oturturdu sagımı solumu okşardı.. cocuk aklımla anlamazdım sus bagırma sakın derdi bende susardım.. kimseye anlatamadım.. suan bagıra cagıra aglamak istiyorum unutamıyorum yine aklıma geldi..

haftasonları annanemlere giderdik ordada dayım oyun bahanesiyle taciz ederdi sarılırdı dokunurdu vucuduma.. evlendim vajinismus oldum 10 ay ilişkiye giremedim.. doktora gittim fizyolojik bi sorun yoktu hepsi psikolojikti tabiki.. doktora anlattım kücükken taciz edildigimi sebebi bu olabilir dedi genelde akrabalar tarafindan olur taciz dedi evet dedim akrabamızdı... en son yine KK sayesinde vajinismusu yendim egzersizlerle..

simdi yine kafama cok takıyorum boyle haberleri okuyunca hemen aklıma geliyor.. Allahım neydi günahım kücücüktüm... biri amcamın oglu biri dayım!!! Arada Hala görüyorum akraba ziyaretlerinde tüylerim diken diken oluyor!!! Ben hatırlıyorsam onlarda biliyordur bence!!! Allah belalarını versin ikisininde!!! Öbür dünyada çekerler insallah cezalarını!!! Hakkımı helal etmicem onlara!!!! anlatmak rahatlamak istedim sadece... lütfen kırıcı yorumlar yapmayın... sagolun simdiden...

Kirilmissin zaten yeterince haksiz yere... Cok uzuldum. Terapiste gitme sansin var mi? Yardim almadan bu tarz travmalarin atlatilmasi cok zor...

Allah onlara bin beterini yasatsin insallah. Siz de psikolojik destek alin lutfen, atlatilmasi kolay seyler degil yasadiklariniz

Ah aaahh verseler elime bu gibi insanlik yoksunu adammusveddelerini eziyet ede ede kanata kanata öldürürüm. Korkudan evin icinde cocuklarimi on kez kontrol eder oldum.

Nasıl gitcem psikologa? Eşime ne dicem? Hiç biseyim yokmus gibi yapıyorum.. belli etmiyorum kimseye.. ama geceleri yastıga kafamı koyunca düsünmekten uyuyamıyorum hele böyle haberlerden sonra.. cocuklarınıza gercekten dikkat edin lütfen.. en yakınlarınıza bile güvenmeyin.. lütfen..

Bence yardim al.
Sanirim kimseyle paylasmadiniz bu durumu anne-baba nizla.
Aklim almiyor kucuk bir kizdan cinsel haz almak hangi hasta ruhlunun yapacagi seydir.
Insanlara guvenimizi kaybettik ne aci en yakin dayi,kuzen bu adiligi yapiyor.
Onlarin psikolojisi bozulsun siz madursunuz.
Allahtan daha ileri bisey olmamis unutmayaca calisin lutfen

Sizin ailenin erkeklerinde sıkıntı var galiba. Amcanın oğlu Neyse de dayı nasıl yapar bunu aklım almıyor. Tabiki her türlü o yaştaki çocuğa yapılmaması gereken bir şey inşallah cezalarını bulurlar. Kendine eziyet etme lütfen alabiliyorsan yardım Al. Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum.

Eşinize kaygı bozukluğunuz olduğunu vs vs anlatıp gidin. Internetten bir arastırın kaygı bozukluğunu.. sonra da esinizi ikna edersiniz orda yazılanlarla.

Siz kendinizi kötü hissetmeyin nolur, hicbir suçunuz yok. Kendinizi kirli hissediyor olabilirsiniz biliyorum, ama öyle bir sey de yok asla. Zihninizin oyunlarına kanmayın. Ama muhakkak bir yardım alın olur mu, sizin icinizin rahat etmesi ve daha fazla o pislikler yüzünden hayatı sıkıntılı yaşamayın. Sizi seviyoruz

Duyduklarima inanamaz oldum yaa bunlar ne boyle yaa. Kimseye yasatmasin Rabbim cok kotuu...

Aynen bütün sapıklar beni buldu işte kucukken..

S.ç ağızlarına. Ciddiyim, dikil karşılarına şerefsiz it de kafalarına indir çantan artık elinde ne varsa. Yaptıkları yanlarına kalır sanmasınlar.

Yapamam ki.. utanırım.. annem babam dayanamz böyle biseeye.. eşime soyleyemem.. anca öbür dünyada cekerler insallah..

Peki, ama nasıl yardım edelim?
Klinik psikolog bile olsa sanaldan ne kadar dokunabilir ki?
Tavsiye verebilirim kendi adıma; psikolog
Gerekli gördüğü yerde psikiyatriye de yönlendiriyor

Yapamam ki.. utanırım.. annem babam dayanamz böyle biseeye.. eşime soyleyemem.. anca öbür dünyada cekerler insallah..

Ya iyi ki küfür yasak bazen. Şerefsiz herifler el kadar çocukları taciz etmeye utanmıyor ama tacize, tecavüze uğrayan minnacık çocuklar, koskoca kadınlar bunu anlatmaya utanıyor. Kendisini suçluyor. Hayatı mahvoluyor fark etmeden. Tahammül edilemez bir gerçek bu. Dünya üzerinde nefes alamayacak kadar kötülük var yemin ederim.

Cok sagolun yorumunuz icin.. Psikologa gidemem heralde.. esime yalan soyleyerek.. buraya yazınca bile o kadar rahatladımki anlatamam...

Eşine söylersin o senin hayat arkadaşın. Küçükken başına gelenleri duyunca üzülür, insansa. İnsan değilse el değmemiş kız almamışım!!! diye düşünür, eşin de tacizcilerle aynı kafadan demektir. Ben olsam eşine söylerdim, eşin sana yaptıkları için ağızlarını burunlarını kırar eminim.

Bütün aile karışır bu sefer.. kavga gürültü rezillik.. herkes ögrenir.. asıl o zaman yasayamam heralde.. zaten bi süre sonra unutuyorum.. sonra yine bir taciz tecavüz haberi okuyorum ozaman aklıma geliyor.. etkisinden cıkmam bir kac günü bıluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…