Sen hakkını helal etmediğin sürece iserse gece gündüz ibadet etsin affolmaz. Kul hakkına Allah karışmıyor. İçini ferah tut.
Cok iyi anliyorum sizi. Yasadigimiz daha kücük seyler bile bazen yillarca icimizde ukte kaliyor. Sizin hatirlamak en dogal hakkiniz ama akliniza geldiginde daha gerilere itin bu konuyu. Insan her duyguyu aslinda beyninde hisseder yani düsündügünüz kadar hissedersiniz. Sükür ki geride kalmis ve atlatmissiniz. Allah daha güzel günler göstersin size ve bu konuyu hatirlatacak seyleri de göz ardi edin. Keske haberi gördügünüzde kanal degistirseydiniz. Beni bile Irmak bebek cok etkiledi, kim bilir siz ne kadar etkilendiniz. Kendinize dikkat edin ,akil ve ruh saglinizi koruyun olumsuzluk yaratacak seyleri görmeyin, izlemeyin, okumayin lütfen.Unutmaya calisiyorum unutuyorum.. sonra bi haber görüyorum taciz tecavüzle ilgili.. hemen aklıma geliyor..
Ahlaksızlar!!!!! Sen üzülme senlik değil bu durum, bu dünyada zaten görüceksin yaptıklarının cezasını naasıl cekecekler.. Öbür tarafınkini söylemiyorum bile..iyi aksamlar herkese.. yeni üyeyim diye fake sanmayın.. ikinci üyeligim bu...bi kac gundur Irmak bebekle ilgili haberleri izliyordum herkes gibi..
gecmişte yaşadıklarım aklıma geldi.. belki tecavüze ugramadım ama cocukken cok taciz edildim amcamın oglu ve dayım tarafından ayrı ayrı.. o zamanlar 6,7 yaşlarındaydım pislik herifler benden 10 yaş büyüktü.. amcamın oğlu sokakta oyun oynarken beni cagırırdı apartmanda bodruma götürürdü kucagına oturturdu sagımı solumu okşardı.. cocuk aklımla anlamazdım sus bagırma sakın derdi bende susardım.. kimseye anlatamadım.. suan bagıra cagıra aglamak istiyorum unutamıyorum yine aklıma geldi..
haftasonları annanemlere giderdik ordada dayım oyun bahanesiyle taciz ederdi sarılırdı dokunurdu vucuduma.. evlendim vajinismus oldum 10 ay ilişkiye giremedim.. doktora gittim fizyolojik bi sorun yoktu hepsi psikolojikti tabiki.. doktora anlattım kücükken taciz edildigimi sebebi bu olabilir dedi genelde akrabalar tarafindan olur taciz dedi evet dedim akrabamızdı... en son yine KK sayesinde vajinismusu yendim egzersizlerle..
simdi yine kafama cok takıyorum boyle haberleri okuyunca hemen aklıma geliyor.. Allahım neydi günahım kücücüktüm... biri amcamın oglu biri dayım!!! Arada Hala görüyorum akraba ziyaretlerinde tüylerim diken diken oluyor!!! Ben hatırlıyorsam onlarda biliyordur bence!!! Allah belalarını versin ikisininde!!! Öbür dünyada çekerler insallah cezalarını!!! Hakkımı helal etmicem onlara!!!! anlatmak rahatlamak istedim sadece... lütfen kırıcı yorumlar yapmayın... sagolun simdiden...
Dayınıniz ve amcanizin oğlu pedofil demekki.Başka çocuklara da yapmadıkları ne malum?neden susuyorsunuz?neden şikayet etmiyorsunuz?
Siz yasamissiniz başkalarının da aynı durumu yaşamasına nasıl göz yumarsiniz?!
Ahlaksızlar!!!!! Sen üzülme senlik değil bu durum, bu dünyada zaten görüceksin yaptıklarının cezasını naasıl cekecekler.. Öbür tarafınkini söylemiyorum bile..
Allah herkese önce ahlak versin inş..
Düşünme gerekirse destek al ve pozitif düşünme gücü adlı kitapları okuyabilirsin.
Allah sahit herşeye sen ona havale et ve yoluna bak arkadaşım..
Lanet olsun sagimiz solumuz pedofili dolu. Allah cezalarini versin. Susma be valla gec de olsa susma. Simdi baska cocuklara yapmadiklari ne malum. Keske cesaret edebilsen rezil edebilsen herkese ne mal olduklarini anlatabilsen. Yoksa daha cok irmaklar gidecek. Icim aciyor yaa.
Maalesef benim de basima geldi. Dedem tarafindan. En boktani da anlattigim halde annemin tepkisizligiydi. Hala aram nane gibi annemle. Dedem oleli cok oldu. Ne zaman bahsi gecse mezarinda rahat yatamasin diye dua ediyorum. Cehennem varsa zaten boyladigina eminim serefsizin.
Ben 6 yasinda falandim belki de inanmadi bilmiyorum. Bu yasta sana inanmamalari zor ama kasiyip kanatmak bana daha zor geliyo. Kimseye anlatmam mesela. Burda bile genelde girmem pedofil konusu gordum mu. Yuregim ruhum kaldirmiyoOfff cok gecmis olsun sizede... dede nasil yapti bunu yaaa... bende ondan korkuom acıkcası.. annemlerin tepkisinden.. ya benim yanımda olmazlarsa? Bunu kaldıramam işte. O yuzden susmak en iyisi.. bu saatten sonra kimsenin huzurunu kacırmamak.. o pisliklerde elbet öbür dunyada cekerler cezalarini!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?