Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iyi ki küfür yasak bazen. Şerefsiz herifler el kadar çocukları taciz etmeye utanmıyor ama tacize, tecavüze uğrayan minnacık çocuklar, koskoca kadınlar bunu anlatmaya utanıyor. Kendisini suçluyor. Hayatı mahvoluyor fark etmeden. Tahammül edilemez bir gerçek bu. Dünya üzerinde nefes alamayacak kadar kötülük var yemin ederim.
Cok sagolun yorumunuz icin..Psikologa gidemem heralde.. esime yalan soyleyerek.. buraya yazınca bile o kadar rahatladımki anlatamam...
EMDR canım etiket için Sağol bir yardımım olursa ne mutlu.Esinize yalan söylemek olarak bakmayın buna olur mu? Bu sizin ve esiniz icin en iyisi.. NLS yöntemi miydi bilmiyorum ama bir yöntem vardiKozlenmis patates gitmisti sanırım, o da yazarsa daha iyi olur :)
Bence de sesini çıkar hala başka çocukların canını yakıyor olabilirler.S.ç ağızlarına. Ciddiyim, dikil karşılarına şerefsiz it de kafalarına indir çantan artık elinde ne varsa. Yaptıkları yanlarına kalır sanmasınlar.
Yanlız değilsin bende yaşadım, nadir görüyorum uzaktan akraba yaşlı dede o zamanda yaşlıydı Ama hala diri adı herif. Bende hakkımı helal etmiyorum.
ya birde dayı amca çocuğu olacak bunlar midesizler ya
![]()
Bence de sesini çıkar hala başka çocukların canını yakıyor olabilirler.
İkiside evli cocuklu simdi baksan cok düzgün efendiler... namaz kılıyorlar.. peki bu günah affedilir mi acaba...
Ben baya baya küçüktüm belki maksimal beş yaşındaydım sonra kuzenim de taciz etti o da çocuktu ama unutmuyor insan. Komsumun oğlu da taciz etti, o zaman da cok küçüktüm ve bir de dolmuşa binerken bir adamın elle tacizine uğradım her defasında yaşadığım soklari bir ben bilirim. Ama o insanlar bunun hesabını vermeden ölmesin, bunların hepsinde ben cok küçüktüm ve ülkem erkeklerinin ne kadar pis olduğunu gördüm. Ama bu bizim ülkeye ait değil sadece, yurt dışında da kadın bolluğundan sapıtmış pedofil yada hayvan sevdalısı da cok. Yanı dünyaya özgü bir pislik özellikle erkeklerin uckuruna sağıp olamama saçmalığı igrenc mahluklar.Pislikler iştee.. sendemi kücüktün?
Sen hakkını helal etmediğin sürece iserse gece gündüz ibadet etsin affolmaz. Kul hakkına Allah karışmıyor. İçini ferah tut.İkiside evli cocuklu simdi baksan cok düzgün efendiler... namaz kılıyorlar.. peki bu günah affedilir mi acaba...
Ben baya baya küçüktüm belki maksimal beş yaşındaydım sonra kuzenim de taciz etti o da çocuktu ama unutmuyor insan. Komsumun oğlu da taciz etti, o zaman da cok küçüktüm ve bir de dolmuşa binerken bir adamın elle tacizine uğradım her defasında yaşadığım soklari bir ben bilirim. Ama o insanlar bunun hesabını vermeden ölmesin, bunların hepsinde ben cok küçüktüm ve ülkem erkeklerinin ne kadar pis olduğunu gördüm. Ama bu bizim ülkeye ait değil sadece, yurt dışında da kadın bolluğundan sapıtmış pedofil yada hayvan sevdalısı da cok. Yanı dünyaya özgü bir pislik özellikle erkeklerin uckuruna sağıp olamama saçmalığı igrenc mahluklar.
Cok üzüldüm böyle seyler yasamis olmaniza ama gecmiste olan kötü seyleri unutmak ruh sagligimiz icin en dogrusu. Fazla hatirlamamaya calisin ve simdiye odaklanin. Gecmis bitmis olan birseydir ve biten birsey icin sakin simdi ve geleceginizi etkiletmeyin. Bir de bu tur olaylari yasan kisiler genel olarak büyüdüklerinde de susyorlar, forumda okudugum herkes neredeyse hic olmamis gibi davraniyor o kisilere karsi. Benim en cok yüregim bu konuda daraliyor cunku o pisliklerin bunu baska cocuklara suan hala yapabiliyor oluslarini dusunuyorum. Lütfen bu kisileri ifsa edemeseniz bile cevresindeki cocuklari gözlemleyin.