• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da yardım edin nolur... anlatcak kimsem yok...

Ya iyi ki küfür yasak bazen. Şerefsiz herifler el kadar çocukları taciz etmeye utanmıyor ama tacize, tecavüze uğrayan minnacık çocuklar, koskoca kadınlar bunu anlatmaya utanıyor. Kendisini suçluyor. Hayatı mahvoluyor fark etmeden. Tahammül edilemez bir gerçek bu. Dünya üzerinde nefes alamayacak kadar kötülük var yemin ederim.

Aynen yapan onlar utanan benim gibiler oluyor ne yazik ki.. Allah hepsinin bin belasını versin...

Cok sagolun yorumunuz icin.. ❤️ Psikologa gidemem heralde.. esime yalan soyleyerek.. buraya yazınca bile o kadar rahatladımki anlatamam...

Esinize yalan söylemek olarak bakmayın buna olur mu? Bu sizin ve esiniz icin en iyisi.. NLS yöntemi miydi bilmiyorum ama bir yöntem vardi Kozlenmis patates Kozlenmis patates gitmisti sanırım, o da yazarsa daha iyi olur :)

Ben EMDR terapisine gittim ...konu da acmıstım "ölene dek içinden çıkmayacak derdim "diye o konuya bak neler yaşadım o kısa bir ornegi sadece...çok zordu ama artık daha iyiyim. MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi s.c ağızlarına ne varsa anlat ,öfkeni kus ama psikolojik olarak daha iyi olduğunda ....ben bana cinsel istismar yapan şerefsize yaptım bunu inkar etti evet ama bir dönem babamın yüzüne bakamadi it herif ...dedim ki ona simdiye kadar yaptığından ben acı çekiyordum şimdi sen de benim ne yaşadığımi neler yaptığını bildigimi bil öyle yasa demiştim ve hesabımi mahsere biraktim demistim. ..çok rahatladım... derler ya dünyanın yükü üstünden kalktı diye işte öyle rahatladım.

Esinize yalan söylemek olarak bakmayın buna olur mu? Bu sizin ve esiniz icin en iyisi.. NLS yöntemi miydi bilmiyorum ama bir yöntem vardi Kozlenmis patates Kozlenmis patates gitmisti sanırım, o da yazarsa daha iyi olur :)
EMDR canım etiket için Sağol bir yardımım olursa ne mutlu.

Yanlız değilsin bende yaşadım, nadir görüyorum uzaktan akraba yaşlı dede o zamanda yaşlıydı Ama hala diri adı herif. Bende hakkımı helal etmiyorum.

İkiside evli cocuklu simdi baksan cok düzgün efendiler... namaz kılıyorlar.. peki bu günah affedilir mi acaba...

Gerçekten komedi yahu. Şerefsizliğin en büyüğünü yap sonra da namaz kıl normal bir vatandaşmışsın gibi ?!?? Gerçekten garip bir kafa, dindar geçinip o..u çocukluğunun her türünü yapan bu tayfayı asla anlayamicam ne kafadalar.

Cevap:edilmez

Allah cezalarını versin onların. İğrenç mahluklar. Aslında bunların rezil edilmesi lazım. Eşime ne dicem demişsin bir bahane uydur psikoloğa gitmek icin. Ama yardım alman gerek acilen.

Dede erik calar torunun disi sizlar '' maalesef '' icini rahat tut can yakan caninin yanacagi gunu beklermis...

Pislikler iştee.. sendemi kücüktün?
Ben baya baya küçüktüm belki maksimal beş yaşındaydım sonra kuzenim de taciz etti o da çocuktu ama unutmuyor insan. Komsumun oğlu da taciz etti, o zaman da cok küçüktüm ve bir de dolmuşa binerken bir adamın elle tacizine uğradım her defasında yaşadığım soklari bir ben bilirim. Ama o insanlar bunun hesabını vermeden ölmesin, bunların hepsinde ben cok küçüktüm ve ülkem erkeklerinin ne kadar pis olduğunu gördüm. Ama bu bizim ülkeye ait değil sadece, yurt dışında da kadın bolluğundan sapıtmış pedofil yada hayvan sevdalısı da cok. Yanı dünyaya özgü bir pislik özellikle erkeklerin uckuruna sağıp olamama saçmalığı igrenc mahluklar.

İkiside evli cocuklu simdi baksan cok düzgün efendiler... namaz kılıyorlar.. peki bu günah affedilir mi acaba...
Sen hakkını helal etmediğin sürece iserse gece gündüz ibadet etsin affolmaz. Kul hakkına Allah karışmıyor. İçini ferah tut.

Cok üzüldüm böyle seyler yasamis olmaniza ama gecmiste olan kötü seyleri unutmak ruh sagligimiz icin en dogrusu. Fazla hatirlamamaya calisin ve simdiye odaklanin. Gecmis bitmis olan birseydir ve biten birsey icin sakin simdi ve geleceginizi etkiletmeyin. Bir de bu tur olaylari yasan kisiler genel olarak büyüdüklerinde de susyorlar, forumda okudugum herkes neredeyse hic olmamis gibi davraniyor o kisilere karsi. Benim en cok yüregim bu konuda daraliyor cunku o pisliklerin bunu baska cocuklara suan hala yapabiliyor oluslarini dusunuyorum. Lütfen bu kisileri ifsa edemeseniz bile cevresindeki cocuklari gözlemleyin.

Ben baya baya küçüktüm belki maksimal beş yaşındaydım sonra kuzenim de taciz etti o da çocuktu ama unutmuyor insan. Komsumun oğlu da taciz etti, o zaman da cok küçüktüm ve bir de dolmuşa binerken bir adamın elle tacizine uğradım her defasında yaşadığım soklari bir ben bilirim. Ama o insanlar bunun hesabını vermeden ölmesin, bunların hepsinde ben cok küçüktüm ve ülkem erkeklerinin ne kadar pis olduğunu gördüm. Ama bu bizim ülkeye ait değil sadece, yurt dışında da kadın bolluğundan sapıtmış pedofil yada hayvan sevdalısı da cok. Yanı dünyaya özgü bir pislik özellikle erkeklerin uckuruna sağıp olamama saçmalığı igrenc mahluklar.

Sana da cok gecmis olsunn arkadasim.. haklisin her soylediginde..

Cok üzüldüm böyle seyler yasamis olmaniza ama gecmiste olan kötü seyleri unutmak ruh sagligimiz icin en dogrusu. Fazla hatirlamamaya calisin ve simdiye odaklanin. Gecmis bitmis olan birseydir ve biten birsey icin sakin simdi ve geleceginizi etkiletmeyin. Bir de bu tur olaylari yasan kisiler genel olarak büyüdüklerinde de susyorlar, forumda okudugum herkes neredeyse hic olmamis gibi davraniyor o kisilere karsi. Benim en cok yüregim bu konuda daraliyor cunku o pisliklerin bunu baska cocuklara suan hala yapabiliyor oluslarini dusunuyorum. Lütfen bu kisileri ifsa edemeseniz bile cevresindeki cocuklari gözlemleyin.

Unutmaya calisiyorum unutuyorum.. sonra bi haber görüyorum taciz tecavüzle ilgili.. hemen aklıma geliyor..

Back
X