bana da yardım!! fikirlerinize ihtiyacım var..

boylesine

her şey güzel olacak.
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
9.726
342
148
kızlar ben 7 aylık nişanlıyım nişandan öncede 9 ay sözlü kaldım. şuan nişanlım askerde. benim iki sıkıntım var. öncelikle kv beni hiç aramıyor. normalde de hep ben ararım gayet sevgi ve saygı içinde annecim, canım diye konuşurum. hatta şakalaşırım anne birazda sen beni ara hep ben arıyorum diye ama.. ayrıca nişanlımla tartıştıkları zaman eğer tartışmanın içinde konuyla alakasız bile olsa benim adımda geçiyosa banada tavır yapıyo. anlayamadım ben nasıl davranmam gerektiğini. ben kendi annemle yengemin (abimin nişanlısı ) ilişkisine bakıyorum imreniyorum açıkçası. sizce nasıl düzeltebilirim kv mi ??

şimdiden birşeyi düzeltmeye çalışma bence evlendiğinizde bak birbirinize tam olarak alışmış olacaksınız zaten
hem sürekli arasa da siz rahatsız olurdunuz böylesi iyi işte mesafeli ol nasılsa ilerde istesende mesafe kalmayacak

Kimse kimseyi aramak zorunda değil
Ben aradım o da beni arasın beklentisi ile de aranmamalı
İster ararsın istemezsen aramazsın ama karşı tarafa da sende beni ara bak ben arıyorum canım annecim filan diyorum gibi bi telkinde bulunman gereksiz olmuş..
İçinden gelirse kendi aramalı..

Ben evliyim ne canım diyorum ne annecim deyip iki de bir arıyorum, bir problemimiz yok üstelik
Kayınvalidem de bazen arar birşey soracak ya da bir yere çağıracaksa, onun dışında eşimle görüşürler
Hiç vah tüh niye beni aramıyorlar demedim ya da onlar sende bizi ara demedi bana..

Çok sık arayıp çok içli dışlı olmaya gerek yok şimdiden.Mesafe iyidir.

evet aramak zorunda diil mutlaka amaa farklı şehirlerdeyiz zaten görüşemiyoruz. mesafelidir zaten kv. ve ben onun bulunduğu şehre gelin olarak gidecem, oğluna çok düşkün gelip gidecez birbirimize, evimde soğuk rüzgarlar essin istemediğim için aramız ii olsun istiyorum sadece.

Aranız iyi olsun istiyorsan bu kadar üsteleme
Sürekli aramak iyi olmak anlamına da gelmez
Şimdiden alışınca ilerde daha çok ararsa bu kez niye çok arıyo bizi başbaşa bırakmıyo dersin
Çok aramak istiyorsan arada bir hal hatır sor kapat ama onlara sizde beni arayın deme
Belki sevmiyo öyle şeyler, ben sevmem mesela öz annemle bile telefonda konuşamam pek..

tabi buda mantıklı :) evlendikten sonrada yeni konu açmış olmiim yalnız kalamıyoruz die :)
gelen cvplar genelde aynı dediğinizi uygulamalı bence :)

canim seni cok iyi anliyorum, hele nisanli olunca daha cok beklentili oluyorsun.
sakin kv ni diger kv lerle kiyaslama yoksa hep beklenti icinde mutsuz olursun.

aramassa aramasin, sende o kadar sik arama istemiyorsan, ama heptende simdiden sonra aramamazlik yapma.
benimki beni ariyorduda noldu, laf sokmalar bilmis bilmis konusmalar..

bir seyi asla unutma: Kayinvalideye ne kadar mesafeli ve saygili olursan o kadar kazanirsin.

daha iyi ilerdede aramaz rahatsiz etmez, kv ler iyi birsey diyince bile batiyorya

ne bilim annemle yengemi görünce annecim kızımlı konuşmalar bizde tık yok :) yok yine aramamazlık yapmam askerde bide nişanlım haliyle oğlu arıyorum arada nasılsınız napıyosunz die Allahtan kp acaip babacan yakın bi adam. işin en garip yanıda yanyanayken hiç bi sıkıntı yok kv le, düşünür beni acıktınmı, terliğini giy, üşütme die uzakken tam tersi :) aman anlayamadım vallahi ben laf sokmasından iidir gerçii

evlendikten sonra kaçacak delik arayacaksın

sanırım yazanlar evli insanlar :) yol yakınken ben olan mesafemi sağlam tutimm

ne kadar beklenti içine girersen o kadar hayal kırıklığına uğrarsın...
boşver mesafe en güzeli...
kadının tarzı bu demekki değiştiremezsin...

tabi buda mantıklı :) evlendikten sonrada yeni konu açmış olmiim yalnız kalamıyoruz die :)
gelen cvplar genelde aynı dediğinizi uygulamalı bence :)

Yoo gardını al ya da sürekli aramaya devam et demiyorum ben
İçinden geldiği davran ve karşı taraftan da birşey bekleme, onlarında içlerinden geldiği davranmasına müsade et diyorum sadece

Annen ile abinin nişanlısı canımlı cicimli olabilir çok samimi olabilirler
Bu her iki karakterinde aynı şeyden hoşlandığından kaynaklanıyordur
Belki senin kayınvaliden o kadar da samimiyeti sevmiyordur şimdiden
Karakterler nasıl farklı ise kayınvalideler de öyle farklıdır Kimseyi kimse ile kıyaslama
Çok samimiyet tez ayrılık ta getirir derler çok samimi olalım diye ne kendini ne karşı tarafı kasma..

Sen tavrını asla bozma canım cicim yap bosver, evlendikten sonra fethi gercekleştirmiş olacaksın, benim yengem gibi sen de yüzlerine gül gec kocana sıkı sıkıya sarıl, kocan hep onlar için iyi oldugunu sansın seni melek gibi görür. Tırnagına zarar gelsin istemez. Sen dersen ki ya bana böyle davrandılar ühü ühüüü diye o zaman ailelerini ona kesiyormussun gibi hissse kapılıyorlar.

çok şükür nişanlımla çok düşkünüz birbirimize hatta o daha fazla :) bütün aile birlikte otururken bile bana değer verdiğini belirten cümleler kurar utanırm hatta ben :)
hayırlısıyla o askerden gelsin biz evimizi kurup yerleşelim herşey oturur gibi geliyo.

Ayy inşallahhh :) Benim erkek arkadasımda öyle annesi takılır arada bu ne gelinim kısacık giymiş oğlummm nasıl izin veriyorsun der (şakayla) Yakışıyor ona giysin ben izin veriyorum der hemen. bu kız bişe bilmiyooo napcan sen oğlum der, çok güzel yemek yapıyor o, öğrenir, yapmasın ben yaparım falan der :) Eskiden donup kalıyordu annesi mi sevgilisi mi kimi koruyacagını :) Hele bi beni korumasın gözünün içine bakmam yeter ona :))))

çok ii yaaa :) maşallah :) Allahtan benim kuzucumda öle rabbim bozmasın utandırmasın inşallah :)

Farklı şehirlerde olmanız daha iyi çünkü birbirinizi yanlış anlayacağınız ortamlarda sık sık bulunmayacaksınız.

Birde aradığınızda karşınızdaki tavırlı ve soğuksa neden canım diyorsunuz ki.Anneniz sıcakkanlı olabilir ve bu yuzden geliniyle içten sıcak muhabbetleri olabilir.Anneniz gibi kayınvalidenizde olmasını beklemeyin daha çok hayal kırıklıkları yaşarsınız.

Onu öyle kabul edip bir dahaki aramanızda fazla beklentiye girmezseniz _ki bence sizde sık sık aramayın_ daha mutlu olacağınıza eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…