bana da yardım lütfen bir akıl verin

eşiniz kötü bir şey yapmıyor ki sadece işine çok düşkün, bu da kendi işi olmasından kaynaklanıyor... ama siz ne kadar bunalmış olsanız da eşinize surat yaparak haksızlık ediyorsunuz bence... sakin bir zamanda konuşmayı deneseniz belki bir gününü size ayırır ki olması gereken de budur elbet...

kötü bir şey ypmıyor haklısın ama bnde eşime kötü davranıp surat asmamaya çalışıyorm bn ona iyi oldukça o bana daha fazla iyi oluyor ama bu polyanacılığı ne zamana kadar sürdüreyim gerçekten kndimi sanki birtek yatakta karısıymışım gibi görüyorm bana zaman ayrmaması zoruma gidiyr

önce şunu söyleyim arkadaşlar buraya yazanlar keyfine yazmıyor. size göre küçük önemsiz sorunlar olabilir ama bu işte o kişiye göre değişir. durumlarına şartlarına göre farklılık gösterir.. insanlar içindeyken çözüm yolunu göremeyebilir. bizler burda birbirimize destek olmak için burdayız.

cnm bak ne eşin çalışıyormuş..eşin çalışmaması demek daha beter bir durum emin ol. eşinin lokantası varmış işleri nedeniyle geç geliyormuş. işleri olup iş yapmayan borç batağına giren iflas eden o kadar çok kişi var ki bundan da emin ol..

senin eşin çalışıyor, işleri de yoğun ne güzel.. benim eşimde nerdeyse 7 gün çalışır. çok nadir haftanın bir günü çalışmaz. o da çok özel durumlar varsa. diğer günler 7 de çıkar evden 7 de gelir eve.. gelir ama yemek ye uyu.. bir kaç laf ettik ederiz..

düğünümüz olmuştu. bir hafta sonra işe başladım. çalışmak zorundaydım. gerçi şuan işsizim ve iş arıyorum.

sen haline şükret.. ne güzel bebeğin de varmış.. onunla ilgilen.. arkadaşlarınla çay kahve iç.. akrabanla eşinin ve senin.. birşeylerle meşgul ol diyeceğim ama bebeğin en güzel meşguliyet olmalı senin için..

haklısın bebeğim en güzl meşguliyetim şükür ediyorm halime binlerce kez inanırmısın eşimle paylaşacağm hiç bir şey yok beraber gittiim gezdiğim bir fotom bile yok arkadaş aile hepsiyle görüşüyorm ama eşin yeri de önmli değil mi en çok tanımam gerekn insanı daha tanıyamadım bile :((

Esin bu saatten sonra is degistirmiycegine gore yapman gereken onu gercekten guvenilir isini bilen bi yardimci bulmaya ikna etmen,ona yanasmazsa cocugu bi kac saat hergun annene birak en azindan haftaici kocanin yanina git hem yardimci ol hem yuzunu gormus ol.

aile iş yeri zatn abileri de babası da orada ama hiç biri evimize erken gidip çocuğumuzu eşimizi görelim demiyor kndisini adamoş resmen

iyi de adam rızkının peşinden koşmak zorunda. ne güzel eli ekmek tutuyor, evine bakıyor.
e tabii sen de eşinle zaman geçirmek istiyorsun. en doğal hakkın ama surat asarak, şikayetlenerek eşini ve kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmış olmazsın. kısıtlı olan zamanınız çok değerli. birlikte daha fazla şey yapmaya çalışın. eşine onu çok özlediğinden falan bahset. belki gaza gelir de o da ikiniz için bir şeyler yapmaya çalışır.

devamlı şükür eden bir insanım dediklerinin aynısını söylüyrm napalım hiçbirimzi çıkamıyorz bizde istiyrz erkn gelmeyi vs şeyler söylüyor ve üzernden 2 yıla yakn zaman geçicek dediğin gibi kndimi yıpratmaktan başka bir sonuca varamıyorm

Eger isi bahane ederek size vakit ayirmiyosa kotu.mesela isyerini bazi aksamlar emanet edebilecegi bi ortagi oldugu halde bunu yapmayip kapanisa kadar bekliyosa gibi.
Ama gercekten cok yogun calisiyosa ki yeme icme sektorunden bahsediyoruz vaktinin olmamasi normal.baskada kimse yoksa yaninda mecbur o saatlere kadar kalcak.
Birazda yeni bebeginiz olmus onun bakimi falan yormus germis olabilir sizi.daha cok gormek istiyosunuz yaninizda esinizi hakli olarak.ama sunu dusunun sizin icin calisiyo sonucta.

abileri yanında beraber çalışıyorlar ama birbirlerine nasıl bir saygıları varsa kimse kimseyi bırakıp evine gelmiyor işleri gerçekten çok yoğn anlayış gösteriyim hak veriyim diyorum ama artk bir yerden sonra patlak veriyor

1-haftada bir gün dükkana bakıcak birini ayarlayabilirsiniz
2-akşamları parttıme birini bulabilirsiniz mesela bir öğrenci
3-gün içerisinde çocuğu birine emanet edip eşinle bir sinemaya gidebilir,yürüyüş yapabilir veya bir kafede kahve içebilirsiniz
4-eşinizi size uygun bir saatte çocuğunuzla veya yanlız ziyaret edebilirsiniz.
5-surat asmayı bırakın sizi görmek için can atacağı şeyler yapın.mesela ona hoş mesajlar atıp eve çağırabilirsiniz.
benim eşimde kendi işini yapıyor .ben bugün kızımı babanesine gönderdim ve eşime mesaj attım -kızım babanesinde evde çok yanlız ve çaresizim- dedim:1:. 2 saat sonra eşim geldi ve tekrar işine döndü.bunu senede bir kaç kez yaparım.

çalışmayı sevmeyen bir babanın kızı olarak senelerce çektiğim için eşinizi eleştirmeye kıyamıyorum lütfen ona destek olun.

inanırmısın dükkanımızda 20 30 kişi çalışıyordur ama bna tek dediği iş yoğn fırsat bulup çıkmıyoruz bırakıp gelemiyorz dükkanı birde aile iş yeri ziyaret etmem sıfır sadece yemeğe gideriz oraya o zamnlar bile yüzünü zor görürüm kızım hastalanınca felan hastaneye gideriz iki ayağımı bir pabuca sokar işe geç kalmdım diye kaldı ki bnm içn kaçamak yapsn :((

Birincisi bu kadar parayı öteki tarafa mı götürecekmiş?

İkincisi nişanlıyken de aynı işte değil miydi?

Üçüncüsü hiç sosyal hayatı, çocuğunu özlemiyor mu?

Dördüncüsü sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor mu?

bnde aynı şeyleri söylüyorm cnm kefenine cep yaptır diyorm ama yok iş yoğnmş işe cvp veremezlerse nolcakmş çocuğunu özlyr tabikide ya sabah sekizde görürü yada akşam 12 de bnde bilerek çocuğu erken yatırıyrm özlesin diye bnmle vakt geçirmeyi seviyr ama kndisi fırsat bulamıyormuş nişanlıykn aynı iş yerinde değildi haftada bir izne çkar üç gnde birde 4 de gelirdi evlnmeye 5 ay kala bu işi kurdular

Arkadaşlar öncelikle kişiye özel konu dışı mesaj atmak yasak. Çok beğenmiyorsanız sol altta içinde ünlem olan bir buton var ona tıklayın üslup kötü diyin ve yollayın. Boşu boşuna arkadaşın konusunu bulandırmayalım. Hoş arkadaşın konusuna herkes yorum yapıyor ama kendisi yok.

İkincisi parayı öbür dünyaya mı götürecek diyenler olmuş. Bir dükkanı var diye adam milyarder değil. Şu şartlarda kar ediyorsa ne güzel. Ama ancak kendini geçindirecek kadar kar ediyordur bence. Sanki trilyonlar içinde yüzüyor da ona rağmen dükkandan çıkmıyor. Kimse zaten o kadar saat çalışmak istemez. Keyfinden çalıştığını düşünmüyorum.

Konu sahibi arkadaşım eminim durumun zordur. Ama eşinin durumu daha da zor. Sen eşinin yüzünü göremiyorsun sadece. O hem eşinin yüzünü göremiyor, hem eşek gibi çalışıyor, hem çocuğunun güzel anlarını kaçırıyor hem de geliyor evde suratı beş karış bir eş. Sadece 10 dakika eşinin yerine kendini koyar mısın?

Allah kolaylık versin hepinize.

kızm hastaydı canm giremedm internete burdayım trilyoner değil ama çk şükr evimizi arabamızı aldı ya çevremde ki insanları görünce bir düğün olsn alışveriş olsn kndimi dul başıboşmuşum gibi hissediyrm onun durumu da zor hak veriyorm ona da ama birz fazla düşünse bizi işnden fazla fırsat yartıck belki ama artk konuşmsk bile istemiyrm bu olayı eşimle sonu kötüye gidiyr 1,2 saaat yanyana geçiriyorz onud küs geçrmeyim diyorm

Ben hem eşine hemde sana hak veriyorum. Bende bulunduğum şehirden başka bir yere gelin gittim , iş bulamadığım için market işine girdik. Eşim başka bi yerde çalışıyor ve ben de dükkanda duruyorum . Akşam eve yemek yapmaya gitmek için bile eşimin gelmesini bekliyorum . Bu işler öyle birşey ki kapatıp gitmek olmuyor malesef . Kapının kapalı olduğunu gören müşteri bir daha gelmiyor.. Öyüzden de hep açık olmalıyız. Derken ben eve yapmaya giderim eşim dükkanda yemek ye eve koş eş dükkanda kalır evinin işini ayarlarsın gece geç saate kadar yorgunluktan uykudan başka bişey aranmaz. Sabah kalk o işe ben dükkana .. Ve onun işi dolayısı ile şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor ben sabahtan geceye kadar dükkandayım eve git yat gel.. Ne eş var ne destek olacak kimse. Böyle yaparak çok para kazanıp mezara saklayamıyoruz malesef anca kendimizi geçindiriyoruz. Bu durumlar bi süre sonra eşleri elbette özlediğimiz için kızıyoruz kendimize arada tartışıyoruz ama birbirimizi anlıyoruz . Anlamak zorundayız . Sende öyle yap. Eşin eve geldiğinde 10-15 dk bile olsa yanında ol, gününün nasıl geçtiğini söyle , güleryüz göster mutlaka , yanında ol elini bırakma.. Unutma herkes sabah 8 akşam 5 çalışmak ister, hafta sonu 2 gün tatil yapmak ister. Ama eşin senin için ve bebeğiniz için çalışıyor.Evet bizde hasret kaldık evde kahvaltı etmeye , ne pazarımız var ne akşamımız.. İçini ferah tut Allah'tan eşin için yardım dile , işler bereketli olsun yardımcıları olsun diye..

canm hep dua ederim bn eşim haat eşim diyorki blki senin bereketndir bu der evlenmemize yyakın kurdu bu işi ama inanırmısın o kadar az görüştüğümüz için tartışacak bir sebebimiz otrduğumuz bi soframız bile olmuyor bazn kndisi yorgun argn işin stresiyle geliyor hatrımı bile sormuyor bnm suçum ne diyorm ama yok cvp yok susan bi koca oluyo karşımda

Eşinin kendi işi olmasi bir avantaj. Yardımcı birini alabilir yanına. Boyle bir imkani varsa en azindan dönüşümlü çalışan birisi yükünü hafifletir. Benin eşim gazetede çalışıyor ve her sabah sizin gece dediginiz saatte 3 de işte olmak zorunda gazete 365 gun basılıyor dogru düzgün tatili yok neredeyse. Ayrıca kendine ait başka bir işi daha var onu da takip etmesi gerek. Hayat şartları zor standartları iyi bir hayat için elinden geleni yapıyor. İş dışında kalan zamanlari dolu dolu değerlendirmeye calisiyoruz. Saat akşam 10 da gelmesi falan engel değil sahile bir çıkın yürüyüş yapın. Bir yerlerde çay için. Biraz siz yönlendirin.

inanırmısın canm 1 aydır plan yaptık 9 10 dahi olsa yemeğe gidicez çocuğu anneme bırakıcaz ve hala plan aşamasındayız daha gelemedi eve maalesef ankaradaym sail felan yok yorgunluk argınlıktan bir hal olmş gelen adamı nereye süreyim bn :(((

lokantamız var demişsin size ait sanırım,
git sen de otur orada, eşine de yardımın dokunur?
en azından günde bi kaç saat gidebilirsin.
bebeğini gezmeye çıkardığında gidebilirsin bence.

canm 20 30 erkek çalışıyor bni nasıl kabul etsn :(( imkansız gtmem ancak kv elti felan yemeğe gideriz o kadar

Canım adam ne yapsın, ekmek derdine düşmüş, kim ister karısından, çocuğundan bu kadar saat uzak kalmayı, her şeyi geçtim eşin kimbilir ne kadar yoruluyordur, ne kadar uykusuz kalıyordur... Eğer eşin seni kısıtlamıyorsa, çocuğunu al birgün parka götür, birgün annenlere götür, ya da kursa git, ya da işe gir, eğer annen yada kvliden çocuğuna bakmayı kabul ederse, böylece sende işinin verdiği yorgunlukta bunları düşünmezsin, evde yalnız kalmak gece yarılarına kadar eşini beklemek eminim çok zordur, ama sabırlı ol, eşin sizin iiçn çalışıp çabalıyor, senin ona destek olman gerek...
,

bebeğimi kndim büyümek istyrm işten ayrıldm ama emn ol pişmanım kısıtlamıyor bni her yere gitmemem izin veriyor ama eşsiz daha ne kadar gezebilirim bilmiyorm grçekten kndimi dulmuş gibi hissediyrm eşleriyle beraber olan insanları gördükçe onlara imreniyrm a ne acı bir durum

Bizimde dugun salonumuz var.yazin en erken 3 te gelir esim eve.kis donemide 11 den asagiya goremeyiz pek.gecen 9.5 ta geldi hayirdir dedim:) 11 senelik evliligimdede 7 sene seyehate gitti bazen haftada bir bazen ayda 1 geldi eve.izin ne demek gecen sene ogrendim.gece eve geldiginde kizim uyuyor oluyor sabah kizim krese giderken esim uyuyor oluyor.bazen 5 gun gormedikleri oluyor birbirlerini.ama esim bunu dengelemeyi basardi.pazar gunleri hatta bazen cumartesi pazar bizde yanina gidiyoruz.esim isinin basinda durmasi gerek tum organizasyonu o yonetiyor ama biz gittik mi saat 3 beklemez 11 de cikariz talimatlarini cerir dugun sahibinin goruslerini cikariz.hicte sikayetci degilim o kadar saat calisiyor kimin icin bizim icin.ona daha cok hak veriyorum ben.o kadar kisiyi memnun etmeye calisiyor.o kadar gurultu cekiyor.sizinde kendi isinizmis git yanina 1 saat bile olsa vakit gecir.yada haftada bir gun birine emanet etsin.yarim gun bile yeter aslinda.acik acik konusmaktan baska caren yok.konuski icin rahatlasin....

canm yanında o kadar çok erkek çalışan varki kaynlarım ve k.peder olmak üzere yanına gitmem mümkün değil inanırmısın arada bir 10 da glmesine sevinirm ama sonra tekrar 12 12 nereye kadar çok şükür evimiz arabamz var ama huzur olmadıktan sonra :((

durum zor bıde cocugun var benımde durumum oyle esımde bende calısıyoruz o haftada 3 kere 12 saat calısıyor dıger gunlerde aksamcı 11de evde oluyo bı ızın gunumuz var ıste eeve gelınce yemektı sohbttı 1 2 yatıyoruz , bazen keske sevgılı kalsaydık dıyorum o zamanlar bırbırımızle gorusmek ıcın fırsatlar yaratırdık sımdı oyle degıl ama yapcak bısı yok cınsel hayatınız nasıl merak ettım bız sadece haftada 1 yapıyoruz ve 1 senelık evlıyız

durum zor bıde cocugun var benımde durumum oyle esımde bende calısıyoruz o haftada 3 kere 12 saat calısıyor dıger gunlerde aksamcı 11de evde oluyo bı ızın gunumuz var ıste eeve gelınce yemektı sohbttı 1 2 yatıyoruz , bazen keske sevgılı kalsaydık dıyorum o zamanlar bırbırımızle gorusmek ıcın fırsatlar yaratırdık sımdı oyle degıl ama yapcak bısı yok cınsel hayatınız nasıl merak ettım bız sadece haftada 1 yapıyoruz ve 1 senelık evlıyız

bnde aynısını söylüyorm keşke nişanlı kalsaydım diye daha mutluydum diyorm bizim beraber oturacak soframız bile olmuyor bayramdan bayrama sofraya oturuyrz o kadar cinsl hayatm normal hafta da 2 bazn 3 ama evlilik sadece bu olmasın :((

Müşteriler de mi hep erkek?
ben olsam her gün öğle yemeklerini yemeye lokantaya gider müşteri gibi otururdum.[/QU

müşteriler erkek değil ama kayınlarım amcaları k.peder hepsi orada çalışıyor öğle servisinde eşim dönüp yüzüme dahi bakmaz müşteriler yer bulamadıkları için işçilerin masalarına oturuyor ve bu hergün böyle düşün okadar yoğn birde eşim istemez çat kapı glmemi yapısı farklı biraz gtsemde bana ayıracağı yada ilgi göstereceği bir ortam olmaz ailesi tamamen örada

Back
X