• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailesi görüştürmüyor çok çaresizim lütfen akıl verin

Arkadaşlar anlamadığınız şey adam şuan ilaç kullanıyor tedavi görüyor. Ciddi anlmada psikolojik durumu iyi değil demek ki. 3 yıldır böyle olmayan adam, bu süreçte olmuş.
Canım sana üzüldüm ben sadece. Bence dediğin gibi yp şansını dene. Olmuyorsada yapacak birşeyin yok büyük ihtimalle.
İlacı tedaviyi eşinin yanında da kullanabilir. Kadın ilaçlarına el mi koyacak, doktora gidemezsin mi diyecek? Bugün başına bir iş gelse yasal temsilcisi karısı. Ona danışacaklar önce, aileye değil. Adam karısından kaçıyor orası kesin. Her zaman iki taraflı dinlemek gerek. İşe gidiyorum diyip cep telefonunu bile evde bırakmış 2 gün eve gelmemiş. Doktora psikoloğa annesi niye götürüyor, tamam ailesi ilgileniyor iyi bir şey ama bu kadın neci, haberi bilgisi olmak zorunda değil mi? Kadın programına çıkıp hiç bir sorunumuz yoktu, seviyorum dön diyen adamların eşleri yayına bağlanıp neler neler söylüyor yalanlıyor. Adamda şizofreni vs mi başladı, yoksa evlilikte yaşadıkları mı bu hale getirdi, bir de karşı tarafı dinlemek lazım. Annesi üstü kapalı belirtmiş, sen çalışarak bakamazsın zor demiş. Kocası bırak nasılsın demeyi, hastalığını durumunu tedavisini bile paylaşmıyor.

Durumuna çok üzüldüm, eşinizi onların elinden bir an önce kurtarmalıdın sonra da psikologa götürmelisin, gerekiyorsa araya birilerini koy bi şekilde kocana ulaş
Ellerinden kurtarmalısın dediğiniz kişiler eşin ailesi ...Adamı tedavi ettiriyorlarmış, eminim onlarda bu durumdan çok mutlu değillerdir.Çocuk düşmüş destek oluyorlar kalkması için.Eşin adam olacağını sanmam ama bize ne demiyorlar en azından.İş güç para yokken bu kadın ne yardım edebilecek eşe,onu da yazın .

Peki dışarda görüşelim desem yani şöyle hastane için başka ilçeye gidiyorlar benim olduğum yere 1 buçuk saat haftaya randevu varmış annesini arasam hastaneye gideceğiniz gün sizle konuşmak istiyorum sonrada ailemle gidicem yaylaya eşimle iki gün zaman geçirmek istiyorum ama kendi sizi sorun yapar diye çekimser kalıyor desem önce oturup bir kahve içelim desem annesine bu durum ne olacak vesayre herşeyi söyleyip konuşsam sonrada eşimle otele gitsem bir iki gün kalsam onlada orda konuşsam annesi bunu kabul etmezse de eşimi arayıp ağzıma geleni saysam 3 senelik karını kepaze ettin diye noluyosa olsa en mantıklısı bu degilmi .
Siz bu kafayla daha çok ayak altına pas pas olursunuz.Gurur denen bir şey var hiç duydunuz mu? Hadi kendi gurunuzu düşünmüyorsunuz aileniz ki peki ? Karşı taraf yarın bir gün bu tavrınızın gülerek sağda solda lafını etse ,en cok rencide olacak anne babanız , yazık ya.

Sesini duyyum diyorum ona bile dönüş yapmiyor gidip görsem ailesinin evine olmazmi
Ya biraz gururunuz olsun adam neler yapmış siz kapısına gideyim sesini duyayım diyorsunuz gurbetteki sevgili gibi. Başka kiz bulacaklarmis falan... E bulsunlar da kurtul zaten? Kumarci sorumsuz adamı ne yapacaksin sen ya? Adamda gram akıl yok bu devirde memurluktan ayrilinir mi

Ayy kusura bakmayın da eşiniz çekilir çile değil. Siz neden o adama çocuk muamelesi yapıyorsunuz? Eşinize başka bir işte çalışmak bariz zor gelmiş, kumar oynayarak kolaydan para kazanacağını düşünmüş. O moral bozukluğu ile de sapıtmış işte. İnşallah başka borçları çıkmaz.
Sizde neden bu kadar düşünüyorsunuz ki eşinizin peşine. Adam işsiz, iş beğenmiyor, kumarbaz, aileci, aile sözünden çıkmıyor, sizi düşündüğünü yok. Siz o adamın annesi değilsiniz ama şuan öyle bir role bürünmüşsünüz. Eş çalışmayacak ama siz çalışıp eve bakacaksınız 😄 Yapmayın, erkekler kıymet ve değer bilmez bu fedakarlık karşısında. Sadece hazıra alışır. Yarın bir gün sizin kazandığınız parayla kumar oynar. Bunun sonu yok.
Bu aileyle de eşinizle de olmaz. Yorulursunuz, onun psikolojisini düzelteceğim derken kendi psikolojinizi mahvedersiniz

Bu beş para değil beş kuruş etmez adamlarda ne varda dolanıyorsun peşinde.

Adama bak ailesini öne atarak karısına 0,0001 bile değer vermiyor.
Ev bakmak, sorumluluk zor çünkü sizi bıktırıp kendiniz gidin diye bakıyorlar.

Sizde hala çok seviyorum.

Senin hiç mi gururun yok.

25 yaşındaymışsınız böyle bir adamı çekmeye değer mi? 5 yaşındaki çocuktan farkı yok boşanın gitsin. Böyle koca olmaz.

Back
X