• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ailesi görüştürmüyor çok çaresizim lütfen akıl verin

Nisanda hamilelik, mayısta kaynanaya anneler günü hediyesi, haziranda bu saçmalardan seçmeler. Ne biçim şeyler yaşıyosunuz ya bu nedir, boşanın dönün ailenizin yanına gidin çalışın böyle koca mı olur

Kendimi de dahil ederek söylüyorum, bazen Allah seni büyük belalardan kurtarıyor, ömrünü heba etme diye dert sandığın şeyler çıkarıyor karşına ama görmüyorsun. Biraz sabretsen belki ne kadar huzurlu bi hayatın olacak ama yok. Çocuk yok bi şey yok en fazla 2 sene üzülürsün. Sonra mis gibi yeniden hayata başlar belki çok güzel bi evlilik yaparsın. Belki de yapmazsın ama tek başına özgür güçlü bi kadın olarak kimsenin kahrını çekmeden yaşarsın. Tamam vefa borcu hissediyorsun kocana karşı. Ben de hastalıkta zor zamanda sevdiğim insanın yanında olmak isterim ama adam seni yanında istemiyor. Adam seni yük olarak görüyor. Hemen boşanma davası açmazsın ama sakince beklersin. Git yaylaya kafanı dağıt. Araya zaman girsin. Eşin bilmiyor mu ona ulaşmak istediğini, biliyor ? E daha ne. O zaten senin beklediğini biliyor. Ama burdan düzelir misiniz, zor. Adam kolay yolu bulmuş gibi geldi bana. Bundan sonra ev çekip çevirme sorumluluğuna girmez gibi. Sen de yoluna baksan en iyisi olur.

Ben açıkçası eşinizin istifa etmediğini, ihraç edildiğini düşünüyorum. Onun adına da üzüldüm, çırpındıkça batmış,yanlış yanlışı getirmiş.

İnsanlar zor dönemlerden geçebilir, psikolojileri ciddi şekilde etkilenebilir, buna bir şey diyemem. Ama siz elinizden geleni yaparken, onun size bir mesaj bile atmadan tamamen ortadan kaybolması, “bir süre görüşmeyelim” bile dememesi bence hiç kabul edilebilir değil.

Şefkat de anlayış da bir yere kadar.O zorlukları yaşarken siz Dubai’de tatilde değildiniz, her şeyi birlikte yaşadınız. Size kim şefkat gösterecek?

Bence artık biraz kendinizi geri çekin. Ne arayın, ne bir adım atın. Sizin de toparlanmaya hakkınız var.

Eşiniz borçlarını ödetmek için ailesiyle birlikte, ne kadar borcu varsa artık bunun uğruna sizden vazgeçmiş. Ha borcu ödenince size geri döner mi bilmiyorum ama dönse bile yine aynı şeyleri yaşarsınız. Niye benden boşanmıyor, diyorsunuz. Hem şu anda önceliği borçlardan kurtulmak hemde sizi elinin altında istiyor. Bir düzlüğe çıksın ilk işi boşanma davası açmak olur, inanın.

Memurluk gibi bir işi varken istifa eden, giriştiği işi batıran, elindeki 3 kuruşu kumara yatırıp borç batağına saplanan, kimseye haber vermeden 2 gün ortadan kaybolan, başına açtığı dertlerden kaçmak için ailesinin eteğinin altına giren, size zerre değer vermeyen üstüne psikolojik rahatsızlığı olan biriyle birlikte olmak için nedir bu ısrarınız? Sizin demi psikolojiniz bozuk?

Eşinizle görüşmek için ailesinden izin almak ne demek? Bunu nasıl gururunuza yediriyorsunuz? Aramayın sormayın, girin bir işe çalışın. Daha çok gençsiniz, geleceğinizi düşünün. Bu adamdan size hayır gelmez

Back
X