Bana da yardım lütfen....

benim annem geldiğinde güleryüzle geliyor.yada gittiğimizde güler yüzle karşılıyor.bi eksiğimiz gediğimiz olduğunda getirmesini biliyor.ama kaynanam öle değil daha da elimize bakıyor.düğüne gideriz okadar kalabalıkta ne takçanız diye sorar.cevabınıda alır tabii. size vermişler parayı biz bişey takmıcaz siz takçanızya gerek yok diyorum.biz taksak o takmıcak heralde (AKLIMA BU GELDİ BIRDEN)annemlerle gittiğimizde annem biz takçaz siz takmasanızda olur diyor.yada babam ben vereyim falan diyor...
ben gelmesin demiyorum . gelsin kapım herkese açık ama geldiğinde derdini evde bıraksın güselce sohbet etsin istiyorum... ama öle değil işte :1no2::1no2:
kiz biz senle yoksa elti olmayalimCADIARZU kafamçokkarıştı delikafadulden valla ayni benim kaynanayi anlatmissin. neymis efendim bundan sonra dügünüme gelmeyenler sonradan evime gelip bana altin takarlarsa be o altini kaynanama vercekmisimlaelaelaelaelae he alirrrrkaydirigubbakcemile kendileri öyle diyo. bundan sonra nereye altin takilacaksa ben takacakmisim nereye para götürülecekse ben götürecekmisim. nereye hediye alinacak´sa ben alacakmisim.... oysa benim annem öylemi yapiyo kim bana altin taktiysa götürüp kendi altin alip kendi takiyo. yohh anam yohh el iste :utangac: :çok üzgünüm: :oklava:

Ben kendi adıma bu tip olaylara biraz hoşgörüyle yaklaşma taraftarıyım.
Önyargılı yaklaştığınızı zannediyorum.
Tabi siz şimdi bunu kabul etmeyeceksiniz ama herkesten kendiniz gibi olmayı bekleyemezsiniz.Size hakaret,çirkin bir söz olmadıktan sonra birazcık gönlünü almaktan ne çıkarki?
Bebek yaparken bile düşünüyorsunuz,acaba doğumdan sonra sık gelirmi kaynanam diye
ılginç doğrusu,bu kadar uzun vadeli planlar hiç tarzım olmadı benim.
Ayrıca o ne kadar sizin bebeğinizse,onunda torunu
Tabiki canı görmek istediği zaman gelip görecek.
Biraz gerçekçi olmak lazım,kimse ağaç kovuğunda yetişmiyor,siz nasıl emek verecekseniz bebeğinize,o kadında sizin kocanıza emek verdi.
Şimdi bunca şeyi görmemezlikten gelip,evime gelmeyinmi diyeceksiniz.
Ben kendi fikrimi belirttim,karar tabiki sizin
Ama oldum olası sevdiğim bir laf vardır yazmadan geçemiycem
Hepimiz evlat büyütüyoruz.
Rüzgar eken,fırtına biçermiş
Kimse genç kalmıyor,bu işlerde parayla değil sırayla canım.

kiz biz senle yoksa elti olmayalimCADIARZU kafamçokkarıştı delikafadulden valla ayni benim kaynanayi anlatmissin. neymis efendim bundan sonra dügünüme gelmeyenler sonradan evime gelip bana altin takarlarsa be o altini kaynanama vercekmisimlaelaelaelaelae he alirrrrkaydirigubbakcemile kendileri öyle diyo. bundan sonra nereye altin takilacaksa ben takacakmisim nereye para götürülecekse ben götürecekmisim. nereye hediye alinacak´sa ben alacakmisim.... oysa benim annem öylemi yapiyo kim bana altin taktiysa götürüp kendi altin alip kendi takiyo. yohh anam yohh el iste :utangac: :çok üzgünüm: :oklava:

eltim olsa belki derdim ama şimdilik yok canım :1rolleyes: ne saçma valla neleri düşünüyolar akılları herşeye yetiyo bi güleryüz güzel söze yetmiyo işteeeeÇok üzgünüm çoook
benimkide öle;düğün olur öğlen falan geldiğinde yada okadar kalabalıkta düğünde ;; ne takçanız para mı der ayy bi sinir oluyorum bilezik diyesim geliyor töbe töbeee
eşimin amcasının oğlu askere gitmişti o arada para ver dedi sen 20 ver biz 50 falan vercez demişti. yazık eşimde verdi. eşim verince o vermemişşşşş :mymeka::mymeka:

Ben kendi adıma bu tip olaylara biraz hoşgörüyle yaklaşma taraftarıyım.
Önyargılı yaklaştığınızı zannediyorum.
Tabi siz şimdi bunu kabul etmeyeceksiniz ama herkesten kendiniz gibi olmayı bekleyemezsiniz.Size hakaret,çirkin bir söz olmadıktan sonra birazcık gönlünü almaktan ne çıkarki?
Bebek yaparken bile düşünüyorsunuz,acaba doğumdan sonra sık gelirmi kaynanam diye
İlginç doğrusu,bu kadar uzun vadeli planlar hiç tarzım olmadı benim.
Ayrıca o ne kadar sizin bebeğinizse,onunda torunu
Tabiki canı görmek istediği zaman gelip görecek.
Biraz gerçekçi olmak lazım,kimse ağaç kovuğunda yetişmiyor,siz nasıl emek verecekseniz bebeğinize,o kadında sizin kocanıza emek verdi.
Şimdi bunca şeyi görmemezlikten gelip,evime gelmeyinmi diyeceksiniz.
Ben kendi fikrimi belirttim,karar tabiki sizin
Ama oldum olası sevdiğim bir laf vardır yazmadan geçemiycem
Hepimiz evlat büyütüyoruz.
Rüzgar eken,fırtına biçermiş
Kimse genç kalmıyor,bu işlerde parayla değil sırayla canım.

o suratsızlığı görsen sende düşünürdün canım. okadar takmasam buralara yazmam zaten.
o bana güler yüz göstersin güzel konuşsun başka bişey istemiyorum.. ama öle değil iştee
bütün akrabaları beni seviyor hep gelirler ararlar gelin diye ne bilim çarşı pazar gezeriz.. ama onla öle değil işteee akannehirakannehir

ahhhhhh cnm ah seni öyle ii anlıyorumki heleki bebek konusunda benim zzzzorum kaynanamla deil görümcemle ama aynı hisleri onun için hissediyorum oğlum 7 aylık oldu hala görümcemin dokunmasını ewime gelmesini istemiorum ama yapcak bişi yok kocanı sewiyorsan ses çıkarmıcaksın,hem eşin yapılanı görüpte seninde ses çokarmadığını görürse bu senin yararına benim öyle oldu şahsen 3 yıllık ewliyim ama en ufak bişeyde olanları gödüğü için eşim hemen benim tarafımda olur karşı tarafı doğru düzgün konuşturmaz bile tek tawsiyem sabır emin ol sabretmenin faydasını görürsün

ahhhhhh cnm ah seni öyle ii anlıyorumki heleki bebek konusunda benim zzzzorum kaynanamla deil görümcemle ama aynı hisleri onun için hissediyorum oğlum 7 aylık oldu hala görümcemin dokunmasını ewime gelmesini istemiorum ama yapcak bişi yok kocanı sewiyorsan ses çıkarmıcaksın,hem eşin yapılanı görüpte seninde ses çokarmadığını görürse bu senin yararına benim öyle oldu şahsen 3 yıllık ewliyim ama en ufak bişeyde olanları gödüğü için eşim hemen benim tarafımda olur karşı tarafı doğru düzgün konuşturmaz bile tek tawsiyem sabır emin ol sabretmenin faydasını görürsün

bi ben değilmişim demekki ben bebek yokken düşünüyorum bitek..ama gerçekten psikolojim bozuldu. bunları düşünmekten. yüzümde üzülünce yaralar çıkıyor.şu anda da var. mafoldumben eşimde zaten benim tarafımda olduğunu biliyorum.
benim ailemi daha çok sevdiğinden eminim..
Oğlunu Allah analı babalı büyütsün canım :nazar:

o suratsızlığı görsen sende düşünürdün canım. okadar takmasam buralara yazmam zaten.
o bana güler yüz göstersin güzel konuşsun başka bişey istemiyorum.. ama öle değil iştee
bütün akrabaları beni seviyor hep gelirler ararlar gelin diye ne bilim çarşı pazar gezeriz.. ama onla öle değil işteee akannehirakannehir

İyide onun suratsız olması,kocanızın annesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ve tabi doğacak bebeğinizin babaannesi olacağı gerçeğinide

valla esine söyle biraz sikilasin... hergittigimiz dügünde siz takin diyordu. ya tanimadigimizada takiyoduk tanidigimizada. bakti esim bunun sonu gelmiyo, kaynanama gitmemde takmamda ozaman dedi... benim kayinvalidemin cani yokmu ( yani benim kendi annemden icin) bak bize altin takanlara götürüp kendisi altin takiyo. senin gibi yok siz takin , siz hediye alin deemiyo dedi... yani güzelim hersey esine düsüyo!

valla esine söyle biraz sikilasin... hergittigimiz dügünde siz takin diyordu. ya tanimadigimizada takiyoduk tanidigimizada. bakti esim bunun sonu gelmiyo, kaynanama gitmemde takmamda ozaman dedi... benim kayinvalidemin cani yokmu ( yani benim kendi annemden icin) bak bize altin takanlara götürüp kendisi altin takiyo. senin gibi yok siz takin , siz hediye alin deemiyo dedi... yani güzelim hersey esine düsüyo!

iyi demiş eşin canım gerçekten.. zaten o desede eşimde biliyor takmıyor zaten.
bende; onlar bıze bişey takmadılar annenlere vermişler , onlar takçaklar diyorum.
bize gelmedi çünkü o paralarşutarafagitti
aldığı gibi taksın şimdi iştee:umursamaz:

bi ben değilmişim demekki ben bebek yokken düşünüyorum bitek..ama gerçekten psikolojim bozuldu. bunları düşünmekten. yüzümde üzülünce yaralar çıkıyor.şu anda da var. mafoldumben eşimde zaten benim tarafımda olduğunu biliyorum.
benim ailemi daha çok sevdiğinden eminim..
Oğlunu Allah analı babalı büyütsün canım :nazar:

saol cnm amin herşey zamanla yoluna girer merak etme cnm üzme kendini

Back
X