Bana değer vermiyor mu?

redhairgirl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
72
22
8
23
Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi. Ben ona hediye falan almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi. Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum? 😔

Edit: Telafi etti dediği gibi ve sorun çözüldü arkadaşlar👉🏻👈🏻🥺

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum? 😔
Aynen öyle haklısın
Bi erkek daha sevgiliylen bir güzel söz ve hediyeyi esirgiyorsa ondan gel de hayır bekle

Ya ülke yangın yeri, adamın anası desen yeni ameliyattan çıkmış. Gerçekten bunca derdin , sorunun arasında insanlar sevgililer günü kutluyor mu?
Böyle boş şeyler güzel günlerde değerlidir bence. Bu durumda kimse doğumgünü, sevgililer günü derdine düşmez , ilginç geldi derdiniz

Ya ülke yangın yeri, adamın anası desen yeni ameliyattan çıkmış. Gerçekten bunca derdin , sorunun arasında insanlar sevgililer günü kutluyor mu?
Böyle boş şeyler güzel günlerde değerlidir bence. Bu durumda kimse doğumgünü, sevgililer günü derdine düşmez , ilginç geldi derdiniz
Çok haklısınız

Evet beni üzen de bu. Daha sevgiliyken böyle davranması. Annesi yüzünden unuttu mu acaba dedim ama yine de üzüldüm.
Bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu hayatta önce kendine değer vermelisin,sen kendine değer verip neyi hakettiğini bilirsen ona göre insanları hayatına çekersin,çekeceksin
Değer para pulla ölçülmez demeye de karşıyım,parası varsa alacak tabii
Parası yoktur yol kenarından bi çiçek koparır,sarar sarmalar bu da yeter
Ama bu ikisini de yapmamış

Benim de ailem hataydaydı hanımefendi. Çok şükür aileme bir şey olmadı ama zaten 1 haftadır çok üzgünüm Allah tüm depremzedelere yardım etsin. Ben de kalkıp kutlama yapalım demedim zaten bir söz bekledim sadece.

Bak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu hayatta önce kendine değer vermelisin,sen kendine değer verip neyi hakettiğini bilirsen ona göre insanları hayatına çekersin,çekeceksin
Değer para pulla ölçülmez demeye de karşıyım,parası varsa alacak tabii
Parası yoktur yol kenarından bi çiçek koparır,sarar sarmalar bu da yeter
Ama bu ikisini de yapmamış
Çok haklısınız😔

Benim de ailem hataydaydı hanımefendi. Çok şükür kaybımız yok 1 haftadır çok üzgünüm zaten kalkıp kutlama yapalım demedim.
E bu daha ilginç yani olayın bunca içindeyken sevgililer günü için hediye almanız vs.
Kaldı ki böyle şeyler ya gidip alınır ya
internetten sipariş edilir. Şu durumda trendyolun kargoların vs güzelce çalıştığını düşünemiyorum, verdiği siparişin ona hemen geleceğini düşünemiyorum.
Çıkıp alsa bir yanda ameliyatlı annesi,bir yanda ülke gündemi, bir yanda izin aldığı - ve belki de devamli arandığı - işin stresi. Aklı başında kim bunca şeyin içinde çıkar bir de hediye bakmak gibi bir eylemde bulunabilir ki?
Adam normalde nasıldır bilmiyorum ama şu durumda hediye almadı diye yargılamanız çok yersiz. Size değer verip vermediğini daha normal zamanlarda sizin için yaptığı fedakarliklardan anlayabilirsiniz

E bu daha ilginç yani olayın bunca içindeyken sevgililer günü için hediye almanız vs.
Kaldı ki böyle şeyler ya gidip alınır ya
internetten sipariş edilir. Şu durumda trendyolun kargoların vs güzelce çalıştığını düşünemiyorum, verdiği siparişin ona hemen geleceğini düşünemiyorum.
Çıkıp alsa bir yanda ameliyatlı annesi,bir yanda ülke gündemi, bir yanda izin aldığı - ve belki de devamli arandığı - işin stresi. Aklı başında kim bunca şeyin içinde çıkar bir de hediye bakmak gibi bir eylemde bulunabilir ki?
Adam normalde nasıldır bilmiyorum ama şu durumda hediye almadı diye yargılamanız çok yersiz. Size değer verip vermediğini daha normal zamanlarda sizin için yaptığı fedakarliklardan anlayabilirsiniz
Haklısınız evet sanırım

Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum? 😔
Annesi ameliyat olmuş ya unutmuştur belki de kafası dalgındır. Ya da bazı insanlar böyle günlere pek önem vermez. Normalde size olan tutumu daha önemli bence.

Back
X