• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana değer vermiyor mu?

Valla bende şu dönemde sevgililer gününü hiç düşünmedim.
Herkesin kafası dağınık.
Sevgilim 14 Şubat olduğunu bile bilmiyordu.
Gece gündüz çalışmaktan günü gecesi karışmış AAA öyle mi dedi ne yapayım bende o havada değildim zaten.
Normal zamanda olsa evet takarım belki de ne bilim şu dönemde pek umrumda olmadı.

Bazi insanlar boyle gunleri onemsemeyebilir. Bu sevgi yada deger eksikligi anlamina gelmez. Ki zaten sen tepki verince telafi etcegini soylemis. Ne alaka ne onemi var benim annem bu halde falan gibi bi cikisma durumu olmamis. Moralini bozma :)

Bir karar vericeksen normal zamandaki davranışlarını düşünüerek karar ver. Bazı erkekler bu tip özel günleri ciddiye almaz, hediyeden süprizden hoşlanmaz. Bir de annesi daha yeni ameliyat olmuş ülkede çok acı bir olay yaşanmış bu günü bu seferlikte boş geçmiş olabilir.

Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum? 😔
açıkça sorsaydiniz buraya yazmaktan çok daha net cevaplar alırdiniz

Evet hediye almamış olabilir ama bir kutlaması gerekiyordu. Bence haklısın bu konuda ama hediye konusuna gelince belki sonrasında telafi eder onu diye umuyorum.

Herkese merhaba. Biliyorsunuz dün sevgililer günüydü. Sevgilim 1 aydır kendi memleketindeydi geçen hafta annesi ameliyat oldu. Dün döndü ve görüştük. Ben en azından bir sevgililer günün kutlu olsun tarzı bir söz söylemesini falan bekledim ama hiç demedi herhangi bir hediye falan da almamış. Ben ona almıştım ve biraz bozuldum açıkcası ben almadım hediye ama telafi ederim vs tarzı bir şey dedi(bu arada parasızlıktan vs değil kesinlikle çok iyi bir maaşı var). Bu bizim ilk sevgililer günümüzdü. 1 olaydan yola çıkarak böyle düşünülür mü bilmiyorum ama bana değer vermiyormuş gibi hissettim ve baya üzüldüm. Sizce gerçekten öyle mi yoksa abartıyor muyum? 😔
Deprem bölgesinde değilim ve bir yakınımda yok oralarda ama ona rağmen 14 şubatı unuttum gün ortasında aklıma geldi gördüğüm bir şeyden aaa bu gün sevgililer günüydü diye ki birde ameliyat durumu falan varmış annesinin bence bu zamanda buna takılmayın unutmuştur bence cidden ki sosyal medyada da yine malum sebepten öyle hatırlatacak reklam vs olmadı çoğu insanın aklına bile gelmedi bu sene bence

Yorumları okumadım ama siz ne hediye aldınız çok merak ettim

hiçbir zaman sevgililer gününe önem vermedim ama verene de saygı duyarım dolayısıyla normal bir zamanda olsa bu şikayetinize hak verirdim ancak ülke yangın yeri hemen herkesin aklı fikri deprem bölgesinde yaşamaya çalışan insanlarda, belki sevgilinizin de aklından bu sebeple çıkmış olabilir ya da önemsememiş sizin önemsemeyeceğinizi düşnmüş olabilir

bazı insanlar bu tarz günleri sahiden ciddiye almıyor. ama öyle tipler de daha kişiye özel günleri ciddiye alıp kaçırmıyorlar yani doğum günü, yıldönümü gibi. eğer ikisinden birini de ciddiye almıyorsa salla gitsin.

Kimi insanın sözlerle arası iyi değildir.Üstelik annesi de ameliyat olmuş.Herkesin morali bozuk.Mesela ben de sevmem.Doğum günlerini,kalp mum içeren her türlü günleri.Unuturum da zaten tarihleri.Belki de bir şey alamadığı için sadece sözle de kutlamak istememiştir.Kendisine söyleseniz ne hissettiğinizi keşke.Kendi kendinize kurulup,üzülmezdiniz.

Bize özel olmayan(sevgililer, anneler, babalar vs...) özel günleri hiç kutlamadık eşimle senelerdir.
Ancak gelin görün ki dün instagramdan haberlere, videolara bakarken önümüze reklam düştü sevgililer günü ile ilgili.
Bu kadar yasın içinde bari yapmayın dedik her ikimizde.
İnanın iştahım yok, bebek emziriyorum diye zorla bir şeyler yiyorum. Mesela hediye alabilmek için zihnimi bile toplayamazdım sanırım. Belki sevgiliniz de bu şekilde düşünmüş, hissetmiş olabilir.
Bu anlamda olan beklentileri de konuşmak gerek, geleceğe dair sıkıntılar oluşturmasın diye.

Gerçekten tepkinizin normal sadece abartılmış olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Back
X