Bana dert oldu

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Henuz evli bile degilim ama simdiden gelin-kaynana iliskisinin icinde buldum kendimi tum iyi niyetime ragmen

Ozetle karsimda herkesin ama herkesin icinde kanatsiz melek gibi beni sevip iyi davranan bir kayinvalide adayim var ama basbasa kalinca 2 dakika icinde en az 5 kez laf sokuyor, kendimde inanamiyorum nasil becerebiliyor bu kadin bunu anlamiyorum oylece kalakaliyorum sok oluyorum her seferinde. Akliniza gelebilecek her konuda: dis guzellik, ic guzellik, yemek, giyim, oglusuna olan sevgisi, oglusunun ona olan sevgisi.... uzun bir liste

Henuz cevap vermedim tabiki cunku evli bile degilim ama illallah geldi yani annedir demeyip agzinin payini veresim geliyor tovbe Yarabbi, bayramda seyranda anca bir araya geliyoruz ondada 2 dakika bas basa kalinca laf sokuyor, telefonda konusuyoruz mesela hemen nerden nerden bulup laf sokuyor

Kadin oglunun omur boyu evlenmeyip yaninda kalacagini, gelin diye bir (oglunu elinden alan varlik bence ona gore) insanla karsilasacagini bilmiyordu galiba.

Kisaca ben bu kadina ne yapayim ne yapmayayim? Boyle bir durumla karsilasan varsa ne yapti? Lutfen Yardim

seviyesiz insanlardan uzak durun bence
bir tek koca ile iş bitmiyor

Şimdiden saygını bozmadan alttan alttan sende söylediklerine karşılık ver. Yoksa şimdi sustun sonraları susmak zorunda kalırsın aynısı sen ona yap yani.

Aynisini yap kalabalikta iyi davran yalnizken laf sok delirt onu
Yada mesela yalnizken laf soktu diyelimki sonra biri geldi aglamaya basla anlat olanlari onun yaninda. Her turlu delirt yani o seni delirtmeden oncee

iki yüzlü kv vak ası

çözüm: mesafe mesafe mesafe

ve milletin içinde onu kendi silahıyla vur melek gelin rollerine bürün

Sevgilinizin annesi ise gorusmeyin. İlerde kavga anında oglumla evlenmek için daha bekarken eve gelip gittin der.

Birde evli değilsiniz nişanlı mısınız

yoksa arada hiç bir resmiyet yok mu eğer yoksa

bu raddede hiç görüşmemeniz en doğrusu

gereksiz samimiyet başa dert

daha evli bile değilseniz, çok görüşmemekte tabiki fayda var.

cevap da vermeyin, duymamış gibi yapın, gülün geçin. evlenmeden kavga edecek haliniz yok ya..

gorusme muhattap olma, evlenıncede ozel gunlerde gıdersınız yada ararsın olur bıter... evlı bıle degılken neden bu samımıyet cok gereksız, ayrıca onuruna gururuna dokunan bır laf ederse ver agzının payını hersey karsılıklı herkes yerını haddını bılecek..

Henüz evlenmeden onunla akraba ortamlarında bulunmayın bence.
Tuhaf bir kaynana çeşidi daha, dışarda öven içerde söven.
Gayet resmi davranın. Hatta laf soktuğunda "ne demek istediğinizi anlayamadım gerçi pekte önemi yok" deyin. Veya "hahah çok komiksiniz sevgili kayınvalideciğim, durun ses kaydı alayım da kalabalık içinde söylediklerinizle karşılaştırırız" deyin.

Nişan var mı onu yazmamışsın.
Eğer nişan yoksa kadın haklı bile diyebilirim. Yani en azından Türk annelerine göre haklılık payı bulurlar.
"bu kız daha nişanlı değil, sözlü değil ne yüzsüz şey bu kadar içli dışlı benimle"demesi kuvvetle muhtemel.

Sözlüyüm arkadaşlar
Nişan tarihimiz henüz belli değil ama yakında düşünüyoruz 1 yıldan fazla uzatmadanda evlilik düşünüyruz

Hep görüşmüyorum ki
Ya bayramda el öpmeye götürüyor sözlüm, ya o davet ediyor bir etkinlikte
Böyle işte

Evli ve nişanlı değilsen bu derece samimi olursan olacağı budur.
Belkide sana surekli laf vurması arada bi resmiyet yokken ' bu kız daha aileden değil ne içimizde' diye gıcık kapmış olabilir.
Turk toplumu kadinlarnin çoğu bu duruma böyle bakiyo.

Uzak dur,gayette resmi bi mesafe koy

aile arasında mı bu söz?
söz çok temsili ve saçma bir ayrıntı olarak geliyor bana.

Sevgiliyken evlerine gitmedim aileler arasında isteme söz oldu ondan sonra davet edildiğimde gittim

aile arasında mı bu söz?
söz çok temsili ve saçma bir ayrıntı olarak geliyor bana.

Türk örf ve adetlerinde olan şeyler
Söz hakkinda olumsuz yapan birini ilk defa görüyorum

Herkes ne güzel adı konmuş ilişkinin ciddiyete binmiş diye bakarız biz olaya

Sevgiliyken evlerine gitmedim aileler arasında isteme söz oldu ondan sonra davet edildiğimde gittim

Bahane üretin başka bir planım var teşekkürler deyin mesafe koyun laf yemektense.
Zaten 2 bayram var yılda. Diğer günler gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…