Bana destek olun :( Ya sıyırıcam ya ölcem sıkıntıdan...

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Merhaba arkadaşlar bana şimdi demeyin dertmi bu vs diye..
6 ay önce boş gebelik yüzünden kurtaj olmuştum...Ama kendime gelemiyorum ya..
Şu 2 haftadır iyicem bunalımdayım..Ağlamaktan gözlerim şişti inmiyo..Olur olmadık yerde ağlıyorum...
Yengem ikinci çocuguna hamile şimdi....Konuşmuştum dr gitmeden önce senin gibi olmaz inş felan demişti..
Dedim olmasın allahım yazdıysa bozsun..Annem diyoki sana bu kadar sevinmemiştim...
Daha yeni evlisin ya ondan diye..Annemi çok çok seviyorum ama çıkmıyo bu söz aklımdan..
4 gündür test yapıyorum iknci çizgi çıkıyodu silikte olsa..
Dün tekrar yaptım bom boş hiç bişey çıkmadı..Bi anda hevesleniyosun işte..Toparlayamıyorum kendimi..
Bi korku vr hep ya olmazsa diye..Elbet sizlerdede oluyodur bu..Eşimde üzülüyo çok..
Diyorumki beni böyle çıkar bi ormana bırak git bağıra çağıra ağlıyım orda
Yani bilmiyorum ama yaşadığım bu olay çıkmıyo aklımdan..Abartılcak bişeymi demeyin nolur..
Dün annemi kadın hastalıkları için doktora götürdüm kendi doktoruma...İçeri girerken dedim sakın foreveryours tut kendni ağlama..Dünden sonra beter oldum aklıma geldi gene..2 haftadır böyleyim ama geceden beri toplayamıyorum kendimi ya
Yardım edin bana ne olur bişeyler söyleyin toplıyım kendimi..

Canım önemli olan onun bunun annenin yengenin değil doktorun ne dediği.
Kesinlikle kendini üzme ve olumlu düşün, dua et, biz de ederiz,
eminim en hayırlı zamanda kucağına alacaksın bebeğini

Son düzenleme:
Canım önemli olan onun bunun annenin yengenin değil doktorun ne dediği.
Kesinlikle kendini üzme ve olumlu düşün, dua et, biz de ederiz,
eminim en hayırlı zamanda kucağına alacaksın bebeğini

Teşekkür ederim Dünden beri toplayamıyorum kendimi...

aklına takılan butun soruları doktorunla paylaş emın ol kendını daha ıyı hıssedersın cnm.. strestende olmuyo olabılır oyuzden bıraz kafa dağıtmaya çalış

canım senı anlıyorum şu anda bende 5 haftalık hamıleyım henuz kese net görunmedığı ıçın çok korkuyorum. Rabbım korusun
ama senın artık hayatına devam etmen gerekıyor kı eğer ıstıyorsan yenı umutlar yenı bebekler için gereken gucu kendınde bulabılmelısın. şimdi bu gunlerın boşuna ağlamakla sızlamakla gecmesın. toparla kendını ALLAH boyle uygun görmuş. inş bi dahakıne kucağına alırsın. ama unutma bunun ıçın once toparlanman gerekıyo..... toparlanmayı ne kadar ertelersen hayallerını okadar ertelemış olursun unutma

Bende 3 aylıkken kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim ama kürtaj sonrası daha güçlü bir karakterle uyandım sabaha..Her şerde bir hayır vardır diye tevekkül ettim Allaha...3. ayımdayım ve 2 ay sonra tekrar düşünüyorum hamileliği Rabbim isterse tabi. Son 1 ay hayıt suyu içicem çok iyi geliyormuş. Yani sözüm ona kendini yıpratırsan korktuğun başına gelir o yüzden daha güçlü bir vucutla bebeğini bekle...Sakın isyan etme toparla kendini canım ağlamakla olmaz bu işler...Hadi kalk bir abdest al dua et ya evvel zikri çek çok rahatlarsın ama üzülme artık hazırla kendini bebeğine

aklına takılan butun soruları doktorunla paylaş emın ol kendını daha ıyı hıssedersın cnm.. strestende olmuyo olabılır oyuzden bıraz kafa dağıtmaya çalış

Allah izin verirse olur elbette zamanı vardır ama ben yaşadığım olaydan kurtulamıyorum ki hep aklımda ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu var..

Hiç de büyütmüyorsun kolay mı büyük şok kürtajdır,bebeğini kaybetmektir...
Emin ol tüm her şeyin ana nedeni psikolojiktir.Sen psikolojik olarak kendini rahat hissetmiyorsun vücudun nasıl hazır olsun:44:
Kendini üzme canım.Arkadaşların da dediği gibi doktorunla konuş,kendine bir meşgale bul...
Hatta eşinle mümkünse tabi kendinize zaman ayırın,tatile çıkın..
Çok çok geçmiş olsun inşallah kucağına bebeğini almak nasip olur,ağlayıp kendini kahretme:18:

Dua ediyorum diyorum allahım vardır bir bildiğin bi zamanı vardır elbet diye...Çok üzüldüm ama napalım işte herşeyde bir hayır vardırr..Allahım yaşatmasın bidaha

Teşekkür ederim yorumun için eşimde çok üzülüyor bu durumuma inanki atlatamıyorum 6 ay geçti üstünden nerdeyse yok olmuyor her sabah aklımda geceleri ağlayrk uyanıyorum artık

Anladığım kadarıyla yeni evlisiniz herhalde,çok da beklememişsiniz yani.
Tabi beklerken geçen 1 ay da bir 10 ay da ama daha şimdiden yelkenleri suya indirirsen,
mücadele etme gücün kalmaz.
Çok bekleyip,çok uğraşıp,çok yıpranan biriyim ben de.
Bir sorun yokken beklemek gibi bir lükse de sahip değildik.
Değerlerimizle olması neredeyse imkansızdı ama hayatta her an herşey oluyor işte.
Annenin dediği evet bu dönemde seni demoralize edebilecek türden.
Ama çok da takılmamalısın.Belli ki yengen ile abin,daha uzun süredir bekliyorlarmış.
Annen de öyle bir sıralamaya koymuş demek ki.
Kırılma,düşününce çok bekleyenin önceliğinin olmasını istemesi,anlaşılabilir bir şey.
Talihsiz bir durum yaşamışsın,seni korkutan da bu sanırım.
Ama her gebelik farklıdır ki.Tekrar aynı şeyi yaşayacağın fikrini çıkar aklından.
Ve lütfen panik yapmadan akışına bırak.Ortada hamileliği engelleyecek bir sorun varsa uğraş tabi.
Yoksa da zamana bırak...Allah en kısa sürede mucizeni yaşatsın inşallah.Bekleyen,isteyen herkese yaşatsın...

Doğru söylüyorsun yok abim değil dayımın karısı bi tane cocukları var büyük 16sene sonra bi çocukları daha oldu..
evet korkutanda yaşadıklarım..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..isteyen herkese tez zamanda versin..

Bence bu senin sınavın bu sınavdan geçersen rabbim çok güzel şeyler yaşatıcak sadece sabret ve güçlü ol..
insanlar koskoca yıl emek verdiği çocugunu kaybediyo da dirençli oluyo bence şükret sabır et allah yardım edecektir..
umarım iyi olursun...

Cok uzuldum sekerim. Insan uzgunken etrafindaki insanlar dambur dumbur konusup, hassasiyet gostermezse insan iyice sinir oluyor zaten. Ozellikle annene cok sasirdim, cok dusuncesizce konusmus.

Daha yeni evliymissin zaten, ilerde tekrar cocugun olur mutlaka uzulme. Biliyorum uzulme demesi kolay, sonucta zor bir durum atlatmissin...ama guclu ol.

Çok üzüldüm foreveryours. Yaşadığınız şeyi küçümsemeyin. İnsanların düşüncelerine göre abarttığınız hissine kapılmayın. Üzüntünüzü içinizde yaşamamaya çalışın, çevrenizdekilerle de hislerinizi paylaşın. Doktorunuzla da aklınızdaki soruları paylaşıp doğru cevaplar alın, gelecek için içiniz rahatlasın. Çok geçmiş olsun...

cnm benim sanırım tedavi falan yok normal yollardan hamile kalmıştın her şerde bi hayır vardır üzülme demkki sen hamile kalabiliyosun herhangi bi rahatsızlığın yok ben 2 senedir evliyim tedavi görüyorum evet çok zor bi durum senin için ama sen kendini bu denli yıpratır sağlığından edersen bu sana daha çok zarar verir rahatla bence eğer rahatlarsan çok geçmeden tekrar hamile kalırsın benim bi arkadaşımın başına da gelmişti 6 aylık bebeği ölmüştü karnında ama 2. kez hamile kaldı ve sağlıklı bi şekilde doğum oldu yani her seferinde böyle olucak diye bişey yok gerçekten kafanı dağıtman lazım Rabbim tekrardan sevindirsin seni ve tüm isteyenleri de beni de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…